Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر اعلام کرد که تمام خواسته‌های سرمربی تیم ملی در برنامه‌ریزی لیگ لحاظ شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سهیل مهدی مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ در حاشیه کارگاه آموزشی معاونان اجرایی و مدیران تیم‌های لیگ برتر و لیگ دسته اول اظهار داشت: شیوع کرونا در چند سال گذشته اجازه نمی‌داد اینگونه جلسات برگزار شود و این دوره‌ها را به صورت وبینار داشتیم اما با این وجود حضور مدیران و معاونان اجرایی تیم‌ها نداشتیم که امروز آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که می‌دانید، برای هر فصل یک جمع‌بندی نیاز داریم و باید مسائل مختلف بررسی شود. ما دوست داریم شونده صحبت‌های آنها هم باشیم تا نظراتشان را در نحوه برگزاری مسابقات داشته باشیم. ان‌شاءالله کیفیت مسابقات را با این کارها ارتقاء بدهیم.

وی درباره نامه فیفا برای مشخص کردن نحوه توزیع سهمیه لیگ قهرمانان آسیا گفت: ما در قالب مسئول برگزاری در آخر این فرآیند هستیم. اگر نامه‌ای آمده، باید از نهادهای بالاتر مورد بررسی قرار بگیرد. مسئله اصلی در این باره زیرساخت‌ها، ورزشگاه‌ها و زمان بندی فیفا است. به شخصه اشراف روی نامه ندارم اما فکر می‌کنم مجری برگزاری،  تیم من و همکاران من هستند و امیدواریم به نحو احسن برگزار کنیم.

مهدی درخصوص دغدغه باشگاه‌ها و مطرح کردن آنها گفت: بحث اصلی ما در این جلسات هماهنگی و همفکری است. اکثر چالش‌هایی که ایجاد می‌شود به واسطه انتظارات ما از باشگاه‌ها و آنها از ما است. با این جلسات وقتی انتظارات را بشنویم، چالش‌ها کمتر می‌شود.

وی درباره آخرین شرایط ورزشگاه‌های در آستانه شروع مسابقات لیگ برتر عنوان کرد یکی از مشکلات عمده ما همین ورزشگاه‌ها هستند. ما در ورزشگاه آزادی به جز پرسپولیس و استقلال، سه تیم مطرح پیکان، هوادار و سایپا را در لیگ برتر و دسته اول داریم، آن هم در حالی که فقط دو ورزشگاه آزادی و دستگردی در دسترس هستند که در دستگردی سه تیم تمرکز شده‌اند. درباره ورزشگاه وطنی قائمشهر باید بگویم  که چمن ورزشگاه آخرین قسمت ورزشگاه است. اگر چمن برسد، می‌توانند میزبان باشند. نمی‌دانم چمن استادیوم در چه وضعیتی است. همچنین بخشی از ورزشگاه آبادان که مربوط به VIP است، تخریب شده است و امیدواریم به شروع مسابقات برسد. کرمان و انزلی به شدت کار می کنند و امیدوارم وارد مسابقات شوند.

وی درباره موضوع حق پخش تلویزیونی عنوان کرد: ساختار تجاری برای باشگاه‌ها باید تعریف شود و درآمد‌های مسابقات و خارج از مسابقات مشخص باشد که ما چنین برنامه‌ای نداریم. باید قوانین فوتبال و ورزش حرفه‌ای از سوی وزارت ورزش و مجلس تنظیم شود تا باشگاه‌ها را به استقلال مالی برساند. بخشی از حذف استقلال و پرسپولیس از آسیا به دلیل همین مشکلات بود. تحریم‌ها به یک طرف، باشگاه‌ها پول‌های‌شان را نمی‌توانند دریافت کنند و از طرف دیگر استقلال مالی و انضباط مالی باید ایجاد شود. تا وقتی که این‌ها را نداریم چه کار می‌توانیم انجام دهیم؟

مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر، درباره برنامه‌های لیگ برتر تا زمان آغاز جام جهانی و اینکه اسکوچیچ درخواستی برای اردوی طولانی‌مدت داشت است، اشاره کرد: این درخواست را از سوی سرمربی تیم ملی خیلی وقت است که داشته‌ایم و بیش از روز‌های فیفا از ما زمان خواسته شده که صد درصد زمان درخواستی را در اختیار ایشان قرار دادیم. تیم ملی اولویت است و برنامه لیگ طبق برنامه تیم ملی تنظیم شده است. اگر اتفاق خاصی رخ ندهد و شرایط آب و هوایی و گرد و غبار ایجاد نشود، می‌توانیم نیم فصل را تا جام جهانی برگزار کنیم. سوپرجام نیز قرار است بعد از جام جهانی و در نیم فصل برگزار شود.

وی درباره عدم برگزاری 3 دیدار در فصل گذشته لیگ برتر عنوان کرد: این بازی‌ها به دلیل شرایط خارج از فوتبال برگزار نشد که آرزو می‌کنم دیگر این اتفاق رخ ندهد.

 

منبع: دانا

کلیدواژه: برگزاری مسابقات مسئول برگزاری باشگاه ها لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۱۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار نیشابور گفت: ۶۹ پروانه فعالیت و بهره برداری معدن در این شهرستان صادر شده است که از این تعداد فقط ۲۵ معدن، معادل ۴۰ درصد فعال و بقیه راکد هستند.
مسعود اکبری باقرآباد گفت: مشکل اصلی رکود در فعالیت معادن نیشابور مربوط به سرمایه در گردش است.

او افزود: لازم است تامین نقدینگی و سرمایه در گردش معادن راکد شهرستان با تسهیلات بانکی تامین شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار نیشابورگفت: معادن فعال این شهرستان شامل مس، شن، سنگ مرمر، سنگ لاشه و معادن کوچک فیروزه است.

دیگر خبرها

  • تیم ساوالان قهرمان مسابقات لیگ برتر فوتسال استان اردبیل شد
  • برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • اعلام مسیر رسیدن به المپیک در دوومیدانی/ برنامه اعزام‌ها مشخص شد
  • مهدی هفت چشمه در پرتاب چکش نقره‌ای شد
  • برنامه‌ریزی مالک جدید استقلال برای قهرمانی در آسیا
  • برنامه ریزی برای دونده های شانس کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • جام کشتی تختی اهواز؛ نفرات برتر پنج وزن نخست مشخص شدند
  • نفرات برتر پنج وزن نخست کشتی فرنگی جام تختی مشخص شدند
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران