Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان انسیه خزعلی ظهر امروز در جمع بانوان با اشاره به حضور زنان حماسه‌ساز در تاریخ پرافتخار ایران و وجود زنان تأثیرگذار در استان اظهار کرد: مرحوم طاهره دباغ یکی از افتخارات استان همدان است که با تواضع خود الگو و راهگشایی شد برای اینکه زنان بدانند و ببینند که می‌توانند. 

وی با تأکید بر لزوم الگوگیری از حضرت زینب(س) گفت: این بانوی گرانقدر به عنوان یک کنشگر اجتماعی، تبیین‌گر و مبلغ در روز عاشورا از همه هستی خود به خاطر دین اسلام می‌گذرد و با انگیزه، ایثار و بردباری در این مسیر جز زیبایی، خیر و عنایت الهی نمی‌بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور با اشاره به جنگ نرم دشمن علیه ملت ایران و نقش اثرگذار بانوان در مقابله با این جنگ افزود: اگرچه این جنگ ظاهری نرم دارد اما باطن آن سخت است، جنگی که از دورن خانواده را  تهی می‌سازد و هویت فردی، اجتماعی و خانوادگی افراد را با خطر مواجه می‌کند.

وی تأکید کرد: زنان در خط مقدم مبارزه با جنگ نرم هستند و مردان باید از آنها حمایت کنند تا بتوانند به درستی از خانواده محافظت کنند.

اختصاص ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل مجموعه ورزشی بانوان همدان 

خزعلی از اختصاص ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل مجموعه ورزشی بانوان همدان خبر داد و بیان کرد: جای خوشبختی است که مسئله درمان، سلامتی و ورزش زنان مورد توجه است. 

وی با اشاره به لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی و مشاوره به ویژه برای زوجین بیان کرد: برای اجرای برنامه‌های اشتغال‌آفرینی،  تعمیر و تجهیز خوابگاه‌ها، تکمیل مجتمع آموزشی فاطمیه و مرکز درمان ناباروری در استان همدان اعتباراتی لحاظ شده است.

اختصاص ۱۵ میلیارد تومان برای ایجاد بازارچه صنایع دستی

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور درباره میزان فرزندآوری در استان نیز افزود: نرخ باروری در استان همدان قدری کمتر از میانگین کشوری است که توجه به این موضوع مد نظر باشد.

وی با اشاره به اختصاص ۱۵ میلیارد تومان برای ایجاد بازارچه صنایع دستی بیان کرد: اجرای طرح ازدواج دهه شصتی‌ها و اختصاص تسهیلات ویژه برای آنها از جمله برنامه‌هایی است که از سال گذشته با اولویت روستاها آغاز شده و امسال نیز در روستاها و شهرها دنبال می‌شود.

خزعلی با اشاره به تشکیل اتاق‌های فکر برای هم‌افزایی بیشتر بین زنان افزود: در بخش حرفه‌آموزی و مهارت‌آموزی نیز مسئله استفاده از فناوری نوین در این عرصه بسیار حائز اهمیت است. 

وی با بیان اینکه ۱۴ گروه مردمی داریم که حلقه های میانی در استان‌ها می‌توانند به آنها متصل شده و ضمن حمایت و رفع نیاز،  برنامه داشته باشند گفت: در حال حاضر طرح‌ها و قوانینی مانند طرح جوانی جمعیت در حال اجراست که باید سرعت بیشتری بگیرند تا زودتر به نتیجه برسند. 

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور با اشاره به اینکه هیچ قانونی تا مجری خوب نداشته باشد به ثمر نخواهد نشست گفت: ما قوانین خوبی درباره خانواده و ازدواج در کشور داریم اما یا معطل مانده‌اند یا درست اجرا نمی‌شوند که مجریان طرح باید به این موارد توجه کنند.

انتهای پیام/۷۴۲/

منبع: فارس

کلیدواژه: نرخ باروری در همدان طرح ازدواج دهه شصتی ها میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۱۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، انسیه خزعلی با اعلام این خبر اظهار کرد: در این معاونت موضوع مشاغل خانگی به صورت ویژه حمایت می‌شود که صنایع‌دستی نیز در این موضوع قرار می‌گیرد. ما سعی می‌کنیم حمایت‌هایی را از این افراد داشته باشیم.

معاون امور بانوان و خانواده رئیس‌جمهور افزود: به همین منظور تسهیلاتی را به بانوان فعال در مشاغل خانگی و نیز حوزه صنایع‌دستی تخصیص داده‌ایم و از این طریق از این بانوان حمایت می‌کنیم.

او با اشاره به فعالیت بانوان در حوزه صنایع‌دستی اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد فعالان در حوزه صنایع‌دستی بانوان هستند. در همین راستا و با هدف حمایت از بانوان، در هر استان بازارچه‌هایی را پیگیری می‌کنیم و اعتبارات آن را تخصیص می‌دهیم و از این طریق به دنبال حمایت از بانوان هستیم.

خزعلی خاطرنشان کرد: حمایت از بانوان سرپرست خانوار می‌تواند باعث توانمند شدن آنها و تقویت بنیان‌های خانواده شود و خوشبختانه رشته‌های صنایع‌دستی در این موضوع نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • تقدیر از معلمان و مدیران نمونه در همدان + تصویر
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • درگذشت ناگهانی دومین افشاگر نقص فنی بوئینگ ۷۳۷ در کمتر از دو ماه!
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است