Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران گفت: اگر به ارزش های والای مقام زن و مادر و به خانواده محوری و تقویت بنیان خانواده توجه کنیم، از بروزآسیب های اجتماعی تا حد بسیار زیادی جلوگیری خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا احمدی صدر در اولین نشست هم اندیشی فعالیت های مشترک سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی و اداره کل امور بانوان شهرداری تهران گفت: این نشست در راستای بررسی و تعامل دو مجموعه در  حیطه زنان سرپرست خانوار،توانمند سازی و آسیب های اجتماعی قشر بانوان با حضور مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران وجمعی از مدیران و معاونان دو مجموعه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عدم توجه کافی  به شخصیت والا و با عظمت زن و مادر در کشوری که مهد تمدن اسلامی است ، باعث بروز آسیب های متعددی در جامعه ما شده است .اگر به ارزش های والای مقام زن و  مادر و به خانواده محوری و تقویت بنیان خانواده توجه کنیم، از بروزآسیب های اجتماعی تا حد بسیار زیادی جلوگیری خواهیم کرد، هرچه از مسئله مادر و خانواده دور شدیم، آسیب های اجتماعی زیاد شده است. اینکه کسی بزهکار است یا اینکه فردی معتاد است و سراغ خلاف می رود را باید در خانواده جستجو کرد . خانواده های بسیار زیادی داریم که اینقدر مستحکم هستند که با تمام ناملایمات موجود اصالت و قوام خود را حفظ کرده و از  آسیب‌های اجتماعی در امان مانده اند.

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران با تاکید بر حیطه های اشتراکی که بین روند فعالیت دو مجموعه وجود دارد، گفت: در امور بانوان با سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی در رویکردهای مختلفی که ما به شهروندان خدمت می دهیم ، مسیرها و حوزه های مشترک کاری وجود دارد که مستلزم یک همکاری، هم افزایی در بهینه سازی و خدمت رسانی در این حیطه هاست. ما نیازمند این هستیم از ابعاد مسئله به‌صورتی که مدیریت شهری درگیر آن بوده است و روند فعالیتی که مربوط به دهه های قبل بوده است و با  اقنضائات زمانی کنونی نمود پیدا نمی‌کند، فاصله بگیریم، بار دیگر بازشناسی و باز تعریف شود و دستور کاری مجدد را تعریف کنیم .خلاء هایی در این حیطه زنان سرپرست خانوار از واژه سرپرست خانوار و توانمندی سازی گرفته تا ابعاد و اجزا و آینده نگری وجود دارد که نیازمند بازشناسی است.

 به گزارش روابط عمومی سازمان رفاه ، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، در پایان این نشست مقرر شد سه کمیته متشکل از اعضای متناظر از هر دو مجموعه شامل "کمیته زنان سرپرست خانوار" ،" کمیته آسیب ها" و کمیته مشارکت های اجتماعی تشکیل شوند که ضمن تعیین سرفصل ها، نسبت به تدوین یک الگو و دستورالعمل اجرایی اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران مادر آسيب هاي اجتماعي امور بانوان شهرداری تهران مشارکت های اجتماعی آسیب های اجتماعی سرپرست خانوار دو مجموعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۳۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده با عنوان (شبکه‌سازی و مشارکت جهت بهبود وضعیت زنان دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی) در سال ۱۴۰۳ در محل سالن کنفرانس شهید سلیمانی واحد تربت‌حیدریه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: خیزش سراسری دانشجویان کشور‌های مختلف در حمایت از مردم مظلوم غزه در فلسطین گام مؤثری در شناخت فجایع و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه است و ما دانشگاهیان نیز باید از آرمان‌های انقلاب اسلامی که حامی صلح و عدالت در جهان است دفاع کنیم.

محمد حاتمی، تکریم جایگاه بی‌بدیل زنان و خانواده را علت اساسی سلامت جامعه دانست و توضیح داد: ۵۶ درصد از جمعیت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه را خواهران تشکیل داده‌اند و اقبال جامعه و خانواده به سمت این دانشگاه نسبت به سال گذشته افزایش یافته و زمینه‌های لازم برای رشد و مشارکت بانوان و پیگیری مطالبات آنان از اقدامات مهم این دانشگاه بوده است.

مهدی رهنما معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم موضوع خانواده را مهم‌ترین شاکله در تدوین سند تحول و تعالی دانشگاه دانست و ابراز امیدواری کرد که با فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی صحیح در شورای رابطین امور بانوان و خانواده تصمیم‌ها و خروجی مناسبی به نفع جامعه دانشگاهی تنظیم و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی هم به جایگاه بانوان و اهمیت آن در سازمان‌ها پرداخت و ادامه داد: در راستای اهداف و وظایف شورای رابطین امور بانوان و خانواده، هم‌اندیشی تبیین و استفاده از تجربیات رابطین واحد‌های دانشگاهی در هسته‌های فکری باید با تشکیل تیم‌هایی پویا و طرح برنامه‌هایی در موضوع مهارت‌افزایی، مسائل مربوط به خانواده را آسیب‌شناسی کنیم و با کانون زینت عفیفانه مشکلات حجاب و عفاف را به حداقل برسانیم.

لیلا قائمی  تأکید کرد: اقدامات و عملکرد شبکه پایش سلامتی نشاط برای دانشجویان دختر با استفاده از الگوی سند تحول و تعالی که رویکرد حل مسئله با هدف تدوین برنامه‌های جامع دارد و مأموریت اصلی ایجاد و تقویت خانواده متعالی با بهره‌مندی از ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و توانمندی بانوان براساس شرایط منطقه‌ای استان خراسان‌رضوی ضروری است.

وی توضیح داد: با تشکیل جلسات در این شوراها، تصمیمات اتخاذ شده در شورای راهبردی استان خراسان‌رضوی مطرح و مصوب و به واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی برای اجرا ابلاغ می‌شود.

مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی ابراز امیدواری کرد که سیاست‌های مدیریتی در استان با ایجاد این طرح اجرایی و عملیاتی شود.

در ادامه حاضران با حضور در گلزار پنج شهید گمنام دانشگاه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

در پایان با توجه به عملکرد و فعالیت‌های مناسب حوزه امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در نیمسال دوم ۱۴۰۲ از رویا نداف تجلیل و سپس فضا‌های اختصاصی مادران و کودکان و فضای دخترانه ـ باشگاه دخترانه بازدید و افتتاح شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • ثبت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده جدید