Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر مدیریت هزینه‌ها و رعایت زمان‌بندی در اجرای پروژه‌های عمرانی استان، گفت: مطالبه جدی ما، کیفیت فنی پروژه­هاست و دقت در این موضوع نباید فدای سرعت شود.

عابدین خرّم، روز پنجشنبه ۱۳ مردادماه، در جلسه قرارگاه جهادی آب‌رسانی به روستاهای استان، بر هماهنگی و همدلی دستگاه‌های متولی در پیشبرد پروژه‌ها تاکید کرد و گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی دولت و همچنین محدودیت فصل کاری در استان، مدیریت هزینه‌ها و حذف هزینه‌های زاید و رعایت زمان‌بندی در اجرای پروژه‌های عمرانی ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت‌های بسیج سازندگی در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی و رسیدگی به روستاها، استفاده از ظرفیت سایر دستگاه‌ها را در این زمینه خواستار شد و گفت: توانمندی نیروی انسانی در این حوزه بسیار مهم است و باید افرادی به کار گرفته شود که وجدان کاری داشته باشند. 

خرّم با تاکید بر اینکه سیاست دولت و مجلس، تامین آب شرب روستایی و شهرهای زیر ۵۰۰۰ نفر است، افزود: ما به عنوان مجری و مسئولان استانی در این راستا باید هماهنگ عمل کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به تفاهم‌نامه سال گذشته با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) به مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان در راستای آب‌رسانی به ۱۲۰ روستای استان، گفت: آب‌رسانی به مجتمع قشلاقات کلیبر برای ۱۶ روستا با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد، فاز ۲ مجتمع ستارخان ورزقان برای ۶۰ روستا با پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصد و مجتمع آلمالوی هشترود برای ۴۵ روستا با پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصد در حال اجراست.

محمد خانی افزود: از مجموع این پروژه‌ها، امسال ۲۵ روستا در هشترود و ۱۰ تا ۲۰ روستا در کلیبر و ورزقان آب‌رسانی خواهد شد و کل این پروژه‌ها تا پایان سال آینده به طور کامل به بهره‌برداری می‌رسد.

ناظر عالی پروژه‌های محرومیت‌زدایی وزارت نیرو هم در این جلسه با اشاره به اجرای بزرگترین طرح آبرسانی در تاریخ کشور، گفت: در آذربایجان شرقی مشکل خاصی در این راستا نیست و استانداری و سایر دستگاه‌ها پای کار هستند.

مهدی خان‌احمدی تاکید کرد: یک سری موانع و تنگناها در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی وجود دارد که این موارد در استان‌ها احصا شده و در شورای راهبردی وزارت نیرو مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به توان بسیج سازندگی در استان، گفت: باید از نیروهای فنی شرکت آب‌وفاضلاب هم بهره‌مند شویم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، خان‌احمدی با بیان پیشرفت فیزیکی ۲۴ درصدی پروژه‌های آبرسانی به روستاهای استان، گفت: هرچند تعداد روستاهای هدف در استان کم است، اما پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها نسبت به دیگر استان‌ها در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی اجرای پروژه اجرای پروژه ها آذربایجان شرقی پیشرفت فیزیکی هزینه ها آب رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۲۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی در مراسم گرامیداشت روز معلم در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با تأکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست، اظهار کرد: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنان مشغول تحصیل هستند، به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند، ادامه داد: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها، بیان کرد: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی، محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق، مأموریت اصلی دانشگاه‌هاست.

رحمتی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی، ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به‌دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاورد‌های خوبی داشته است.

وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند و گفت: دستاورد‌های دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم برای مقابله با جنگ روانی دشمن استفاده کنند.

استاندار آذربایجان‌شرقی تشریح کرد: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

به گزارش آنا، مراسم روز معلم با حضور جمع کثیری از استادان و همچنین دانشجویان ورودی سال ۷۲ واحد تبریز در رشته علوم اجتماعی (۳۱ سال پیش) و دانشجویان و مسئولان کشوری و با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، محمدقربانی گلشن‌آباد، معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

در پایان مراسم از استادان، مدیران گروه و رئیس دانشکده نمونه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح‌های عمرانی بیمارستان شهید گنجی برازجان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی پل سفیدرود
  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • عدالت باید در اجرای پروژه‌های عمرانی خوزستان رعایت شود
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • کارگری نماد بالندگی، رشد و اثربخشی است/ کارگران حرف اول و آخر را در جهش تولید می‌زنند