Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون فرهنگی و پژوهشی سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه هیات‌های مذهبی در کمک‌رسانی به افراد آسیب‌دیده از سیل نیز ورود پیدا کرده‌اند، گفت: اعضای هیات‌های مذهبی برای لایروبی منازل و معابر، اهدای نذورات و تجمیع امکانات برای سیل‌زدگان وارد میدان شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام سید ابوالقاسم کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه طبق دستوراالعمل‌های ستاد کرونای ملی و استانی باید حدالمقدور مراسمات عزاداری امام حسین(ع) توسط هیات‌های مذهبی در فضای باز برگزار شود، اظهار کرد: این مسئله به هیات‌های مذهبی تاکید شده است، در چند روز گذشته به‌علت وقوع بارش امکان برگزاری مراسم در برخی نقاط در فضای باز وجود نداشت و در فضای بسته با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

معاون فرهنگی و پژوهشی سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: بچه‌های هیات در دو سال گذشته تجربه موفقی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برنامه‌های عزداری محرم در استان داشتند و نشان دادند که نسبت به سایر گروه‌ها در رعایت این دستورالعمل‌ها مقیدتر هستند و در سال گذشته نیز بعد از دهه اول محرم شاهد افزایش آمار ابتلا در استان نبودیم.

وی با بیان اینکه نظارت بر هیات‌های مذهبی در چهارمحال وبختیاری با قوت انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: هیات‌های مذهبی نیز به خوبی خود را با قوانین تطبیق داده‌اند.

کاظمی در ادامه با اشاره به اینکه هیات‌های مذهبی در کمک‌رسانی به افراد آسیب‌دیده از سیل نیز ورود پیدا کرده‌اند، گفت: اعضای هیات‌های مذهبی برای لایروبی منازل و معابر، اهدای نذورات و تجمیع امکانات برای سیل‌زدگان وارد میدان شده‌اند، این ظرفیت‌های مردمی در بخش‌های مختلف در حال امدادرسانی هستند.

معاون فرهنگی و پژوهشی سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: بیش از ۵۰۰ هیات مذهبی فعال در استان وجود دارد که در فعالیت‌های مختلف فرهنگی، خدماتی، رفاهی و اجتماعی ورود کرده‌اند، البته تعداد هیات‌های مذهبی استان بیش‌تر از این آمار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری منطقه چهارمحال و بختیاری محرم پروتکل های بهداشتی کروناویروس چهارمحال و بختیاری هیات های مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۹۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدن کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه درپی بارش‌های اخیر

یعقوب شکوهی اظهار داشت: بیشترین بارش سامانه اخیر استان مربوط به شهرستان اردل با حدود ۵۳ میلی‌متر بود که باعث بروز خسارت در برخی مناطق این شهرستان شد و هم‌اکنون کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه یه لایروبی و بازسازی نیاز دارد.

وی با اشاره به ریزش سنگ و رانش زمین در بخش‌هایی از شهرستان اردل مانند جاده‌های بخش میانکوه و تنگ درکش‌ورکش، افزود: البته هیچ‌کدام از جاده‌های این شهرستان بسته نشد و تلاش راهداران برای ربزش‌برداری و پاکسازی محور‌های ارتباطی ادامه دارد.

شکوهی به رعایت نکردن تقویم کوچ و اقدام عشایر شهرستان اردل نسبت به کوچ زودهنگام قبل از ۲۵ اردی‌بهشت‌ماه اشاره و اضافه کرد: در این بارندگی تعدادی از عشایر اردل با مشکل مواجه شدند.

وی یادآور شد: البته از طریق مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری، مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان و فضای مجازی اطلاع‌رسانی به عشایر مبنی بر خودداری از کوچ زودهنگام قبل از ۲۵ اردی‌بهشت‌ماه انجام شده بود.

بیشتر بخوانید
تخلیه آب از منازل مسکونی در شهرستان کیار

شکوهی اظهار داشت: این در حالی است که تعدادی از عشایر شهرستان اردل تقویم کوچ را رعایت نکرده‌اند و بدون توجه به هشدار‌ها و اخطار‌ها از خوزستان به سمت چهارمحال و بختیاری کوچ را آغاز کردند.

وی گفت: به‌همین منظور حدود ۱۰ درصد از عشایر دیناران شهرستان اردل در مسیر کوچ از خوزستان به چهارمحال و بختیاری دچار مشکل شدند که در همین راستا ساعت ۲ بامداد شنبه به‌همراه جمعیت هلال‌احمر و اداره امور عشایر در منطقه حضور یافتیم و مواد غذایی و نایلون برای پوشش کف و روی چادر‌ها بین این عشایر توزیع شد.

شکوهی به مطلوب شدن شرایط آب و هوایی شهرستان اردل برای روز شنبه اشاره و تاکید کرد: خدمت‌رسانی و کمک‌رسانی به عشایر دارای مشکل به‌علت کوچ ادامه دارد و قرار است نیرو‌های امدادی به دنگان دیناران این شهرستان اعزام شوند.

وی با اشاره به درخواست کمک تعدادی از عشایر گرفتار در پلاک زیر سه‌راهی شلیل، افزود: خدمت‌رسانی و کمک‌رسانی به این عشایر انجام خواهد شد.

شکوهی تصریح کرد: البته در روز جمعه عشایر دو سه نقطه این شهرستان از جمله عشایر میانکوه و دره‌شور درخواست کمک داشتند که کمک‌رسانی به آنان در سریع‌ترین زمان ممکن انجام داد.

وی یادآور شد: این در حالی است که مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری با حضور در خوزستان به عشایر برای رعایت تقویم کوچ و خودداری از کوچ زودهنگام قبل از ۲۵ اردی‌بهشت‌ماه هشدار داده بود.

شکوهی اظهار داشت: خسارت‌های ناشی از بارندگی‌های اخیر در شهرستان اردل به‌زودی و پس از ارزیابی‌های کارشناسی جمع‌بندی و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات امدادی به ۴۱۵ حادثه دیده در چهارمحال و بختیاری
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • امداد رسانی به ۵۵ نفر حادثه دیده سیل و آب گرفتگی در خلخال
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • پرشدن کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه درپی بارش‌های اخیر
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • برنامه هیات‌های مذهبی برای سالروز شهادت امام صادق(ع) اعلام شد
  • سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند