Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@18:23:52 GMT

سردار بی‌سر به خانه برگشت

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۴۶۲۳

‍‍‍‍‍‍

دریافت 22 MB

به گزارش خبرنگار مهر، شور و شعف ویژه ای در سومین حرم اهل بیت علیهم السلام در ایام عزاداری حسینی پیچیده است.

این در حالی است که این شور بیش از هر سال دیگری است زیرا این دیار شهید پرور همزمان با ایام عزاداری حسینی میزبان لاله‌ای از لاله‌های حسینی است.

عبد خدا بود و محبوب مردم شد همانگونه که خداوند وعده کرده است که اگر در راه خدا جهاد کنید در میان مردم نیز عزیز خواهید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالله اسکندری نیز چنین کرد و در راه خدا گام برداشت و در راه خدا نیز شهید شد و همچون نامش عبدالله در میان مردم عزیز گشت.

اکنون پس از گذشت هشت سال فراغ پیکر این عبد خدا قرار است در وطن خود آرام بگیرد اما امشب همزمان با ورود سردار بی سر در شهر غوغایی برپاست.

مردم شهری که سومین حرم اهل بیت (ع) را یدک می کشند آرام و قرار ندارند زیرا امشب پرستویی به شهرشان آمد.

مردمان سومین حرم اهل بیت عاشقانه اهل بیت را دوست دارند اما غم حسین (ع) رنگ و بویی متفاوت از تمام غم‌های عالم دارد و هرکس که شبیه این امام (ع) جان دهد نیز برای مردمان این شهر عزیز و سرافراز است.

از روزی که خبر آمدن پیکر شهید عبدالله اسکندری در کشور مخابره شد ناگهان شیراز دگرگون گشت و تمامی مسیرهایی که به فرودگاه شیراز منتهی می‌شد هرکدام به شکلی آماده پذیرایی از شهیدی‌شد که جمعیت پنج میلیون نفری شیراز انتظارش را می‌کشید.

در نخستین روزهای خرداد ماه سال ۹۳ تصویر بر سر نیزه زدن این شهید والامقام در فضای مجازی که توسط داعش در سوریه به شهادت رسیده بود دست به دست شد و این تصاویر بار دیگر کربلا و روز عاشورا را برای همگان تداعی کرد.

شهید عبدالله اسکندری در تمام طول مدت هشت سال دفاع مقدس در جبهه‌های نبرد حضور داشت و از یاران و همرزمان سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان بود.

وی در عملیات‌هایی همچون خیبر، بدر، والفجر ۸، کربلا ۱،۳،۴،۵ و ۸، والفجر ۱۰ و بیت المقدس ۴ حضور داشت.

از دیگر مسئولیت‌های وی می‌توان به فرماندهی تیپ ۴۶ امام هادی، فرماندهی مهندسی تیپ ۴۲ قدر و فرماندهی مهندسی رزمی جبهه مقاومت اشاره کرد.

وی در اواخر دهه ۸۰ تا ابتدای دهه ۹۰ مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران شیراز را برعهده داشت.

سردار اسکندری پس از بازنشستگی در لبیک به فرمان رهبری و در دفاع از حرم اهل بیت (ع) به سوریه رفت و در اولین روزهای خرداد در حلب به دست گروه اجناد الشام سر وی توسط این گروه تروریستی تکفیری از تن جدا شده و بر سر نیزه زده شد.

امشب پیکر سردار بی سر در میان استقبال پرشور مردم وارد فرودگاه شیراز شد.

کوچک و بزرگ، مرد و زن، پیر و جوان و همه مسئولان به استقبال آمدند تا سردار بی سر بعد از سال‌ها به خانه بازگردد.

کد خبر 5556151

منبع: مهر

کلیدواژه: عبدالله اسکندری دفاع مقدس فرودگاه شیراز احمد متوسلیان عاشورا عاشورای حسینی محرم 1401 بوشهر سیلاب ماه محرم ویروس کرونا کرمانشاه مراسم عزاداری آمار کرونا اردبیل مشهد ایلام خراسان رضوی عکس استانها حسینیه مهر حرم اهل بیت سردار بی سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۴۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود

سرهنگ دوم مظلوم رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: به تازگی هویت هشت شهید گمنام دوران دفاع مقدس مشخص شده که از این هشت شهید، هفت شهید گمنام در فارس به خاک سپرده شده بودند که نام این شهدا به سپاه استان‌های مربوطه اعلام شده است.

رییس امور ایثارگران سپاه فجر فارس با بیان اینکه هویت این شهدا از طریق تطبیق دی ان ای آنها با خانواده‌شان مشخص شده خاطرنشان کرد: دو شهید از این شهدا مربوط به استان کرمان است که یکی از آنها در گلزار شهدای مرودشت و دیگری در گلزار شهدای دارالرحمه شیراز به خاک سپرده شده بودند.

سرهنگ دوم مظلوم بیان کرد: پیکر دو شهید دیگری که در دارالرحمه شیراز به خاک سپرده شده‌اند نیز مربوط به خانواده‌هایی در استان‌های تهران و زنجان است.

وی افزود: پیکر شهید مدفون در سپیدان مربوط به خانواده‌ای از قم و پیکر شهید مدفون در جهرم نیز مربوط به خانواده‌ای در تهران است و یک شهید دیگر مربوط به استان گلستان بوده که در شیراز دفن شده است که پیکر این شهدا از سال ۱۳۸۴ در استان فارس خاکسپاری شده بودند.

سرهنگ دوم مظلوم رضایی در ادامه گفت: سال گذشته از ۱۱۳ شهید گمنام و مفقودالاثر مدفون در فارس نمونه دی ان ای گرفته شد و فرایند تشخیص هویت جهت تطبیق دی ان‌ای این شهدا با دی ان‌ای گرفته شده از خانواده‌های آنها همچنان ادامه دارد.

رئیس امور ایثارگران سپاه فجر فارس گفت: در جمع شهدای تازه تفحص شده، هویت شهید سید علاءالدین اسدپور اهل یکی از روستاهای شهرستان زرقان نیز که بیست و سوم خردادماه هزار و سیصد و شصت و هفت در تک شلمچه به شهادت رسیده از طریق پلاک وی مشخص شده و پیکر وی همراه با پلاک هم اکنون در معراج شهدای تهران است.

وی افزود: پیکر این شهید گرانقدر ساعت هفت صبح فردا چهارشنبه وارد شیراز خواهد شد و روز شنبه ۱۵ اردیبهشت هم زمان با شهادت امام جعفر صادق (ع)، بر روی دستان مردم شهیدپرور استان فارس تشییع خواهد شد.

کد خبر 6092917

دیگر خبرها

  • فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود
  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • علم وایمان دو شاخصه وجودی شهید مطهری است
  • روز صعود از لیگ یک به لیگ برتر: 16 خرداد
  • هدیه ویژه فرمانده سپاه تهران به فرمانده کل ارتش
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم