Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی معتمدی پور ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از تعاونی انگور امامزاده پهلوان دهدشت در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: متأسفانه خسارات اتفاق افتاده در سیل روزهای گذشته به شکل آنی و لحظه‌ای بوده و بخش زیادی از زیر ساخت‌های کشاورزی استان را از بین برده است.

وی ابراز داشت: برآورد خسارت‌ها انجام شده و ما بقی خسارت‌ها با حضور کارشناسان در حال بررسی و برآورد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: یکی از خسارات‌ها که در دید اول شاید قابل مشاهده نباشد خساراتی هستند که توسط عوامل ثانویه انجام می‌پذیرد.

معتمدی زاده افزود: برای مثال باغ در حال بازدید به صورت تعاونی در اختیار تعداد زیادی از کشاورزان بوده و به دلیل بالا رفتن رطوبت و بارش‌های اخیر به حدود ۸۰ درصد محصولات در حال برداشت بودند، آسیب وارد شده و قارچ‌ها باعث کپک زدن تاکستان شده است.

معتمدی پور در خصوص میزان برآورد خسارت در کل استان گفت: خسارت به زیر ساخت‌ها از جمله شیلات عمده و اساسی بوده است.

وی خسارت به باغات در سطح استان را به دو سطح تقسیم و عنوان کرد: نمونه اول ریزش میوه بوده و نمونه دوم از بین رفتن زیر ساخت‌ها از جمله سیستم‌های تحت فشار و منبع تأمین آب است که تخریب شد.

معتمدی پور خسارت به زراعت شالی کارها را از بین رفتن زیرساخت‌ها، سراب‌ها و کانال‌های آبرسانی دانست و بیان داشت: احتمال خسارت‌های ثانویه خیلی بیشتر است، چون اگر تا پنج روز آینده اقدام به آبرسانی به سطح مزارع شالی کارها نشود، تمام مزارع از بین خواهند رفت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان از استقرار ۱۵ دستگاه ماشین سنگین در استان خبر داد و تصریح کرد: از دستگاه‌های استانی و خارج از استان در بحث ماشین آلاتی که ضروری بودند و می‌توانستند باعث ترمیم و بهسازی منطقه شوند کمک گرفتیم.

وی ابراز امیدواری کرد: با مشارکت خود مردم از خسارت‌های ثانویه جلوگیری شود، اما متأسفانه ما از استان‌هایی هستیم که تقریباً بیشترین خسارت را متحمل شدیم.

معتمدی زاده برآوردهای خسارت از طریق کارشناسان را حدود ۱,۳۰۰ میلیارد تومان تاکنون دانست و گفت: با احصای بیشتر تخریب‌ها، این رقم در روزهای آینده جابجا و بیشتر خواهد شد.

کد خبر 5555315

منبع: مهر

کلیدواژه: سیل جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد سیلاب سیلاب محرم 1401 بوشهر ویروس کرونا ماه محرم کرمانشاه وقوع سیلاب سیل کرمان مراسم عزاداری بارش باران مشهد خراسان رضوی ایلام آمار کرونا خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم

رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه سال گذشته یک میلیون و ۴۸۰ هزار تن انواع آبزیان در کشور تولید شد گفت: امسال میزان تولید آبزیان با افزایش ۲۲۰ هزار تن به بیش از ۱.۵ میلیون تن خواهد رسید. - اخبار استانها -

سیدحسین حسینی در گفتگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به اینکه زیرساخت‌های پرورش آبزیان در سواحل ‌سراسر کشور برای تولید محصولات توسعه می‌یابد اظهار داشت: 5 هزار و 800 کیلومتر ساحل در سراسر کشور یکی از ظرفیت‌های اصلی در حوزه تولید غذا، پرورش آبزیان و اشتغال محسوب می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه استان بوشهر از توانمندی بالایی در عرصه تولید آبزیان دارد گفت: استان بوشهر در عرصه تولید آبزیان از سابقه طولانی برخوردار است و همواره توسعه طرح‌های دریا محور در سواحل در دستور کار خود قرار داده است.

وی از ایجاد شهرهای مولد در سواحل خبر داد و تصریح کرد: یکی از برنامه‌های مهم دولت سیزدهم ایجاد خانه و خانواده‌های مولد در قالب کانون یا شهر مولد و استان بوشهر در این عرصه پیشتاز است.

رئیس سازمان شیلات ایران از اجرایی شدن مصوبه سفر رئیس جمهور در زمینه ایجاد خانه و یا شهر مولد در استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: در این راستا اراضی مورد نظر در اجرایی شدن شهر مولد از منابع طبیعی به شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر تحویل شد و امسال این مهم به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.

حسینی بیان کرد: در شهرهای مولد در واگذاری اراضی در قالب زمین مسکونی، تولید هم در دستور کار قرار می‌گیرد و در سواحل طرح‌های پرورش آبزیان اجرایی می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی توسعه سواحل در اجرایی شدن شهرها و کانون‌های مولد را یکی از طرح‌های مهم شیلات دانست و تأکید کرد: نگاه سازمان شیلات به دریا و سواحل توسعه دریامحور است.

وی در ادامه تولید یک‌میلیون و 480 هزار تن آبزیان در کشور را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: این میزان تولید در سال گذشته محقق شد و در مجموع در دولت سیزدهم تاکنون میزان تولید آبزیان 220 هزار تن افزایش یافته است.

رئیس سازمان شیلات ایران از افزایش تولید آبزیان پرورشی در آب‌های شور، دریا، کرانه و پس‌کرانه خبر داد و گفت: امسال میزان تولید آبزیان پرورشی با افزایش 220 هزار تن به بیش از 1.5 میلیون تن خواهد رسید.

.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • توصیه محمد معتمدی برای استفاده از صنایع دستی + فیلم
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد