Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان روز پنجشنبه اعلام کرد: نشست بررسی فرصت‌های همکاری تجاری اصفهان و ایالت ساخای روسیه با حضور فعالان اقتصادی اصفهان و کریل بیچکوو (Kirill Bychkov) نخست وزیر ایالت ساخا (یوکوتیا) برگزار شد.

نخست وزیر ایالت ساخا (یوکوتیا) روسیه در این جلسه با بیان اینکه استان یوکوتیا با سه میلیون کیلومتر مربع مساحت در شمال شرقی روسیه واقع شده است، گفت: اختصاص ۳۵ درصد ذخایر الماس جهان و دارا بودن ذخایر غنی گاز، نفت و ذغال و فلزات گرانبها از ویژگی‌های این استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 کریل بیچکوو  مهمترین بخش اقتصاد یوکوتیا را مربوط به بخش معدن و مواد معدنی دانست و تصریح کرد: ما آماده همکاری با همتایان ایرانی خود در زمینه‌ فراوری محصولات خوراکی، فناوری اطلاعات (IT)، چوب و صنایع سنگین به ویژه کشتی سازی هستیم.
وی با ابراز علاقه‌مندی به همکاری تجاری و فرهنگی ایالت ساخای روسیه با اصفهان گفت: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌هایی که بر آن تمرکز کرده ایم حوزه محصولات کشاورزی است همچنین از منطقه ما نیز می توان چوب به ایران وارد کرد.
نخست وزیر ایالت یوکوتیا ضمن اشاره به فعالیت ایران در زمینه تولید و فراوری جواهرات، همکاری در این زمینه را یکی دیگر از ظرفیت های موجود دانست و افزود: با توجه به تغییر شرایط ما در جهان نیازمند گسترش همکاری‌ها با یکدیگر هستیم.
وی وجود بیش از یکصد نژاد و ملیت، ظرفیت بالا در جذب سرمایه گذاری، قرار داشتن جزو ۱۰ منطقه پیشرفته صنعتی روسیه، وجود جاذبه‌های گردشگری و جایگاه دوم در حوزه مواد معدنی در روسیه را از دیگر ظرفیت‌های موجود در یوکوتیا بیان و حجم اقتصاد داخلی این استان را پنج میلیارد دلار در سال جاری عنوان کرد و گفت: این عدد ۶۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
بیچکوو با تاکید بر اینکه بیش از ۲۰ درصد محصولات شرق روسیه در این استان تولید می‌شود، خاطرنشان کرد: ۹ درصد صادرات حوزه فناوری اطلاعات (IT) روسیه متعلق به استان یوکوتیاست.
وی با اشاره به امکان درنظر گرفتن تخفیف ویژه برای سرمایه‌گذاران ایرانی در این استان از وجود شرایط تعریف مناطق گسترش تبادلات تجاری میان دو استان، امکان جذب سرمایه‌گذاری در توسعه ترمینال‌های تجاری در یوکوتیا، همکاری مشترک در ساخت هتل و زیرساخت‌های گردشگری، فناوری اطلاعات و فراوری چوب خبر داد.
نخست وزیر ایالت یوکوتیا، چین، ژاپن، کره جنوبی و هند را مهم‌ترین شرکای تجاری این ایالت معرفی کرد و افزود: ما چشم انداز روشنی برای همکاری با ایران متصور هستیم.   

احمد پزنده رییس کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این نشست گفت: با توجه به تشابه شرایط اقتصادی ایران و روسیه، موقعیت مطلوبی برای تسهیل شرایط مراودات تجاری و توسعه واردات و صادرات میان کشورها فراهم بوده و اتاق بازرگانی اصفهان آماده همکاری‌های لازم در این زمینه است.
غلامرضا اخوان فرید رییس کمیسیون توسعه و بهبود محیط کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان نیز با اشاره به رتبه اول استان در برخی رشته‌های صنعتی مانند فولاد، نساجی، صنایع غذایی و تولید فراورده‌های دارویی، شیمیایی و گیاهی تصریح کرد: با توجه به مطلوب بودن روابط ایران و روسیه و قرار داشتن ۲ کشور در شرایط تحریمی، توسعه تعاملات در بسیاری از زمینه‌ها امکانپذیر خواهد بود.
محمد صادقی رئیس کمیسیون کشاورزی، سلامت، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان نیز با اشاره به فعالیت کارگو ترمینال فرودگاه شهید بهشتی اصفهان بر ضرورت استفاده از این ظرفیت برای صادرات محصولات کشاورزی استان اصفهان به روسیه تاکید کرد.
در ادامه این نشست هیات روسی در قالب سه گروه صنایع غذایی، کشاورزی و صنعتی با همتایان ایرانی خود به صورت " تجارت به تجارت" (B۲B) مذاکره کردند.   

همچنین روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان روز پنجشنبه اعلام کرد: نشست بهره‌برداری از ظرفیت‌های انجمن توسعه اقتصادی و تجاری آلمان در جهت گسترش توانمندی‌های فعالان اقتصادی استان با حضور "کلمنس فرانیا" عضو این انجمن در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

علی کرباسی زاده مشاور عالی رییس اتاق بازرگانی در این دیدار با تاکید بر توانمندی‌های شناخته شده استان اصفهان در زمینه گردشگری و سوابق درخشان در پذیرش گردشگران اروپایی به ویژه آلمانی، خواستار برقراری تعاملات لازم از طریق انجمن توسعه اقتصادی و تجارت آلمان به منظور تبادل گردشگر میان طرفین شد.
"کلمنس فرانیا" عضو انجمن توسعه اقتصادی و تجارت آلمان همچنین در سفر خود به اصفهان از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید و بر ضرورت ایجاد ارتباط بین این شهرک و پارک فناوری برلین تاکید کرد.
وی با بازدید از پژوهشکده رویان با مدیران این موسسه دیدار و گفت و گو کرد و اظهار داشت که در ایجاد ارتباط با همتایان آلمانی این پژوهشکده تلاش خواهد کرد.
عضو انجمن توسعه اقتصادی و تجارت آلمان همچنین از شهرک سلامت اصفهان و یک شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز بازدید کرد.

برچسب‌ها روسیه اصفهان آلمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه اصفهان آلمان روسیه اصفهان آلمان انجمن توسعه اقتصادی اتاق بازرگانی اصفهان نخست وزیر ایالت اصفهان نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۱۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا

دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با حضور روسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی و اتاق‌های بازرگانی ایران روز دوشنبه به میزبانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر کشانی ضمن خوشامدگویی به مهمانان، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی، اعضای هیئت‌رئیسه اتاق ایران، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ایران، مسئولین کشوری و استانی که مهمان اصفهان هستند، اظهار کرد: پیش‌نیاز رشد و پیشرفت در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه‌ای صلح و آرامشی است که از راه گفت‌وگو بین جوامع و فرهنگ‌های مختلف محقق می‌شود.

وی اصفهان را «شهر صلح خاورمیانه» نامید و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان بوده است، افزود: قرن‌هاست مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار یکدیگر در اصفهان زندگی کرده و تاریخ هیچ منازعه‌ای بین ادیان را در این شهر ثبت نکرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشورهای عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در اختیار دارند، تصریح کرد: این آمار و ظرفیت نشان می‌دهد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و همراهی دولت‌ها می‌توان امیدوار بود ملت‌های آسیایی با هم‌افزایی به توسعه همه‌جانبه دست یابند.

کشانی ادامه داد: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفت‌وگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

وی خاطرنشان کرد: دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با شعار «آسیایی توانمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» امروز (۲۹ آوریل ۲۰۲۴) به‌منظور گفت‌وگو بین اتاق‌های بازرگانی کار خود را آغاز می‌کند.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به برگزاری نشست رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نشست ارتقای سرمایه‌گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم نیز چهار میزگرد پیرامون «فناوری نو»، «گردشگری»، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می‌شود که از مهمانان اجلاس برای حضور در این میزگردها و ارائه نظرات خود برای توسعه آسیا دعوت می‌کنم.

کشانی با بیان اینکه در اختتامیه نیز بیانیه و گزارش کار این اجلاس به‌عنوان سند نهایی منتشر خواهد شد، از مهمانان دعوت کرد از نمایشگاه توانمندی‌های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش‌های وزارت امور خارجه در برگزاری این اجلاس و حضور مهمانان خارجی تقدیر کرد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 749117

دیگر خبرها

  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود