Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@22:19:59 GMT

حجم ذخیره آب سد اکباتان به ۳.۵ میلیون متر مکعب رسید

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۰۳۲۱

حجم ذخیره آب سد اکباتان به ۳.۵ میلیون متر مکعب رسید

به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمد ضروری» روز پنجشنبه در آیین تجلیل از پیشکسوتان و بازنشستگان شرکت آب منطقه‌ای استان همدان افزود: در ۲ سال گذشته میزان بارش نزولات آسمانی در استان همدان به شدت کاهش یافته و خشکسالی اخیر استان، در ۴۵ سال گذشته بی سابقه بوده است.

وی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی منابع آب شهر همدان محدود است، اظهار داشت: شهرستان‌های نیمه جنوبی استان مشکلی برای تامین آب ندارند و بر اساس برنامه‌ریزی ها، آب مورد نیاز آن‌ها تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضروری تصریح کرد: شهرستان ملایر به واسطه داشتن سد کلان، تصفیه‌خانه، خط انتقال و شبکه آب زیرزمینی، مشکلی در تامین آب ندارد.

وی ادامه داد: شهر همدان با وجود بهره‌برداری از همه ظرفیت‌های موجود با خشکسالی شدید مواجه شده است و سطح منابع آب‌ زیرزمینی نیز به شدت کاهش یافته است.

سرپرست شرکت آب منطقه ای استان همدان تاکید کرد: برای تامین آب مورد نیاز مردم، اکنون در دشت همدان-بهار از طریق چاه ها با ظرفیت برداشت ۳۷۰ لیتر در ثانیه آب برداشت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت نهایی برداشت از این چاه‌ها به ۷۰۰ لیتر در ثانیه هم می‌رسد، افزود: این مقدار برداشت نیز نیاز آب همدان را بر طرف نمی کند.

ضروری افزود: آب مورد نیاز آشامیدن مردم همدان نزدیک به ۲ هزار لیتر در ثانیه است که اکنون یک هزار و ۲۰۰ لیتر از آن، از طریق سد اکباتان تامین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سد اکباتان اکنون ۳‌.۵ میلیون متر مکعب آب دارد، اظهار داشت، با توجه به محدودیت منابع آب‌های زیر زمینی، تنها راه برای تامین آب مورد نیاز این شهر، تامین آب از طریق طرح آبرسانی به همدان است.

سرپرست شرکت آب منطقه ای استان همدان با اشاره به اینکه طرح آبرسانی بین حوضه ای به همدان از سال ۱۳۸۳ تصویب و عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۸۶ آغاز شده است، خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته اعتبارات خوبی به این طرح اختصاص یافت و سرعت اجرای آن شتاب گرفته است.

وی تصریح کرد: عملیات اجرایی این طرح در هفت سال گذشته تقریبا متوقف شده بود و از ۱۷ فروردین ماه امسال پروژه با سرعت خوبی کار می کند.

ضروری با اشاره به سفر رییس جمهور در هفته گذشته به استان همدان، افزود: رییس جمهور، استاندار و وزیر نیرو، پروژه آبرسانی به همدان را یکی از مهمترین طرح‌های عمرانی مورد بررسی استان همدان در این سفر عنوان و بر اجرای سریع آن تاکید کردند.

وی ابراز امیدواری کرد با تلاش همه جانبه و فعالیت دوچندان کارگاه‌های عمرانی این طرح، در زمانی که مقرر شده، به بهره برداری برسد.

سرپرست شرکت آب منطقه ای همدان تاکید کرد: طرح های آبرسانی به شهرها و روستاهای کشور با نام جهاد آبرسانی در سطح کشور اجرا می شود و دانش و تجارب نیروهای بازنشسته کمک زیادی به تسریع این فرایند خواهد کرد.

ضروری با قدردانی از تلاش‌های نیروهای بازنشسته این شرکت گفت: پیشنهاد می‌شود با تشکیل اتاق فکر، از تجربیات بازنشستگان برای خدمت رسانی بهتر به مردم استان استفاده شود.

در پایان این آیین از بازنشستگان و پیشکسوتان شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با اهدای لوح تقدیر، هدیه نقدی و تندیس بازنشستگی قدردانی شد.

برچسب‌ها استان همدان سد اکباتان همدان شرکت آب منطقه ای همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان همدان سد اکباتان همدان استان همدان سد اکباتان همدان شرکت آب منطقه ای همدان شرکت آب منطقه ای استان همدان آب مورد نیاز سد اکباتان تامین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۰۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم سلمانی با اشاره به لزوم اعلام مواضع وزارت آموزش و پرورش در خصوص صندوق ذخیره و ضمن تبریک حماسه‌سازی ایران مقتدر در مقابله با صهیونیسم اظهار داشت: فلسفه وجودی صندوق ذخیره فرهنگیان حمایت و کمک به تأمین مالی فرهنگیان به‌عنوان اصلی‌ترین رکن آموزشی کشور بوده و معطوف به بازنشستگی است.

وی ادامه داد: این مجموعه‌سازمانی اقتصادی با برخورداری از اعتماد روزافزون فرهنگیان کشور و مورد حمایت دولت است که با فعالیت اقتصادی نظیر اداره شرکت‌ها، بر سرمایه‌گذاری و سهام‌داری شرکت‌ها و صنایع بزرگ از جمله نفت، پتروشیمی و معادن و ارائه خدمات به فرهنگیان در جهت ارتقا سطح فرهنگیان است.

سلمانی با اشاره به اینکه تقویت معیشت فرهنگیان از طریق صندوق ذخیره قابل‌تحقق است، تصریح کرد: خلق ثروت برای اعضا و سهام‌داران به‌ویژه برای فرهنگیان به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی صورت می‌پذیرد و اعتماد آفرینی باید در دستور کار باشد.

مسئول صندوق ذخیره فرهنگیان استان اصفهان بیان داشت: اهتمام به افزایش بهره‌وری وظیفه صندوق ذخیره است و این صندوق در تلاش است تا به نحوی عمل کند که امور آموزش و پرورش نظیر بیمه، لیزینگ و خدمات مختلف و… له صندوق ذخیره محول شود.

وی اذعان داشت: هنرستان‌ها می‌توانند واحدهای تولیدی خوبی برای صندوق ذخیره باشند که این امر رویکردی بسیار مهم در صندوق ذخیره و می‌تواند نقش مهمی در راستای شعار جهش تولید ایفا کند.

سلمانی خاطرنشان کرد: ایجاد قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت برای فرهنگیان در صندوق ذخیره از برنامه‌های صندوق ذخیره است و این ظرفیت مهم و قابل‌دسترسی است.

کد خبر 6091198

دیگر خبرها

  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • ذخیره ۲و نیم میلیون متر مکعب آب در پشت سد‌های خاکی زرند
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • ذخیره ۳۰ میلیون متر مکعب آب در بند‌های خاکی و ملاتی استان
  • پشت صحنه پیامک «آبفا»
  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد