Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویدئو کالبدشکافی گوشی شیائومی ۱۲S اولترا نشان می‌دهد ابعاد حسگر دوربین اصلی این دستگاه دقیقاً یک اینچ نیست؛ بلکه براساس استاندارد‌های قدیمی می‌توان آن را یک‌اینچی در نظر گرفت. شیائومی ۱۲S اولترا به‌عنوان جدیدترین دستگاه پرچم‌دار این شرکت معرفی شد و اکنون درصدر محصولات سری ۱۲ این برند قرار دارد. ماژول دوربین دایره‌ای بزرگ این گوشی یکی از برجسته‌ترین جنبه‌های طراحی آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون ویدئو کالبدشکافی این پرچم‌دار جزئیات بسیار جالبی را درباره‌ی قطعات داخلی آن، به‌خصوص بخش دوربین فاش می‌کند.

ویدئو کالبدشکافی شیائومی ۱۲S اولترا که کانال شناخته‌شده‌ی JerryRigEverything در یوتیوب آن را منتشر کرده است، جزئیاتی از قطعات داخلی این محصول ازجمله حسگر بزرگ دوربین اصلی آن ارائه می‌دهد. با تماشای این ویدئو می‌توان دید بهتری از دوربین‌های این دستگاه به‌دست آورد. همچنین، این ویدئو نشان می‌دهد حسگر اصلی این گوشی در مرکز ماژول دوربین قرار ندارد و درواقع، در سمت چپ آن تعبیه شده است. زک نلسون ادعای شیائومی درباره‌ی استفاده از حسگر یک‌اینچی را نیز بررسی کرده است. وی متوجه شد که غول فناوری چینی واقعا از یک حسگر بزرگ در دوربین اصلی این دستگاه بهره گرفته است؛ اما ابعاد واقعی این حسگر کمی کوچک‌تر از یک اینچ است.

اگر بخواهیم منصفانه به موضوع نگاه کنیم، حسگر دوربین اصلی شیائومی ۱۲S اولترا از حسگر دوربین بسیاری از گوشی‌های هوشمند امروزی بسیار بزرگ‌تر است. علاوه‌براین، زک می‌گوید که توضیحات شیائومی درباره‌ی یک اینچی بودن حسگر اصلی دوربین این پرچم‌دار درواقع دروغ نیست. وقتی درباره‌ی ابعاد حسگر تصویر صحبت می‌کنیم، ابعاد فیزیکی آن مدنظر نیست و درعوض ابعاد دایره‌ای که این حسگر می‌تواند در آن قرار بگیرد، به‌عنوان اندازه‌ی آن اعلام می‌شود. این روش اندازه‌گیری استانداردی است که از دهه‌ی ۱۹۸۰ از آن به‌عنوان راهکاری برای تعیین ابعاد حسگر دوربین‌ها در صنعت تصویربرداری استفاده می‌شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اخبار فناوری فناوری فناوری اطلاعات فناوری نانو فناوری نوین شیائومی ۱۲S اولترا حسگر دوربین دوربین اصلی درباره ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۳۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی از دانشگاه تربیت مدرس تهران، است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد.هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است.

ور در پایان گفت: به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویر دوربین مداربسته از تعقیب و آزار دختران نوجوان توسط اوباش | صحنه مجروح شدن جوان با غیرت کاشمری با چاقو | ویدئو
  • تصاویر دوربین مداربسته از لحظه حمله پهپادی به میدان گازی در عراق | جزئیات جدید از حمله پهپادی | ویدئو
  • قیمت گوشی poco x۵ pro ۵g + بررسی و مشخصات گوشی شیائومی poco x۵ pro (۸ اردیبهشت)
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • فجرسپاسی 0 - گل‌گهر 3: خط و نشان در جام حذفی
  • (ویدئو) تست فریز گلکسی S۲۴ اولترا و آیفون ۱۵ پرو مکس
  • رنگرز: انتظار از کشتی در المپیک نباید بیشتر از یک طلا باشد
  • قیمت گوشی امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • بودجه دوربین‌های پلیس در انتظار تصویب