Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز پزشکی ایفمارک گفت: درباره مشکلات بازیکنان در تست‌های پزشکی به باشگاه مکتوب اعلام می‌کنیم اما نمی‌گوییم با فلان بازیکن قرارداد نبندید.

به گزارش ایران اکونومیست، زهره هراتیان درباره کارگاه آموزشی معاونان اجرایی و مدیران تیم‌های لیگ برتر و لیگ دسته اول فوتبال، اظهار داشت: نمی‌دانم خوشبختانه بگویم یا متاسفانه من امروز صبح رسیدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهای اخیر از سهیل مهدی(مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر) شنیدیم که چنین مراسمی امروز برگزار می‌شود. خوشحالم امروز درباره مسائلی از جمله ایست قلبی، ضربه به سر، حمل مصدوم و اینکه کادر پزشکی چه کسانی باشند، صحبت شد و مورد استقبال قرار گرفت زیرا این مسائل را همه باید بدانند. از همه مهم‌تر اینکه مدیران فوتبال لیگ برتر و دسته یک از ایفمارک راضی بودند و همین باعث شد خستگی از تن من بیرون برود.

رئیس ایفمارک درباره زمان تست پزشکی برای بازیکنانی که باشگاه‌ها به‌تازگی با آن‌ها قرارداد می‌بندند، گفت: نمی‌دانم چرا اول باشگاه‌ها قرارداد را با بازیکن می‌بندند و بعد تست پزشکی می‌گیرند؟! در این خصوص رسانه‌ها می‌دانند که خیلی صحبت کردم با اینکه وظیفه من فقط هشدار دادن است. وظیفه من این نیست که بگویم چرا این کار را کرده‌اید اما آمار این اتفاق نسبت به سال‌های گذشته بسیار پایین آمده و امیدوارم به صفر برسد.

وی در پاسخ به این سوال که تست‌های پزشکی که تیم‌ها پشت سر گذاشته‌اند را چطور ارزیابی می‌کند، خاطرنشان کرد: بسیار عالی بود و جا دارد به همکارانم خسته نباشید بگویم چون در کنار این کار، هیئت فوتبال تهران هم معاینات خود را در ایفمارک انجام می‌دهد. روزانه ۲۰۰ الی ۳۰۰ نفر معاینات خود را انجام می‌دهند و وقتی همه راضی هستند به معنای این است کارمان را درست انجام داده‌ایم.

هراتیان در خصوص موضوع درآمد نجومی ایفمارک، گفت: فکر می‌کنم بیانیه سازمان لیگ حجت را بر همه تمام کرد.

رئیس مرکز پزشکی ایفمارک در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه آیا اینکه گفته شده از هر نفر ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان گرفته شده درست است، یادآور شد: شما فکر می‌کنید این مبلغ فقط برای ویزیت است بلکه بخشی از آن شامل ویزیت می‌شود، بخشی دیگر برای اکوکاردیوگرافی، نوار قلب، تست ورزش، ارزیابی بدنی، نقشه مغزی و ... است. ممکن است برخی بگویند چه الزامی وجود دارد اما بخشی از آن برای گرفتن مجوز حرفه‌ای از ای.اف.سی است و دیگر اینکه فیفا انتظار دارد در مورد بحث‌های پیشگیری و تحقیقاتی لزوما برنامه‌ریزی داشته باشم که اینها هزینه دارد.

وی افزود: باشگاه‌ها برای ثبت اعتراض باید به من نامه رسمی بزنند که تاکنون چنین نامه‌ای نیامده است. الان با مدیران صحبت کردیم، همه راضی هستیم اما هر تیمی ناراضی است به سازمان لیگ نامه بزند. این تصمیم هیئت رئیسه سازمان لیگ است نه تصمیم شخصی من. من تعرفه را می‌گویم که هر سال تغییر می‌کند و تیم‌ها هم کارشان را انجام می‌دهند.

هراتیان در مورد الزامات پزشکی برای شروع لیگ، عنوان کرد: چون شرایط کرونا به طوری است که سختگیری‌های سال گذشته وجود ندارد، الزام داشتیم دُز سوم واکسن کرونا را همه بزنند تا ما درگیر هزینه‌های تست کرونا نشویم. آموزش آفلاین مبارزه با دوپینگ گذاشتیم تا همه شرکت کنند. بعد ۱۰ سوال می‌پرسیم و باید ۸۰درصد نمره قبولی بگیرند؛ اگر نمره قبولی بگیرند و مدرک خود را ارائه دهند، کارت بازی را صادر می‌کنیم چون بحث آموزش دوپینگ جدی است. معاینات امسال روند متفاوتی داشت؛ به صحبت بازیکن خارجی استقلال دقت کنید که گفته بود هر جا می‌رویم فقط تست قلب می‌دهیم، اما اینجا کامل است. نتایجی که به تیم‌ها ارائه می‌دهیم در خصوص درصد مصدومیت و عملکرد گزارش است.

وی درباره رد شدن بازیکنان از تست‌های ایفمارک نیز توضیح داد: همه اینها به شکل محرمانه است و اگر بازیکن مشکلی داشته باشد به مرحله بعد می‌رود که الان چند بازیکن داریم به مرحله بعد رفته‌اند. مثلا ممکن است قلب‌شان مشکل داشته باشد. هر کدام مشکلات جزئی دارند که مکتوب به تیم‌ها می‌گوییم اما نمی‌گوییم با فلان بازیکن قرارداد نبندید.

ایفمارک(مرکز پزشکی سازمان لیگ فوتبال ایران) هر ساله سعی دارد علاوه بر رعایت استانداردهای بین‌المللی پزشکی فوتبال با ایجاد بستر پژوهشی و آموزشی مناسب با شرایط لیگ حرفه‌ای فوتبال ایران گام‌موثری در پیشگیری از آسیب‌های جسمی و ذهنی فوتبال کشور بردارد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ایرنا ، فیفا ، لیگ برتر فوتبال

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایرنا فیفا لیگ برتر فوتبال سازمان لیگ لیگ برتر تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۱۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر

باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس در وضعیت هشدار قرار گرفته اند. مصرف مواد مخدر به نام اسنوس در میان بازیکنان به شدت افزایش یافته است که می‌تواند روی سلامتی آن‌ها تاثیر بگذارد. در تصاویری که اخیرا منتشر شده است بازیکن چیزی شبیه به چای کیسه‌ای را در میان لثه و گونه اش قرار داده است تا آن را مزه کند.

عکس جیمی واردی (لسترسیتی)، ویکتور لیندلف (منچستریونایتد)، دنی مورفی (لیورپول)، مارکوس رشفورد (منچستریونایتد)، برترند ترائوره (بازیکن سابق استون ویلا) و مارک گیلپسی (نیوکاسل) در حال مصرف این مخدر دیده شده است. 

فروش اسنوس به خاطر خطرناک بودنش در اروپا ممنوع است، اما پس از برگزیت در انگلیس قانونی شده است. با این حال هشدار پزشکان مانع از آن نشده است که مصرف اسنوس به یک اپیدمی در فوتبال انگلیس تبدیل نشود. عوارض این مواد به اندازه‌ای بالا است که خیلی از اعضای لیگ برتر تقاضای کمک کرده اند.

اسنوس شامل ۳۰ نوع ماده شیمیایی است که نیکوتینش سه برابر یک نخ سیگار است. با این حال تصور می‌شود که کمتر از سیگار برای سلامتی خطر دارد. اسنوس پودر مرطوب سیاه رنگی است که در کیسه‌های کوچک قرار داده می‌شود. افراد با گذاشتن این بسته‌ها زیر زبانشان می‌توانند از مزه کردنش لذت ببرند. 

خیلی از بازیکنان حاضر در لیگ برتر به این مواد اعتیاد پیدا کردند و در تلاش هستند تا آن را ترک کنند. بر اساس تحقیق انجمن حرفه‌ای فوتبال مصرف اسنوس تنها روی سلامتی تاثیر مخرب نمی‌گذارد و کودکان ممکن است از بازیکنان محبوب خود الگو برداری کنند. مصرف بیش از حد این مواد موجب نگرانی انجمن حرفه‌ای فوتبال شده است و این سازمان هشدار داده که اعتیاد بالا است. طبق تحقیقات برخی بازیکنان روزانه ۲۵ کیسه اسنوس مصرف می‌کنند. آن‌ها کیسه‌ها را زیر لب بالای خود می‌گذارند. 

یک منبع آگاه به نشریه سان گفت: "تعداد زیادی از بازیکنان درگیر آن شدند، چون نمی‌دانند که نیکوتین اسنوس اعتیادآور‌تر از سیگار است. حتی بازیکنان ذخیره هم از این مواد مصرف می‌کنند. پزشکان باشگاه‌های انگلیسی می‌ترسند که نحوه مصرفشان از کنترلشان خارج شود. " مصرف بیش از اندازه اسنوس خطر ابتلا به سرطان دارد. این ماده، چون داخل دهان قرار می‌گیرد می‌توانند آسیب‌های جدی به لثه بزند و احتمال ابتلا به سرطان دهان را افزایش دهد. همچنین موجب سرطان حلق، پانکراس و معده شود. 

خرید اسنوس به آسانی از طریق اینترنت انجام می‌پذیرد و مصرف کنندگان برای یک پاکت کمتر از پنج یورو هزینه می‌کنند. انجمن حرفه‌ای فوتبال اعلام کرد نیاز است تا اقدامات لازم برای منع بازیکنان از مصرف این مخدر انجام شود و به آن‌ها آموزش‌های لازم داده شود. نیکوتین موجود در اسنوس به شدت اعتیاد آور است که ترک آن خیلی سخت است.

این مخدر علاوه بر خطر ابتلا به انواع سرطان، مشکلات قلبی و مغزی را نیز ممکن است به همراه آورد. در حالی که این مخدر دود نمی‌شود، اما ترکیبش روی مغز تاثیر می‌گذارد، موجب افزایش دوپامین می‌شود و مصرف کننده مانند کسی که سیگار می‌کشد از آن لذت می‌برد. 

لی جانسن، سرمربی تیم هیبرنین اثرات این مخدر را از نزدیک مشاهده کرده است و معتقد است که ۳۵ تا ۴۰ درصد بازیکنان اسنوس مصرف می‌کنند. البته این آمار بالا نیست. باشگاه‌هایی مانند استون ویلا تصمیم گرفته اند بازیکنانی که این مخدر را مصرف می‌کنند جریمه کند. تحقیقات دیگری نشان می‌دهد فروش این مواد در میان پسران ۱۳ و ۱۴ ساله در آکادمی‌ها دیده شده است. همچنین یک بازیکن حاضر در دسته دو به دلیل مصرف بیش از اندازه اسنوس در لثه اش تومور سرطانی یافت شده است.

منبع: جماران

tags # فوتبال سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • ممبینی: فردا درمورد پاداش تیم ملی فوتسال تصمیم می‌گیریم
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • گفت‌وگو با داور فوتبال که مورد ضرب و شتم قرار گرفت + فیلم
  • لواندوفسکی: توپ طلای 2021 حق مسی بود؛ بلینگام و ام باپه بهترین بازیکنان دنیا هستند
  • عکس| برترین پنالتی زن‌های تاریخ فوتبال کدام بازیکنان هستند؟
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • تمرینات عالیشاه و بیرانوند همچنان زیر نظر کادر پزشکی
  • قوانین جدید دریافت گواهینامه در سال ۱۴۰۳/ پایان خدمت الزامی نیست
  • با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!