Web Analytics Made Easy - Statcounter

«امیرعلی ابوالفتح» کارشناس مسائل آمریکا در تشریح ابعاد رقابت‌های درون حزبی میان دونالد ترامپ و مایک پنس در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا اظهار کرد: قبل از آنکه به رقابت و رویارویی رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا و معاونش بپردازم باید به این نکته اشاره کنم که اختلاف میان مایک پنس و دونالد ترامپ از زمان انتخابات ۲۰۲۰ وجود داشت و او به عنوان رییس جمهور سابق ایالات متحده از معاونش انتظار داشت تا نتایج انتخابات را باطل کند یا حداقل برای تغییر این نتایج وارد کارزار مبارزه با دموکرات‌ها شود اما این اتفاق رخ نداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از آن و پس از پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ شاهد حمله طرفداران ترامپ به کنگره آمریکا در تاریخ ششم ژانویه بودیم و حتی گزارش‌هایی منتشر شده بود که ترامپ هیچ اقدامی برای نجات جان معاونش در زمان حمله به کنگره انجام نداده است.

وی ادامه داد: به هر ترتیب آن دوران گذشت و نتایج انتخابات هم باطل نشد اما هم‌اکنون و با توجه به نزدیک شدن انتخابات کنگره و رقابت‌های درون‌حزبی جمهوری‌خواهان، ما شاهد به وجود آمدن دو طیف در اردوگاه جمهوری‌خواهان هستیم. عده‌ای در این جناح معتقدند که در حق جمهوری‌خواهان اجحاف شده و انتخابات ۲۰۲۰ علیه آنها مهندسی‌شده بود. گروهی دیگری هم معتقدند که باید گذشته را رها کرد و چشم به آینده دوخت و برای رویدادهای پیشرو مهیا شد. از منظری دیگر در جناح محافظه‌کار هم طیف‌های زیادی به غیر از دو سطح مذکور وجود دارند، اما ظاهراً طرفداران ترامپ در حزب جمهوری‌خواه فعلاً بر دیگران برتری دارند. معتقدم تا زمانی که انتخابات درون‌حزبی برگزار نشود به هیچ‌ وجه معلوم نمی‌شود که اوضاع چگونه بوده و قرار است چه اتفاقی در این حزب بیفتد. در همین راستا کنگره ایالات متحده هم کمیته‌ای تشکیل داده تا ابعاد ماجرای حمله به کنگره در ششم ژانویه را بررسی کنند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی تصریح کرد: پس از آن وظیفه دادستان کل آمریکا این است که با بررسی مستندات به این نتیجه برسد که آیا می تواند علیه مظنونین اعلام جرم کند یا خیر. سپس دادگاه برگزار می‌شود و باید دید که چه اشخاصی از سوی دادستان تعقیب می‌شوند و چه حکمی علیه آنها صادر خواهد شد. اگر این اشخاص ذیل قانون شورش قرار بگیرند از تصدی مناصب فدرال کنار زده می‌شوند و همین مساله می‌تواند مشکلاتی را برای کسانی که در این پرونده دست داشته‌اند به وجود بیاورند. به همین دلیل باید دید که چه اتفاقی رخ می‌دهد و اگر ترامپ از خدمات و انتصاب مشاغل دولتی محروم نشود، می‌تواند در انتخابات مقدماتی حزب جمهوری‌خواه و سپس انتخابات عمومی شرکت کند. بر این اساس باید منتظر بررسی اسناد توسط کنگره آمریکا و دستگاه قضا این کشور باشیم و ببینیم که چه حکمی در این خصوص صادر می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی ترامپ به دنبال آن است تا بتواند آرایش آتی کنگره آمریکا را به نفع خود به هم بزند و یاران زیادی از طیف خودش را وارد قوه قانونگذار ایالات متحده کند. به همین دلیل حزب جمهوری‌خواه هم بدون شک به دنبال نیت و سناریوی ترامپ است. توجه داشته باشید همان کسانی که داخل حزب جمهوری‌خواه مخالف سرسخت ترامپ به شمار می‌روند به هیچ وجه حاضر نیستند که او در مقابل دیدگان مردم محاکمه شود؛ چراکه از نظر محافظه‌کاران این موضوع می‌تواند باب «رییس‌جمهور کُشی» را باز کند و از سوی دیگر منافع حزب را به خطر می‌اندازد. بعد از اینکه تکلیف کنگره مشخص شد احتمالاً ترامپ اعلام نامزدی می‌کند اما تا ماه نوامبر فکر نمی‌کنم که شاهد موضع مشخصی از سوی او باشیم؛ چراکه رییس‌جمهور پیشین آمریکا فعلاً می‌خواهد اوضاع را به صورت ابهام‌آلود مدیریت کند تا تکلیف انتخابات کنگره مشخص شود.

انتهای پیام/

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آمریکا جو بایدن دونالد ترامپ مایک پنس حزب جمهوریخواهان آمریکا حمله به کنگره آمریکا حزب جمهوری خواه جمهوری خواهان رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۴۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده

به گزارش همشهری آنلاین،‌ «یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند زیرا آن‌ها تنها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشورها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آن‌ها کشورهای اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آن‌ها بابت تجارت با ایران تحت فشارهای شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشورهای دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.
در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یوآنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآوردها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشورهای مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

کد خبر 847194 منبع: فارس برچسب‌ها ایران و اسرائیل موساد خبر ویژه تحریم

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • سفر برنامه‌ریزی‌شده «اردوغان» به آمریکا لغو شد
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • حماس یک گروه مقاومت در فلسطین است
  • اردوغان: حماس یک گروه مقاومت در فلسطین است
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد