Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت بیش از چهار ماه از مهلت قانونی، هنوز شهرداری های سراسر کشور به درگاه ملی مجوزها وصل نشده اند و به صورت دستی و کاغذی و با شرایط بعضا سلیقه ای برای داوطلبان کسب وکارهای شهری، مجوز صادر می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا، مرکز ملی بهبود محیط کسب وکار اخیرا از وزارت کشور خواست فهرست کسب وکارهای مصوب شهرداری تهران و همچنین سایر شهرهای کشور به خصوص شهرهای ساحلی و مرزی که ممکن است کسب و کارهای خاص خود را داشته باشد، ارائه کند تا شرایط صدور همه مجوزهای صادره توسط همه شهرداری‌ها در سراسر کشور، استاندارد و همسان شده و امکان اعمال سلیقه در صدور مجوزهای شهرداری ها حذف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز همچنین از وزارت کشور خواست در اسرع وقت سامانه ای برای اتصال یکجای همه شهرداری ها به درگاه ملی مجوزها معرفی کند.

با گذشت بیش از چهار ماه از مهلت قانونی، هنوز شهرداری های سراسر کشور به درگاه ملی مجوزها وصل نشده اند و به صورت دستی و کاغذی و با شرایط بعضا سلیقه ای برای داوطلبان کسب وکارهای شهری، مجوز صادر می‌کنند.

بر اساس مصوبه نشست شصت و سوم هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار ۲۱عنوان مجوز شهرداری تهران به همراه شرایط، مدارک و هزینه‌های صدور آنها در نشست شصت و سوم هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار به تصویب رسیده که این مصوبه در ۲۸ تیرماه از سوی وزیر اقتصاد ابلاغ شد.

بر مبنای این مصوبه، دبیرخانه هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار مکلف است پس از انجام هماهنگی‌های لازم با شهرداری تهران، فرم راهنمای دریافت مجوزها را در درگاه ملی مجوزهای کشور در دسترس عموم قرار دهد.

وزارت کشور مکلف است با همکاری دبیرخانه هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار، کاربرگ‌های مصوب شهرداری تهران را با بقیه شهرداری‌های سراسر کشور تطبیق داده و از طریق یک درگاه، همه شهرداری‌ها را به درگاه ملی مجوزهای کشور متصل کند.

با توجه به این مصوبه ابلاغی، در خصوص سایر مجوزهای شهرداری تهران که به عنوان مجوز کسب و کار شناسایی نشده‌اند؛ ضرورت دارد دبیرخانه هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار در گام بعدی، نسبت به بررسی و طرح آنها در هیأت مقررات‌زدایی اقدام کند.

٢١ عنوان مجوز مربوط به شهرداری شامل موارد زیر است:

۱- گواهینامه تعیین توان فنی و گروه‌بندی پیمانکاران رفت و روب و جمع‌آوری

۲-گواهینامه تعیین توان فنی و گروه‌بندی پیمانکاران کنترل و مبارزه با جانوران مضر شهری

۳- گواهینامه تعیین توان فنی و گروه‌بندی پیمانکاران امور زیباسازی

۴- گواهینامه تعیین توان فنی و گروه‌بندی پیمانکاران امور شهربان، معبربان و حریم‌بان

۵- فعالیت روز بازارها

۶- مجوز کارفو

۷- تابلوهای صنفی

۸- فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری مردمی

۹- مراکز مشارکتی

۱۰-پروانه اشتغال رانندگان حمل و نقل بار درون شهری

۱۱-پروانه فعالیت بهره‌برداری شرکت‌های خصوصی اتوبوسرانی درون شهری

۱۲-تأسیس دفتر خدمات الکترونیک شهر

۱۳-پروانه بهره‌برداری تاکسی سرویس‌های شهری

۱۴-پروانه بهره برداری شرکت حمل و نقل بار درون شهری

۱۵-پروانه اشتغال به حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری با تاکسی

۱۶-صدور موافقت اولیه مجوز احداث و فعالیت(مشارکت و بهره‌برداری) مراکز معاینه فنی خودروهای سبک و موتورسیکلت

۱۷-پروانه ساختمانی (پروانه شهرسازی و ساخت به صورت توام)

۱۸-احداث و فعالیت (مشارکت و بهره‌برداری) مراکز معاینه فنی خودروهای سبک و موتورسیکلت

۱۹-احداث بنا پروانه ساخت

۲۰-پروانه ساختمانی بدون حق ساخت (شهرسازی)

۲۱-پایان کار ساختمانی

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال الکترونیک حمل و نقل کسب و کار موتورسیکلت شهرداری ها مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار درگاه ملی مجوزها هیأت مقررات زدایی شهرداری تهران بهره برداری شهرداری ها سراسر کشور نشده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۲۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: بودجه مصوب این منطقه در سال جاری ۸۱۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۷۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بودجه مصوب سال گذشته منطقه ۷ شهرداری اصفهان ۴۸۴ میلیارد تومان بود که پس از اصلاح به ۵۲۲ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و این افزایش غالباً در پروژه‌های عمرانی صورت گرفت.

وی افزود: بودجه مصوب این منطقه در سال جاری ۸۱۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۷۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحقق بودجه سال گذشته این منطقه نسبت به بودجه مصوب ۱۰۶ درصد و نسبت به اصلاح بودجه ۹۸ درصد بوده است، گفت: بودجه عمرانی در سال ۱۴۰۲ برای پروژه‌های شاخص ۳۰ میلیارد تومان بود که در سال جاری با رشد ۳ برابری به ۸۵ میلیارد تومان رسیده است.

سلطان‌آقایی ادامه داد: پروژه‌های مهم منطقه‌ای در بودجه سال گذشته معادل ۵۵ میلیارد تومان اعتبار داشت که در سال جاری با رشد دو برابری به ۱۰۳ میلیارد تومان رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: در ارتباط با پروژه‌های منطقه‌ای سال گذشته ۴۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بودجه مصوب داشتیم که با رشد ۷۰ درصدی در سال ۱۴۰۳ به ۷۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به اعتبارات پیش‌بینی شده برای اجرای پروژه‌های محله محور در منطقه گفت: سال گذشته ۸۳ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های محل محور منطقه ۷ در نظر گرفته بودیم که سال جاری همان رقم را حفظ کردیم و بر اساس همین اعتبار پروژه‌ها را تعریف کردیم.

سلطان‌آقایی تصریح کرد: ردیف‌های مستمر منطقه ۷ سال گذشته ۹۵ میلیارد تومان بود و عمدتاً در حوزه عمرانی مصرف شد که در سال جاری به رقم ۱۳۵ میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: بودجه بخش جاری منطقه ۷ از ۱۳۴ میلیارد تومان در سال گذشته به ۲۳۲ میلیارد تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است و ۶۰ درصد بودجه سال گذشته منطقه از طریق صدور پروانه ساختمانی محقق شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به جمعیت بالا و ظرفیت‌های بالقوه موجود در این منطقه تاکید کرد: رویکرد شهرداری منطقه ۷ در سال جدید حرکت به سمت درآمدهای پایدار و توجه به افزایش پروژه‌های مشارکتی در منطقه است.

کد خبر 748707

دیگر خبرها

  • مشاوران املاک فاقد پروانه در اردبیل پلمب می شوند
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • بدمستی در برابر مست عشق