Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:24:34 GMT

اعلامیه سران جی-۷ درباره امنیت انرژی و جنگ اوکراین

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۶۷۸۸۸

اعلامیه سران جی-۷ درباره امنیت انرژی و جنگ اوکراین

به گزارش ایرنا از تارنمای خبری وزارت خارجه دولت آمریکا، سران G۷  شامل وزرای خارجه کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، انگلیس و آمریکا، به علاوه نماینده اتحادیه اروپا، در اقدامی هماهنگ، بیانیه ای در خصوص امنیت انرژی منتشر اعلام کردند،  در محکومیت اقدامات وحشیانه، غیرقابل تحریک و غیرقابل توجیه روسیه ثابت قدم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما جنگ تجاوزکارانه غیرقانونی علیه اوکراین و  تلاش های مستمر روسیه برای ترسیم مجدد مرزها با زور را محکوم می کنیم و به رسمیت نخواهیم شناخت.

در این بیانیه آمده است : این به منزله نقض آشکار قوانین بین‌المللی، به‌ویژه نقض جدی منشور ملل متحد است و سیستم مبتنی بر قوانین بین‌المللی را به شدت تضعیف می‌کند. ما مجدداً بر تقاضای خود تأکید می کنیم که روسیه به این جنگ انتخابی پایان دهد، فوراً و بدون قید و شرط تمام خصومت ها را متوقف کند و نیروها و تجهیزات نظامی خود را از کل خاک اوکراین در داخل مرزهای شناخته شده بین المللی خود خارج کند.

در این بیانیه افزوده شد :
-ما همچنین تلاش‌های روسیه برای سوء استفاده از صادرات انرژی خود و استفاده از انرژی به عنوان ابزاری برای اهداف ژئوپلیتیکی را محکوم می‌کنیم. بنابراین روسیه یک تامین کننده قابل اعتماد انرژی نیست. ما با همبستگی و هماهنگی نزدیک برای کاهش تأثیر اختلالات عرضه بر اقتصادها و شهروندان در سطح جهان و در کشورهایمان، به ویژه به منظور محافظت از گروه های آسیب پذیر، اقدام خواهیم کرد.

ما در تلاش هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که روسیه از موقعیت خود به عنوان یک تولید کننده انرژی برای سود بردن از تجاوزات خود به کشورهای آسیب پذیر استفاده نمی کند. ما اقدامات اخیر خود را برای تضمین تامین انرژی، تثبیت بازارها و کاهش افزایش قیمت انرژی ناشی از اقدامات روسیه و شرایط فوق‌العاده بازار انجام خواهیم داد. این شامل تلاش های ما برای کاهش تقاضا برای انرژی روسیه و حمایت ما از اقدامات جمعی داوطلبانه آژانس بین المللی انرژی است.

- ما به تنوع انرژی و منابع متعهد باقی می‌مانیم و بازارهای انرژی رقابتی، قابل اعتماد و مقرون به صرفه را ترویج می‌کنیم. این بازارها شفاف خواهند بود و استانداردهای بالای محیطی، اجتماعی و حاکمیتی را رعایت می‌کنند. ما حمایت خود را از انتقال انرژی پاک جهانی و حرکت سریع به سمت کربن صفر تا سال ۲۰۵۰، مطابق با حد گرمایش ۱.۵ درجه سانتی گراد و اجرای پیمان آب و هوایی گلاسکو، تکرار می کنیم. این روند برای دستیابی به اهداف مشترک آب و هوایی، امنیت و بهبود اقتصادی ما ضروری است. هر چه سریعتر به این انتقال دست یابیم، جوامع ما از امنیت بیشتری برخوردار خواهند بود.

- ما به بررسی اقدامات بیشتر برای جلوگیری از سود بردن روسیه از جنگ تجاوزکارانه خود و محدود کردن توانایی روسیه برای جنگ ادامه می دهیم. همانطور که انرژی روسیه را از بازارهای داخلی خود حذف می کنیم، به دنبال توسعه راه حل هایی خواهیم بود که درآمد روسیه از هیدروکربن ها را کاهش دهد، از ثبات در بازارهای جهانی انرژی حمایت کند و اثرات منفی اقتصادی، به ویژه بر کشورهای با درآمد کم و متوسط ‌را به حداقل برساند. ما متعهد به در نظر گرفتن طیف وسیعی از رویکردها، از جمله گزینه‌هایی برای ممنوعیت جامع کلیه خدماتی هستیم که حمل و نقل نفت خام و فرآورده‌های نفتی روسیه را در سطح جهانی امکان‌پذیر می‌سازد، مگر اینکه نفت روسیه با قیمتی کمتر خریداری شود که آن هم منوط به توافق با شرکای بین‌المللی ماست. . در بررسی این گزینه و سایر گزینه‌ها، مکانیسم‌های کاهش را در کنار اقدامات محدودکننده خود برای اطمینان از دسترسی آسیب‌پذیرترین و متاثرترین کشورها به بازارهای انرژی از جمله روسیه در نظر خواهیم گرفت.

- ما وابستگی خود را به کالاهای هسته‌ای غیرنظامی و مرتبط از روسیه کاهش خواهیم داد و به کشورهایی که به دنبال تنوع بخشیدن به منابع خود هستند، کمک خواهیم کرد. در تمام این اقدامات، ما از یکدیگر حمایت خواهیم کرد و اقدامات خود را برای حفظ اتحاد G۷ و تقویت امنیت انرژی و انعطاف پذیری جمعی خود هماهنگ خواهیم کرد. ما از تلاش‌های شرکا با هدف پر کردن ذخایر گاز و افزایش امنیت انرژی و انعطاف‌پذیری، در بحبوحه افزایش تسلیحاتی روسیه از انرژی استقبال می‌کنیم. در عین حال، به تلاش های خود با همکاری شرکای خود در سراسر جهان ادامه خواهیم داد تا صرفه جویی در مصرف انرژی و بهره وری را به یک اولویت جهانی تبدیل کنیم.

در پایان این بیانیه، اعضای جی ۷ تاکید کرده اند: ما در همبستگی خود با اوکراین ثابت قدم می مانیم و تعهد تزلزل ناپذیر خود را برای حمایت از دولت و مردم اوکراین در دفاع شجاعانه از حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین و در مبارزه آنها برای آینده ای صلح آمیز، مرفه و دموکراتیک تأیید می کنیم.

گروه ۷ یا G۷ سازمانی متشکل از هفت کشور صاحب اقتصاد و پیشرفته جهانی است. گروه اولیه سران G۷ فقط ۶ کشور بودند که برای اولین بار در سال ۱۹۷۵ و برای "تبادل راهکارها و ایده‌های ممکن" برای خروج از بحران اقتصاد جهانی آن سال‌ها دور هم جمع شدند. کانادا در سال‌های بعد به نشست‌های این گروه اضافه شد. وزرا و مسئولان ارشد کشورهای G۷ برای بحث و گفت‌وگو در مورد مسائل مشترک و متقابل در اجلاس شرکت کرده و به ملاقات یکدیگر می‌روند.

برچسب‌ها اوکراین انگلیس ایتالیا ژاپن ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوکراین انگلیس ایتالیا اوکراین انگلیس ایتالیا ژاپن ایالات متحده آمریکا امنیت انرژی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۷۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ در غزه جدی‌تر شده است

 وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص جزئیات سفر خود به گامبیا و شرکت در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی نوشت: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل ‌کشی در غزه جدی‌تر شده است.

به گزارش ایرنا؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در صفجه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «در حاشیه پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا با آقای سامح شکری، همتایم از مصر در خصوص آخرین وضعیت مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای به خصوص اوضاع غزه و تلاش‌های جاری جهت توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان رایزنی و تبادل نظر کردیم و در ادامه به تشریح ابعاد حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به سفارت کشورمان در دمشق و واکنش نیروهای مسلح ایران در چارچوب دفاع مشروع پرداختم و از موضع مصر در محکومیت اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی تشکر کردم.»

امیرعبداللهیان: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ در غزه جدی‌تر شده است

وی در پایان خاطرنشان کرد: «تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل ‌کشی در غزه جدی‌تر شده است.»

به گزارش ایرنا؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیاتی به‌ منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول پایتخت گامبیا به سر می‌برد.

اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی که طی روزهای شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه جاری با موضوع اصلی «ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفت وگو پیرامون توسعه پایدار» برگزار می‌شود، مسائل و چالش‌های مختلف جهان اسلام به ویژه موضوع فلسطین و وضعیت جاری در باریکه غزه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روبن آموریم: در اسپورتینگ لیسبون می‌مانم؛ می‌خواهیم برای کسب سومین قهرمانی تلاش کنیم
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • زلنسکی:اوکراینی‌ها بندگان برگزیده خدا هستند/قطعا پیروز خواهیم شد!
  • گزارش گاردین از سربازان فراری اوکراین؛ «نمی‌خواهیم بمیریم»
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • مکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • نکونام: می دانیم کجای کار هستیم و چه می خواهیم
  • نکونام: می‌دانیم کجای کار هستیم و چه چیزی می‌خواهیم
  • امیرعبداللهیان: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ در غزه جدی‌تر شده است