Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا،  سیدحامد عاملی روز پنجشنبه در جلسه با مدیر عامل و معاونان سازمان تامین اجتماعی افزود: اردبیل جزو استان هایی است که حوزه درمان آن از متوسط کشوری پایین است.

وی ارتقای وضعیت حوزه درمان استان را ضروری دانست و اظهار کرد: متولیان این حوزه به ویژه سازمان تامین اجتماعی برای جبران عقب ماندگی منطقه باید تصمیمات مناسب و شایسته ای اتخاذ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عاملی بیان کرد: برای بهبود وضعیت درمان استان، جبران عقب ماندگی های منطقه و تحقق عدالت اجتماعی باید مسئولان نگاه ویژه ای به استان اردبیل داشته باشند.

استاندار اردبیل اضافه کرد: با توجه به عدم سرمایه‌گذاری‌های مهم و تاثیرگذار از سوی شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در استان اردبیل، مطالعه و اجرای سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی و تحول‌آفرین در استان اهمیت زیادی دارد.

عاملی ادامه داد: استان اردبیل نیازمند سرمایه‌گذاری‌های مهم از سوی شستا است و این سرمایه‌گذاری‌ها باید تاثیرگذار و منجر به رشد و توسعه اقتصادی منطقه شود. 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: برای رشد و توسعه اقتصادی استان باید هلدینگ‌های شستا در منطقه سرمایه گذاری کنند.

علی نیکزاد افزود: نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی آماده همکاری با شستا برای سرمایه گذاری هستند و حمایت لازم را انجام خواهند داد.

وی اظهار کرد: انتظار می رود شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) مطالعات لازم در حوزه‌هایی که توجیه اقتصادی دارد را انجام داده و زمینه اجرای آن را فراهم کند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: توجه سازمان تأمین اجتماعی به تقویت بخش درمان استان اردبیل و ارتقای این بخش به متوسط کشوری یک ضرورت است.

وی اضافه کرد: ما مخالف اجرای طرح های کوچک نیستیم اما اجرای طرح های کوچه دردی دوا نمی کند و برای جبران عقب ماندگی های استان اردبیل باید با سرمایه گذاری هنگفت طرح های بزرگ اجرا کرد.

به گزارش ایرنا، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به همراه معاونان خود برای بررسی میدانی مسائل حوزه تامین اجتماعی و مدیریت درمان به استان اردبیل سفر کرده است تا پس از بازدید از تمامی شهرستان های استان و احصای مشکلات و نواقص موجود تصمیمات عملی در این رابطه اتخاذ شود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی تامین اجتماعی سید حامد عاملی استان اردبیل علی نیکزاد شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی استانداری اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی تامین اجتماعی سید حامد عاملی مجلس شورای اسلامی تامین اجتماعی سید حامد عاملی استان اردبیل علی نیکزاد شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی استانداری اردبیل مجلس شورای اسلامی جبران عقب ماندگی تامین اجتماعی استان اردبیل سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۴۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان، دکتر مسعود وثوق، مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان با حضور در برنامه تلویزیونی «چرخ» به مرور دستاوردهای پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در زمینه پزشکی بازساختی و ژن درمانی، پیشینه ژن درمانی، خاموش‌سازی ژن‌ها و تأثیر هوش مصنوعی بر ژن درمانی و سرمایه‌گذاری در این حوزه پرداخت.

در این برنامه دکتر مسعود وثوق به زبانی ساده و شیوا مفاهیم پیچیده حوزه پزشکی بازساختی و ژن درمانی را تشریح کرد و گفت: اکنون ژن درمانی و پزشکی ترمیمی نقطه عطفی در تاریخ پزشکی جهان است؛ چرا که زمانی متصور بودیم برای بیماری‌های ژنتیکی درمانی وجود ندارد اما امروزه تحقیقات نشان داده توانمندی درمان برای بیماری‌هایی مانند تالاسمی و دیستروفی عضلانی وجود دارد.

وی در ادامه گفت: یک شرکت با حدود هفتاد نفر پرسنل پژوهشگر و تحصیل کرده در حوزه پزشکی بازساختی و ژن درمانی می‌تواند به اندازه فروش نفت خام خیلی از کشورها درآمد کسب کند که کاملاً با درآمد نفتی برابری می‌کند و ما امروز از نظر نیروی انسانی مستعدترین و پویاترین پژوهشگران را حداقل در منطقه خاورمیانه داریم که نیازمند بررسی و سرمایه‌گذاری است.

مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان خاطرنشان کرد: ایران نیز باید بیشتر در این حوزه سرمایه‌گذاری کند؛ چرا که با سرعت سرسام آوری در حال سالمند شدن هستیم و می‌طلبد تا سیاستگذاران و سرمایه گذاران در این حوزه پزشکی – درمانی ورود پیدا کنند. البته بخش خصوصی تا حدودی فعالیت در این زمینه را شروع کرده اما هنوز نیاز داریم تا در این حوزه به صورت کلان تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری شود.

کد خبر 6094154 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • عقب‌ماندگی‌های لرستان را با کار جهادی جبران کنیم
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • عقب‌ماندگی شوراهای شهر از سایر نهادها هنوز جبران نشده است
  • ۱۳۰ هزار کارگر در استان کرمان مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • کارفرمایان در این روزهای سخت به ‌کارگران ‌توجه ویژه کنند
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند