Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیش از ظهر امروز با آیت‌الله عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین دیدار کرد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین در این دیدار به بافت فرسوده و وسیع قزوین به مساحت بیش از 500 هکتار اشاره کرد و گفت: وجود این بافت برای ساکنین مشکل ایجاد کرده به گونه‌ای که اگر کسی بخواهد نسبت به استحکام بنا اقدام کند باید خیلی گودبرداری کند تا به زمین سفت برسد و بتواند یک تا 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 طبقه ساخت و ساز داشته باشد که به صرفه نیست.

وی افزود: با وجود این مشکل، افراد معطل می‌مانند و وادار یا ناگریز می‌شوند اقدام مذکور را انجام دهند که گویا کار غیر معقولی انجام می‌دهند.

آیت الله عابدینی ادامه داد: اگر مقدور باشد لازم است با رعایت مسائل میراثی، به ساکنین و مردم ساکن در بافت فرسوده قزوین فرصت یا ارفاقی داده شود تا بتوانند یک طبقه بیشتر بسازند که موجب می‌شود شهر هم نو شود و شرایط بافت فرسوده متغیر شود؛ حتی افرادی که نگاه اقتصادی برای ساخت و ساز دارند ساخت و ساز در بافت فرسوده برای آنان مقرون به صرفه نیست و تمایل دارند در جای دیگری ساخت و ساز کنند.

وی اضافه کرد: بافت فرسوده شهر قزوین واقعا دغدغه است و با توجه به اینکه جمعیت قابل توجهی حدود 40 هزار نفر با این مشکل مواجه هستند که لازم است تدبیر مناسبی اندیشیده شود.

وی به معرفی امام علی علیه اسلام به زبان خودشان مبنی بر اینکه (کوه سر به فلک کشیده‌ای هستم که از دامنه‌های من رودها و سیل‌ها جاری می‌شود و افکار و خیالات آدم‌ها نمی‌تواند تصور کند کجا هستم پرداخت و خاطرنشان کرد: یک تمدن سخت‌افزاری شامل آهن، سنگ، آجر، بنا، میراث و ساختمان و...داریم و تمدن دیگری هم داریم که نرم‌افزاری بوده و شامل آیات قرآن کریم، معارف نورانی امام علی علیه‌السلام، معارف صحیفه سجادیه است و تمدن حقیقی، قرآنی، ملکوتی و آسمانی محسوب می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان بر ایجاد تحول جدی برای ملت، کشور و جغرافیای مقاومت اسلامی تاکید و بیان کرد: مشغول شدن به تمدن ظاهری همچون سنگ، آجر و آهن نباید ما را از تمدن حقیقی، عرفان و حماسه عاشورایی و قرآن و ... بازدارد.

نگران دفن تمدن اسلامی و ایرانی هستیم

سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این دیدار با بیان اینکه زبان جدید در فضای مجازی را نمی‌دانیم و واژگان مناسب برای فضای مجازی نداریم، گفت: نگران این موضوع هستیم که تمدن ارزشمند اسلامی و ایرانی دفن شود که لازم است به زبان فضای مجازی مطالب بیان شود و ارتباط مناسبی در این فضا برقرار کنیم.

وی افزود: باید حرف‌ها، گزار و مطالبی در فضای مجازی منتشر شود که راه را به مخاطب نشان دهد و ماندگار شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه بیشتر سفرهای آیت الله حائری زمینی انجام می‌شد، ادامه داد: ایشان معتقد بود که سفر زمینی، بهترین فرصت برای مطالعه و تامل در آیات الهی است که با تامل ایشان، مسائل حکمی جدید، راهگشا و متفاوت آشکار می‌شد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اذعان کرد: برخی که با قرآن کریم بسیار مانوس هستند با هر نگاه به این کتاب الهی، به مطلب جدیدی دست می‌یابند که به قول آیت‌الله جوادی‌آملی، قرآن انبار نیست و مانند معدن است که هر چه کار کنیم مطالب جدیدی از آن استخراج می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین میراث فرهنگی امام جمعه بافت فرسوده فضای مجازی ساخت و ساز آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۰۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

آفتاب‌‌نیوز :

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آن‌ها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد