Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی برگزاری فارس، گروهی از کاربران خبرگزاری فارس در بخش فارسِ من با ثبت پویشی با عنوان «درخواست شفاف‌سازی املاک سهام وملی» خواستار‌ ‌رسیدگی به مساله املاک و ساختمان گروه‌ صنعتی‌ ملی‌ (هلدینگ) با نماد وملی شده‌اند.

در متن این پویش آمده است: «با توجه به مصوبه سازمان محترم بورس در تاریخ ۱۴۰۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴.۲۶ و ملزم کردن شرکت‌ها به افشای فهرست املاک و قرار دادن بر روی سایت کدال در مجامع شرکت‌ها با وجود گذشت یک سال از تصویب این مصوبه قانونی گروه صنعتی ملی (وملی) همچنان از قرار دادن گزارش لیست املاک خود بر روی سامانه کدال به بهانه داشتن مشکلات حقوقی (چند مورد املاک شرکت) از افشا مابقی املاک این شرکت نیز امتناع کرده است. در صورتی که شرکت‌های مشابه با داشتن همین مشکلات حقوقی با کنار گذاشتن املاک دارای مشکل حقوقی و... مبادرت به گزارش مابقی لیست املاک بر روی سامانه کدال کرده‌اند؛ بدین وسیله ما سهامداران این سهم نیز خواستار اقدام از طرف شرکت مذکور برای رفع شائبه (به خصوص با توجه به تصمیم شرکت برای افزایش سرمایه) به وسیله قرار دادن مابقی لیست املاک گروه صنعتی ملی(وملی) که داری مشکلات ذکر شده نیستند بر روی سامانه کدال در اسرع وقت (با توجه به گذشت بیش از یک سال که از تصویب این قانون می‌گذرد) هستیم».

* ابلاغیه‌ای‌ الزام ناشران به‌ شفاف‌سازی اراضی، املاک و ساختمان‌های ناشران بورسی

بنابراین گزارش هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در شهریورماه سال 1400، ابلاغیه‌ای در خصوص الزام ناشران به درج و شفاف سازی اراضی، املاک و ساختمان‌های ناشران بورسی را در سامانه کدال منتشر کرد.

بر اساس این مصوبه، ناشران موظف هستند فهرست املاک خود را در قالب «افشای فهرست زمین و ساختمان» بر روی سامانه کدال منتشر کنند.

در فهرستی که به عنوان نمونه در اختیار ناشران قرار گرفته، شرکت‌های بورسی باید علاوه بر فهرست املاک خود، مبلغ متناظر با آن را نیز در صورت‌های مالی خود درج کنند.

آخرین فرصت برای انتشار فهرست اولیه املاک و اراضی شرکت‌های بورسی، ۱۵ مهر ماه امسال اعلام شده است.

 

* افشای املاک و زمین‌های وملی در مهر‌ 1400

طبق بررسی‌های انجام شده در سامانه کدال مشخص شد، گروه‌ صنعتی‌ ملی‌ در تاریخ 3 مهرماه 1400 دست به افشای جزئیات زمین و ساختمان خود زده است.

 

نکته قابل توجه در این زمینه شایعات متعدد در زمینه افزایش سرمایه شرکت وملی است، این شرکت در سال 1400 دو مرتبه به دلیل ظن دستکاری قیمت متوقف شده است، در آذرماه سال گذشته نیز شرکت بورس نامه‌ای با عنوان «عدم پاسخگویی ناشر در خصوص علت تخطی از الزامات دستورالعمل پذیرش اوراق بهادار» صادر کرده است.

در متن این نامه آمده است: «به اطلاع می‌رساند با توجه به ماده 38 دستورالعمل پذیرش اوراق بهادار در بورس اوراق بهادار تهران، شرکت بورس اوراق بهادار تهران طی نامه شماره 827179 مورخ1400/09/16 موارد عدم رعایت دستورالعمل پذیرش اوراق بهادار و لزوم رفع آن موارد معوق اطلاع رسانی و لزوم افشای فوری آن را به شرکت تاکید نمود، لکن علی رغم پیگیری‌ های انجام شده، پاسخی از ناشر در خصوص دلایل وقوع و زمانبندی اصلاح آن دریافت نشده است. از این رو به استفاده کنندگان توصیه می شود این موضوع را در تصمیم گیری های خود لحاظ نمایند».  

بنابراین گزارش خبرگزاری فارس طبق رسالتی که بابت پیگیری سوژه‌‌های فارسِ من برای خود تعریف کرده است، حتما پیگیری این موضوع را در دستور کار قرار می‌دهد و از مسوولان خواستار توضیح در این‌باره خواهد شد.

کاربران دیگر هم در صورت تمایل می‌توانید به امضاکنندگان این پویش بپیوندند؛ خبرگزاری فارس با رسیدن امضاهای این پویش به 1000 امضا و بالاتر حتما پیگیری‌های مختلفی در این‌باره خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس بازار سهام گروه صنعتي ملي وملی افشای اطلاعات قیمت زمین و ساختمان اوراق بهادار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۹۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان

مرتضی شریفی در حاشیه برگزاری ششمین دوره نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، اکسپو ۲۰۲۴ در تهران با اعلام این خبر گفت: هدف از انجام این کار معرفی ظرفیت‌های استان به سرمایه‌گذاران بوده و در تدوین این بانک اطلاعاتی، ۶ زبان زنده جهان مورد استفاده قرار گرفته است.

او با اشاره به اینکه این بانک اطلاعاتی به صورت کاملاً الکترونیک تدوین شده و قابلیت به‌روزرسانی مکرر دارد، افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته این بانک اطلاعاتی به صورت سامانه‌ای در اختیار نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور قرار می‌گیرد تا بتوانند به راحتی این اطلاعات را در اختیار سرمایه‌گذاران خارجی و متقاضیان تولیدات ایران قرار دهند.

به گفته مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس این سامانه در آینده نزدیک رونمایی و وارد فاز عملیاتی می‌شود.

شریفی در بخش دیگری از سخنان خود به تشکیل کارگروه توسعه صادرات، کارگروه مبادلات مرزی و تعاونی‌های مرزنشینان اشاره کرد و گفت: در این مجموعه‌ها مباحث مرتبط با حوزه صادرات دنبال می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • صدور سند زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟