Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@06:35:35 GMT

ساماندهی دامداری های سنتی شهرستان ری

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۲۲۸۹

ساماندهی دامداری های سنتی شهرستان ری

به گزارش ایرنا، در این جلسه که با حضور نماینده مردم تهران ری شمیرانات و پردیس در مجلس شورای اسلامی و معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری و همچنین اعضای شوراها و دهیاری ها روز پنجشنبه برگزار شد، مسائل، مشکلات و چالش های بخش کشاورزی شهرستان ری مطرح و برای رفع آن تصمیم های مقتضی گرفته شد.

احداث زهکش در اراضی کشاورزی، پیگیری دریافت اعتبارات برای احیای قنوات در سطح شهرستان ، ساماندهی برداشت ها از نهر سرخه حصار توسط تعاونی آببران ، از جمله موضوعاتی بود که در جلسه امروز طرح و در باره اجرای طرح های مورد نظر تصمیم های لازم  اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 لزوم ساماندهی دامداری های سنتی و انجام اقدامات حمایتی در راستای افزایش تولید و  در نهایت پیگیری تامین آب مطمئن کشاورزی با دریافت تخصیص از تصفیه خانه جنوب نیز از مواردی بود که در جلسه مورد توجه قرار گرفت و راهکارهایی در جهت حل مشکلات ارائه شد.

به گزارش ایرنا ،بیشترین میزان آبیاری اراضی کشاورزی با استفاده از آب قنوات در شهرستان ری اتفاق می افتد و  با توجه به اهمیت موضوع، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ری احیا مرمت و بازسازی قنوات سطح  شهرستان را از سالهای قبل در دستور کار خود قرار داده است.

 ازین رو  قرار است در سال جاری با استفاده از همه ظرفیت های موجود و جذب بیشترین اعتبار و تلاش نیرو های متخصص بیش از ۱۴  پروژه مرمت و بازسازی و لایروبی قنات در بخش های مختلف شهرستان را شروع و به اتمام برسد.

 شهرستان ری با نزدیک به ۳۰ هزار هکتار زمین کشاورزی سالانه حدود ۸۵۰ هزار تن محصولات کشاورزی و زراعی تولید می‌کند،این شهرستان  رتبه اول تولید گندم، ذرت علوفه‌ای، صیفی‌جات، شیر و رتبه دوم تولید جو و تخم مرغ را در استان تهران دارد.

شهرستان ری در جنوب استان تهران واقع شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی شهرستان ری قنات ایرانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی شهرستان ری قنات ایرانی وزارت جهاد کشاورزی شهرستان ری قنات ایرانی کشاورزی شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۲۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل نوسان قیمت پیاز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.
وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.
وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.
وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.
به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.
گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

دیگر خبرها

  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج