Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حیدر العبادی نخست وزیر اسبق عراق و رییس حزب ائتلاف نصر در این باره گفت؛ ما از سخنان صدر حمایت می‌کنیم، چرا که این سخنان از ابعاد مختلف با طرح پیشنهادی ما برای حل بحران سیاسی عراق همخوانی دارد.
نوری المالکی رییس کمیسیون دولت قانون نیز در این باره افزود: گفت و گوهای جدی که امیدواریم اختلافات را حل و فصل کند، با بازگشت به قانون اساسی آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد الوطیفی نماینده عضو فراکسیون دولت قانون گفت که شرایط اقتصادی و مالی مانع از برگزاری انتخابات زودهنگام در عراق می‌شود.

«ترکی العتبی» از اعضای ارشد ائتلاف «دولة القانون» گفت که قانون اساسی راه‌هایی که به انحلال پارلمان و فراهم کردن زمینه برگزاری انتخابات زودهنگام منتهی می‌شود، مشخص کرده است اما برگزاری انتخابات بدون توافق سیاسی بین همه طرف‌ها ممکن نیست.

وی افزود: در وضعیت دشوار و سختی در خصوص چندین پرونده قرار دارد و انحلال پارلمان کنونی هرگز بحران آن را حل نخواهد کرد بلکه ممکن است به بحران بزرگ‌تری منجر شود و ما اکنون با دولت پیشبرد امور مواجه هستیم که به دلیل اشتباهات بی‌شمار آن، همه طرف‌ها از تغییر آن در سریع‌ترین زمان ممکن حمایت می‌کنند.

خمیس الخنجر رهبر ائتلاف حاکمیت در پارلمان عراق نیز در این باره افزود: حامی محتوای سخنرانی صدر مبنی بر برگزاری انتخابات زودهنگام براساس استاندارهای جدید هستیم.
ایاد علاوی نخست وزیر پیشین و رییس حزب ائتلاف ملی عراق  برگزاری انتخابات زودهنگام را راه برون رفت از بحران کنونی کشورش دانست و گفت: اگر این انتخابات حاصل گفت وگوی سازنده میان نیروهای سیاسی بر اساس احترام به قانون اساسی باشد، در این انتخابات شرکت خواهم کرد.
وی در عین حال خاطرنشان کرد که در صورتی انتخابات مفید خواهد بود و نتایج متفاوتی را ارائه خواهد کرد و موجب خروج از بحران خواهد شد که به قانون آن نگاهی (بازنگری) شود.

لعبادی از همگان خواست که برای خدمت به مردم، اصلاح سیستم و تقویت قانون اساسی عراق و از طریق یک روند دموکراتیک سالم و مسالمت آمیز دست به دست هم دهند.

عقیل الردینی دیگر عضو ائتلاف النصر به رهبری العبادی گفت حمایت بین‌المللی و منطقه‌ای برای مذاکره و طرح‌های پیشنهادی برای حل بحران میان چارچوب هماهنگی و جریان صدر وجود دارد.

وی افزود: وی خاطرنشان کرد که به صورت پنهانی کمیته‌ها و افرادی برای نزدیک کردن نقطه نظرات جریان صدر و کمیته هماهنگی برای به دست آوردن یک نتیجه مشترک که در راستای منافع مردم عراق باشد، در تلاش هستند. 

از سوی دیگر، ثائر الجبوری نماینده ائتلاف دولت قانون نیز گفت که باید تمام طیف مردم عراق برای حل شرایط کنونی کمک و یاری کنند و از بغرنج کردن بحران سیاسی که پیامدهای ناگواری برای عراقی‌ها به دنبال خواهد داشت، خودداری کنند.

سید مقتدی الصدر رهبر جریان صدر، چهارشنبه شب خواستار انحلال پارلمان عراق و سپس برگزاری انتخابات زودهنگام در این کشور شد و در عین حال از حامیان خود خواست که به تظاهراتشان تا زمان تحقق مطالباتشان ادامه دهند.

طرفداران جریان صدر شنبه گذشته برای دومین بار ظرف چهار روز به منطقه سبز در مرکز بغداد وارد شدند و در نهایت جریان صدر، در ساختمان پارلمان تحصن نامحدود اعلام کرد.

چارچوب هماهنگی شیعی در سوم مرداد ماه بیانیه ای منتشر کرد  و در آن "محمد شیاع السودانی" با اجماع اعضای این چارچوب به عنوان نامزد نخست وزیری عراق معرفی شد و جریان صدر به آن اعتراض کرد.

تحصن صدری‌ها باعث شد تا سایر جریان های سیاسی و مسئولان این کشور طی روزهای اخیر موضع‌گیری کردند و با توجه به حساسیت شرایط عراق خواهان خویشتنداری و حل و فصل اختلافات از طریق گفت وگو شدند و بر لزوم حفاظت از نهادهای قانونی این کشور تاکید داشتند  و از مقتدا صدر خواستند تا با چارچوب هماهنگی وارد گفت و گو شود.

برچسب‌ها حیدرالعبادی نوری المالکی عراق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حیدرالعبادی نوری المالکی عراق حیدرالعبادی نوری المالکی عراق برگزاری انتخابات زودهنگام قانون اساسی جریان صدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۷۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس، «غفران مهدی سوادی» معروف به «ام فهد» یکی از چهره‌های اثرگذار شبکه‌های اجتماعی تیک‌تاک و اینستاگرام بود و ده‌ها هزار کاربر او را دنبال می‌کردند.   به گفته یک مقام امنیتی عراق که خواست نامش فاش نشود، یک ضارب ناشناس روز جمعه «ام فهد» را در حالی که سوار بر خودروی شخصی‌اش بود با اسلحه هدف قرار داد و به قتل رساند.    این مقام امنیتی اعلام کرده که قاتل، گوشی «ام فهد» را ربوده و از محل متواری شده است.   این قتل در «زیونه» اتفاق افتاده است؛ همان محله‌ای که «هشام الهاشمی» محقق و کارشناس امنیتی برجسته عراقی در سال ۲۰۲۰ به ضرب گلوله کشته شد.   قبل از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، این محله محل زندگی مسئولان نظامی بود و از مناطق معتبر و شاخص بغداد محسوب می‌شد.    «غفران مهدی سوادی» اولین شخصیت برجسته رسانه‌های اجتماعی نیست که در مرکز بغداد به ضرب گلوله کشته می‌شود. سال گذشته هم «نور السفا» یا «نور بی ام»، یکی از چهره‌های مجازی با طرفداران متعدد در شبکه‌های اجتماعی نیز در این شهر به ضرب گلوله کشته شد.   یکی از همسایگان «سوادی» درباره حادثه قتل این اینفلوئنسر عراقی می‌گوید: پس از شنیدن صدای شلیک دو گلوله به خیابان آمدم و دیدم که درِ ماشین باز است و «ام فهد» روی فرمان افتاده است.   به گفته این فرد که خود را «ابو آدم» معرفی کرده، زنی که در خودرو همراه «ام فهد» بود، بلافاصله پس از حادثه از صحنه فرار کرده است.   سال گذشته یک دادگاه عراقی «ام فهد» را به دلیل انتشار چندین فیلم و ویدئو حاوی اظهارات ناپسند و رفتار‌های ناشایست عمومی در رسانه‌های اجتماعی به ۶ ماه زندان محکوم کرد.   نقش تأثیرگذاران رسانه‌های اجتماعی در عراق، مدتی است از ترویج محصولات زیبایی و لباس، به پروژه‌ها و برنامه‌های دولتی گسترش یافته است.    این چهره‌های تأثیرگذار مجازی، در مراسم رسمی دولتی به عنوان چهره‌های تجاری کلیدی در حوزه‌های ورزشی، امنیتی و فرهنگی طبقه‌بندی می‌شوند.   چند روز پیش انتشار ویدئو‌هایی با حضور یک اینفلوئنسر برجسته در نود و سومین سالگرد تاسیس نیروی هوایی عراق با واکنش‌های شدیدی مواجه شد.   پس از انتشار این ویدئو‌ها بسیاری از صاحبنظران، از وزارت دفاع عراق به دلیل اجازه‌دادن به این افراد برای ضبط ویدئو از سایت‌های حساس نظامی و انتشار آنها انتقاد کردند.   این وزارتخانه از اقدام خود دفاع و اعلام کرد که در عصر رسانه‌های اجتماعی، عراق هم مانند دیگر کشور‌های جهان، از اینفلوئنسر‌ها در کنار رسانه‌های سنتی برای برقراری ارتباط با مردم استفاده می‌کند.

دیگر خبرها

  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • واکنش وحید شمسایی به شوخی سریال «نون خ ۵» +فیلم
  • گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در پیرانشهر
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد