Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان گفت: تربیت نیروی جوان، متخصص و توانمند نیاز ضروری استان است.

احمدرضا دالوند در آیین تودیع و معارفه روسای دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از چالش‌های جدی و اساسی اشتغال است و متاسفانه جزو استان‌های پیشرو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از دلایل وجود بیکاری در لرستان، کمبود نیروهای توانمندی که دارای تخصص باشند برشمرد و با اذعان به اینکه در پرورش مدیران و در اهمیت دادن به جوانان کوتاهی کردیم، افزود: جوانان ذخایر استان هستند و باید نیروی با دانش و توانمند پرورش دهیم تاتبدیل به نیروهای توانمند و با ظرفیت برای آینده استان شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با اشاره به اینکه در حوزه عمرانی ۹۷۶ پروژه در استان وجود دارد  که یا متوقف هستند یا عملیات اجرایی آنها به صورت لاک‌پشتی در حال انجام است، افزود: در این راستا، لرستان نیاز به کار جهادی و شبانه روزی دارد.

دالوند گفت: نخبگان خوبی در استان  وجود دارد اما نتوانستیم از ظرفیت آنان بهره‌مند شویم.

وی با اشاره در کشور دانشگاه کم نداریم و در دانشگاه بیشتر به کارهای تئوری پرداخته شده و مهندس عمران پرورش داده شده که درعرصه کار و نظارت یکه ساختمان دو طبقه و نقشه‌برداری می‌لنگد، اظهار کرد: علم و عمل باید باهم آمیخته شود و دانشگاه را با صنعت و کشاورزی و گردشگری پیوند بزنیم.

این معاون استاندار ادامه داد: با فعال شدن حوزه راه‌آهن حدود ۱۰۰۰ فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد خواهد شد.

دالوند با انتقاد از اینکه در پروژه‌های کلیدی استان چون متخصص لازم را نداریم مجبوریم از نیروهای غیربومی استفاده شود، افزود: گسترش‌های بیهوده آسیب است و باید براساس نیاز استان کیفی سازی شود و رشته‌های مورد نیاز استان در آمایش سرزمین مشخص شده است و باید به  سمت گسترش آنها حرکت کنیم.

معاون استاندار از ظرفیت نیروهای جوانان در مدیریت‌ها غافل نشویم، گفت: تربیت نیروی جوان، متخصص و توانمند نیاز ضروری استان است.

دالوند بیان کرد: یکی از ظرفیت‌های بالقوه استان کشاورزی است چنانچه در دو بخش کشاورزی و گردشگری فعالیت شود بخشی ازمشکل بیکاری استان برطرف شود.

وی گفت: در مجموعه کشت و صنعت ۱۰۰۰ نفر مشغول به کار هستند و این درحالیست سه دوره وقت نمایندگان استان صرف پتروشیمیاستان شد و چقدر اعتبارات دولتی هزینه شد؟ و چقدر زمان از دست داده شد؟ اما در مجموعه کشت و صنعت یک ریال اعتبار دولتی هزینه نشد اما اشتغال زیادی در استان ایجاد کرده است.

معاون استاندار لرستان اظهار کرد: کشت و صنعت خودش یک دانشگاه چون علم وعمل را با هم عجبم کرده است و کارهایی انجام شده که در کشور کم‌نظیر است؛ نیازاستان تربیت نیروهای نخبه و کاربردی است که این مسئولیت دانشگاه علمی ‌کاربردی را دو چندان می‌کند.

به گزارش ایسنا، در این مراسم دکتر محمدرضا جعفری به عنوان سرپرست دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان معرفی و از دکتر نیک‌پی، رئیس قبلی دانشگاه تقدیر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی دانشگاهی محمدرضا جعفری لرستان معاون استاندار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۰۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به همراه تنی چند از اعضای هیات مدیره،‌ معاونان و مدیران عامل شرکت های گروه سایپا ضمن حضور در شرکت فولاد مبارکه و بازدید از خطوط تولید، در نشستی با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این شرکت در راستای انجام تعاملات بیشتر به گفتگو پرداخت.

جواد توسلی مهر در این نشست مشترک گفت: صنعت فولاد صنعت مادر و یکی از زیرساخت‌های مهم تولید کشور است و از سوی دیگر نیز صنعت خودرو نیز پیشران است.

او با بیان اینکه بحث تولید می‌تواند حال مردم را خوب کند و با پرداختن به تولید و تأمین معیشت مردم سایر مشکلات نیز حل خواهد شد و راهکار آن اعتماد به توانمندی های داخلی و ظرفیت خوبی است که در کشور وجود دارد، افزود: شرکت‌های خودروسازی با حدود ۵۵ میلیون نفر سهامدار در بازار سرمایه رو به رو هستند، علاوه بر این ۶۰۰ هزار خانواده در زنجیره تأمین خودروسازی ارتزاق می‌کنند و گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو حدود ۱۰۰ هزار خانواده را شامل می‌شوند که قسمت بزرگی از اجتماع هستند و اگر روند این دو خودروساز در تولید مناسب باشد حال طیف بزرگی از مردم خوب خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه در کشور و در دهه ۹۰ ایران خودرو دیزل زیانی ۱۳ برابر سرمایه داشت، افزود: در این شرایط سهامداران برای انحلال شرکت شکایت کرده بودند، سهامداران عمده از جمله ایران خودرو حال خوبی نداشت اما وقتی روند معکوس شد و افزایش و جهش تولید را در دستور کار قرار دادیم، در سال ۹۹ به چهار برابر میزان تولید رسیدیم و سال 1400 به سود خالص سنگین و سال ۱۴۰۱ به ۷ هزار میلیارد سود خالص رسیدیم و به نسبت همین مبلغ، پول به دولت دادیم و می‌توان گفت ۲ همت برای تولید سرمایه‌گذاری شد که حجم زیادی از اشتغال زایی را به همراه داشت.

او با بیان اینکه امسال در سایپا برنامه‌ای در دستور کار داریم که  ۱۰۰ درصد قابل انجام است، گفت: تولید حدود ۶۷۱ هزار دستگاه خودرو را در دستور کار داریم و این آمار در سال گذشته 480 هزار خودرو بوده است که می‌توان گفت در سال جاری ما ۴۰ درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

توسلی با بیان اینکه اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است، ابراز کرد: ما مواد اولیه را از بورس تهیه می‌کنیم و اگر این قیمت توسط دولت مدیریت و نگهداری شود دیگر هر روز نیاز به قیمت‌گذاری خودرو نداریم و بخش عمده مشکلات در این حوزه برطرف خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه برای انجام روند اصلاحی، رفتارهای خوبی را شاهد بوده‌ایم، ابراز کرد: امیدواریم تا چند روز آینده نتایج خوبی را از دولت در اصلاح قیمت مواد اولیه دریافت کنیم که بر این اساس تعاملاتمان با زنجیره تأمین از جمله فولادمبارکه بهتر و باعث مناسب تر شدن وضعیت تولید خواهد شد.

او تصریح کرد: استفاده از فناوری‌های نوین،‌ صنایع دانش بنیان، صنایع های‌تک، ایجاد تنوع محصول و افزایش کیفیت مستلزم جهش تولید و اصلاح ساختارهای مالی است که با انجام این امور یقینا سال متفاوتی در صنعت خودرو کشور خواهیم داشت و رکورد دهه 90 شکسته خواهد شد.

توسلی مهر افزود: تعاملات ما با فولادمبارکه در راستای افزایش 40 درصدی تولید خودرو است که افزایش ۴۰ درصدی اعلام نیاز به ورق خودرو در این راستا است.

دیگر خبرها

  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • استقرار بالگرد نیروهای مسلح در استان ایلام ضروری است
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • جوان ‌تراکتور متخصص گلزنی در بازی‌های حذفی!
  • کارگران بازوان توانمند اقتصاد کشور هستند
  • مردم در انتخاب فرد اصلح نگاه قبیله‌ای را کنار بگذارند
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است