Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@12:52:58 GMT

عوارض جدی و خطرات کولر گازی و آبی

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۳۹۱۱

کولر های گازی و آبی باعث خشکی بدن و سردرد و مشکلات تنفسی می شوند شاید شما از خنکی آن ها لذت ببرید ولی عوارض آن درطولانی مدت بسیار سنگین خواهد بود. ناطقان: در روزهای گرم، نشستن زیر باد کولر لذتبخش است اما این لذت بعد از بروز سردرد، خستگی و مشکلات تنفسی از بین می رود. باد کولر علی رغم خنک کردن محیط عوارضی دارد که باید به هوش باشید چون سلامتتان در خطر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با اینکه تهویه هوا می تواند در تابستان خوب باشد، اما اگر مراقب نباشید، می تواند تاثیرات مضری بر سلامتی داشته باشد.در این بخش، نگاهی به تاثیرات منفی کولر بر سلامتی می اندازیم؛ عوارضی همانند گلو درد معمولی و سرماخوردگی، استفاده از تهویه هوا بیش از حد می تواند سلامتی را تحت تاثیر قرار دهد. این عمدتا به این دلیل است که سلامتی شما برای ماندن در محیط خشک مناسب نیست.

عوارض باد کولر آبی

۱. مشکلات تنفسی

مهم است بدانید هر تغییر جدی در دما به سیستم تنفسی آسیب می رساند. بنابراین، حرکت از دمای گرم به دمای سرد می تواند باعث مشکلات جدی شود.به خاطر گردش هوا، بیشتر در معرض عفونت های تنفسی قرار می گیرید که باعث مشکلاتی نظیر عفونت گلو یا التهاب حلق می شود.

در حقیقت، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد افرادی که زمان بیشتری را در محیط های دارای تهویه هوا صرف می کنند ریسک بیشتری در ابتلا به رشد عفونت گلو و بینی دارند. بنابراین، آن ها شانس بیشتری برای توسعه ورم غشایی بینی دارند.

۲. عفونت های ویروسی

یکی از تاثیرات بسیار معمول تهویه هوا، گسترش عفونت ویروسی به خاطر سیستم ایمنی ضعیف است.در محیطی که کولر است، هوای قدیمی به طور مداوم به چرخش در می آید، و هوای تازه را از ورود به داخل باز می دارد.

در نتیجه جریان هوا کهنه و سرایت میکروب های سرماخوردگی و آنفلانزا و همچنین دیگر باکتری ها از فرد به فردی دیگر منتقل می شود بنابراین، ریسک بیشتری برای ابتلا به عفونت ویروسی در چنین محیطی وجود دارد تا در یک اتاق بدون تهویه.

۳. خشکی بدن

افرادی که ساعت های متمادی در اتاق های کولر دار صرف می کنند، به طور بدیهی بیشتر در معرض خشکی بدن قرار دارند. از آنجا که کولر رطوبت زیادی را جذب می کند، و مردم اغلب آب کافی نمی خورند، آب بدن کم می شود.

این امکان وجود دارد که دمای هوا خنک تر شود، چون بدن احساس گرما نمی کند به همین دلیل تشنه نمی شوند علاوه بر این، بودن در محیط خنک تر به این معنی است که بدن نیاز به حرکت کم تری دارد.

۴. سردرد

بدون شک، سردردها یکی از رایج ترین اثرات جانبی کولر می باشند. قطعا، اگر از کولر استفاده می کنید، می توانید به راحتی دچار سردرد و یا حتی میگرن شوید؛ بدیهی است که خطر از دست دادن آب نیز احتمال سردرد را افزایش می دهد. خشکی با وجود اینکه محرک دیگر مشکلات سلامتی است، اغلب نادیده گرفته می شود.

۵. خشکی چشمان

کولر می تواند موجب خشکی چشم شود که به نوبه خود منجر به درد و خارش می شود. البته، کولر به طور مستقیم باعث خشک شدن چشم ها نمی شود، اما قطعا به افرادی که این مشکل را دارند کمک نمی کند. فقط باعث می شود که اوضاع بدتر شود. بنابراین اگر از چشمان خشک رنج می برید، بهتر است که از محیط های دارای تهویه خارج شوید.

۶. کاهش تحمل هوای گرم

اگر زمان زیادی را در یک اتاق کولر دار صرف کنید، کمتر تحمل گرما را دارید. این امر به ویژه در طول تابستان متداول است.به یاد داشته باشید که وقتی از مکانی سرد به مکانی گرم می روید، بدن تان می تواند استرس زده شود. این تغییر ناگهانی دما می تواند تاثیر منفی روی سلامتی داشته باشد؛ به طور خلاصه، تهویه هوا می تواند اثرات منفی جدی روی سلامتی داشته باشد.

۷. بیحالی از عوارض کولر

به نظر می رسد تنبلی در ارتباط با افرادی است که کولر در خانه و دفاتر خود دارند. اگر فضای شما بیش از حد به نقطه ای نزدیک است که از سرما می لرزید، ممکن است یکی از کسانی باشید که تقریبا سه بار در روز رخوت و سستی را تجربه و از آن شکایت می کنید.

۸. بدتر شدن آسم و آلرژی

ممکن است فکر کنید که دمای سرد برای شرایط پوست بهتر است اما آلرژی و آسم حتی می تواند بدتر شود اگر در معرض جریان متناوبی قرار بگیرید که به درستی تمیز نشده ریسک قرار گرفتن در معرض محرک ها و میکروب ها را دارد. به طور خلاصه، ماندن در داخل خانه برای افرادی که نسبت به گرده و یا آلاینده های هوا حساسیت دارند، سودمندتر است، اما یک کولر گازی ممکن است آسیب بیشتری داشته باشد. منبع: مشرق برچسب ها: عوارض جدی ، خطرات ، کولر گازی ، آبی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عوارض جدی خطرات کولر گازی آبی تهویه هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۳۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عادت قرار دادن پا روی داشبورد گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رضا معمارزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی عادت دارند هنگام نشستن در خودرو پای خود را روی داشبورد بگذارند، اظهار کرد: قرار دادن پا روی داشبورد می‌تواند در صورت فعال شدن کیسه هوا خودرو (ایربگ)، به شدت و میزان صدمه آن بیفزاید.

وی افزود: کیسه هوا برای سرنشینان خودرو البته در صورتی که درست نشسته باشند، طراحی شده است، در غیراین صورت نه تنها کیسه هوا از فرد یا افراد محافظت نمی‌کند، بلکه منجر به ایجاد صدمات جدی‌تری می‌شود. اگر پاها روی داشبور خودرو باشند و تصادفی رخ دهد، فشار ناشی از باز شدن کیسه هوا موجب می‌شود پاها به سمت بالا یا شیشه جلو پرتاب شوند در نتیجه آسیب جدی یا شاید غیرقابل‌جبرانی وارد شود.

معمارزاده با بیان اینکه پرتاب شدن پاها می‌تواند منجر به ایجاد شکستگی در ناحیه صورت و بینی نیز شود، گفت: اگر شدت تصادف زیاد باشد، کیسه هوا ممکن است با سرعت ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت هم باز شود. در چنین شرایطی اگر سرنشینان به طرز صحیحی در خودرو نشسته باشند فشار ناشی از چنین سرعتی آسیب جزیی وارد می‌کند اما کیسه هوا از ایجاد صدمات بزرگ‌تر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: باید توجه شود که کیسه هوا در شرایطی غیر از تصادف و بر اثر نقص فنی هم ممکن است باز شود یا احتمال دارد فرد به طور ناگهانی خیلی محکم به داشبورد ضربه بزند و زمینه باز شدن کیسه هوا را فراهم کند، بنابراین همیشه باید احتیاط شود و از قراردادن پاها روی داشبور پرهیز کرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: هر چند کمربند ایمنی برای محافظت از جان سرنشینان طراحی شده است اما سرنشین خودرو باید درست بنشیند تا کمربند ایمنی بدون آسیب زدن به اندام‌های حیاتی از او محافظت کند. با قراردادن پاها روی داشبورد، وضعیت نشستن تغییر می‌کند و کمربند ایمنی به درستی روی بدن فرد قرار نمی‌گیرد و دچار آسیب می شود.

معمارزاده گفت: اگر سرنشین خودرو درست روی صندلی ننشیند و خودرو واژگون شود، هیچ چیزی برای محافظت از او وجود نخواهد داشت زیرا در صورت واژگونی خودرو، کیسه هوا وظیفه محافظت از قسمت‌های پایینی بدن را دارد و اگر پاها روی داشبور باشند، کیسه هوا نمی‌تواند کار خود را درست انجام دهد و از زانو یا سینه محافظت کند.

وی افزود: بنابراین تجهیزات ایمنی خودرو زمانی می‌توانند کار خود را درست انجام دهند که درست از آن‌ها استفاده شود.

وی به خطرناک بودن این عادت در موارد غیر تصادفی اشاره کرد و افزود: قرار دادن پا روی داشبورد حتی وقتی که ترمز ناگهانی گرفته می‌شود نیز بسیار خطرناک است، زیرا در این شرایط، فاصله بین پا و داشبورد به سرعت کاهش می‌یابد و پاها قفل می‌شوند و ممکن است فرد از روی صندلی به سمت پایین سُر بخورد.

معمارزاده با اشاره به رواج این عادت خطرناک بین سرنشینان گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بیان کرد: این کار حتی در سرعت پایین بسیار خطرناک است بنابراین بهترین راه حل این است که همیشه از قرار دادن پاهابر روی داشبورد پرهیز شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • قبض این مشترکان برق ۲۴ برابر می‌شود
  • گلایه مددجویان بهزیستی از عدم تحویل کولر گازی
  • خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • توانیر : قبض برق مشترکی که در تابستان از کولر گازی استفاده می‌کند بالای ٢ میلیون تومان پیش‌بینی می‌شود
  • میانیگن قبض برق مشترکان با کولر گازی بالای دو میلیون تومان می‌شود
  • قبض برق ۲ میلیون تومانی در صورت استفاده از کولر گازی