Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بیست و دومین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در حالی از هفته آینده آغاز می‌شود که رقابت بین تیم‌های مدعی برای جذب بازیکنان اسم و رسم دار باعث رقم خوردن رخدادهای منحصر به فردی شد.

تغییرات داغ!

علیرضا بیرانوند و سروش رفیعی در حالی به پرسپولیس بازگشتند که استقلال به عنوان قهرمان فصل گذشته با جدایی فرهاد مجیدی و حضور «ریکاردو ساپینتو» سعی کرد استخوان بندی خود را حفظ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپاهان اصفهان نیز غربالگری فنی را با جدایی محرم نویدکیا آغاز کرد. «ژوزه مورایس» پس از پذیرش هدایت زردپوشان با لیست بازیکنان طراز اول داخلی و خارجی به اردوی ترکیه رفت تا تیمش را در آنجا آماده کند.

محمدرضا زنوزی مالک باشگاه تراکتور تبریز نیز بار دیگر با خریدهای فراوان خود نظیر رضا اسدی، صفا هادی، آریا برزگر، رضا یزدان دوست، ریکاردو آلوز، میلاد کر، پوریا آریاکیا نشان داد می‌خواهد با «قربان بردیف» مربی مطرح فوتبال باشگاهی روسیه که راضی شد با چمدان پر از دلار به تبریز برود به عنوان یک مدعی قد علم کند.

بی خیال شفاف سازی!

نقل و انتقالات تابستانی لیگ برتر فوتبال ایران در حالی رقم خورد که استقلال و پرسپولیس با حضور در تالار بورس برای خرید و فروش سهام خود باید شفاف‌ترین قراردادها را منعقد می‌کردند اما آنها همچون گذشته پول‌هایی را به عنوان هدیه «هوادار متمول» جابجا کردند که در نوع خود عجیب بود.

باشگاه‌های صنعتی نیز ریخت و پاش مالی همیشگی خود را حفظ کردند تا تیمی همچون سپاهان با وجود عدم موفقیت در دو سال اخیر با مدیریت محمدرضا ساکت همچنان بودجه سنگین برای جذب بازیکن در اختیار داشته باشد. فولاد خوزستان، مس رفسنجان، مس کرمان نیز از این قاعده مستثنی نبودند.

باشگاه‌های خصوصی تراکتور و نساجی نیز با توجیه اینکه پول خودمان است بضاعت مالی خود را با جذب چند بازیکن سرشناس به رخ کشیدند. آنچه وجه مشترک تمام باشگاه ها در آستانه لیگ برتر بیست و دوم بود عدم شفافیت مالی است.

باشگاه‌های لیگ برتری بی توجه به قوانین «من در آوردی» سازمان لیگ مبنی بر سقف قرارداد و … بازیکن جابجا کردند تا نشان دهند انضباط مالی برایشان هیچ معنا و مفهومی ندارد.

افزایش میلیاردی قرارداد با چند کلیک مجازی!

شوره‌زار نقل و انتقالات در فوتبال باشگاهی ایران هر سال بدترین وجه خود را به رخ اهالی فوتبال می‌کشد. ارتش‌های مجازی، مدیران عامل باشگاه‌ها را برای جذب یک بازیکن خاص طوری تحت فشار قرار دادند که باشگاه‌هایی همچون پرسپولیس و استقلال برای خریدهای خود چاره‌ای جز پرداخت میلیاردهای بیشتر نسبت به آنچه خودشان سقف قرارداد تعیین کرده بودند نداشتند.

گشت و گذار تابستانی بازیکنان اسم و رسم دار فوتبال باشگاهی با لابی مدیر برنامه‌های چند بازیکن خاص با ادمین های چند کانال مجازی همراه بود. ادمین چند کانال طرفدار فوتبال پس از تماس با مدیر برنامه‌های چند بازیکن چنان برای مدیران عامل تیم‌های محبوبشان خط و نشان کشیدند که باعث ایجاد چند تجمع در مقابل ساختمان باشگاه‌های خود شدند.

کلیک‌های مجازی برای پیگیری این خبرها خروجی خطرناکی را به همراه داشت. چند مدیر برنامه با سوء استفاده از احساسات فوتبالی طرفداران چند تیم خاص، بازیکنان خود را با قیمتی عجیب و غریب پای میز مذاکره نشاندند تا اینگونه به پول بیشتر برسند و منافع مالی شخصی خود را برای انجام هر کاری توجیه کنند.

کد خبر 5553689 مهدی مرتضویان

منبع: مهر

کلیدواژه: تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال سپاهان اصفهان تیم فوتبال تراکتور تیم فوتبال فولاد خوزستان لیگ برتر فوتبال ایران فوتبال فوتبال تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران هندبال کمیته ملی المپیک مهدی طارمی تیم هندبال دختران ایران تیم فوتبال امید ایران تیم فوتبال استقلال تهران فدراسیون فوتبال تیم ملی فوتبال ایران باشگاه پرسپولیس تکواندو یحیی گل محمدی مدیر برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۵۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم

ابراهیم صالحی عمران، رئیس انجمن آموزش عالی ایران در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، با بیان اینکه هر زمان صحبت از ارتباط صنعت و دانشگاه می‌شود، فقط نیاز‌های صنعت و پژوهشی و طرح‌های پژوهشی گفته می‌طرح خواهد شد؛ اظهار کرد: ارتباط ۲ سویه بین دانشگاه و صنعت ملاک است و این ارتباط نباید صرفا در بعد پژوهشی دیده شود، بلکه لازم است تا تمام کارکرد‌های دانشگاه و نسل‌های دانشگاهی در قالب تصویر جامع‌تر نمایان شوند. 

وی افزود: طبیعی است که دانشگاه را سازمانی که در خلاء عمل کند و جدای از جامعه و نیاز‌های صنعتی باشد، نمی‌بینیم. یعنی، صرف اینکه در درون خود به سر ببرد و نگاهی به تحولات گذشته، حال و آینده نداشته باشد تصور غلطی است؛ چرا که دانشگاه همیشه در خدمت جامعه و نیاز‌های جامعه است. 

صالحی عمران تصریح کرد: یکی از کارکرد‌های دانشگاه‌ها تربیت نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش‌های مختلف جامعه از جمله صنعت است، آمایش آموزش عالی باید مبتنی بر پاسخگوی نیاز‌های جامعه و منطقه‌ای باشد و تقسیم کار ملی در راستای رسیدن به توسعه متوازن را ببیند، این امر مستلزم اصطلاحات بسیار زیاد در مدل گسترش و توسعه رشته‌ها و سرفصل‌های آموزشی است. 

سرمایه گذاری کشور‌های پیشرفته روی رشته‌های فنی و علوم پایه

رئیس انجمن آموزش عالی ایران ادامه داد: بخش عمده‌ای از دانشجویان کشور در تعدادی از رشته‌ها تحصیل می‌کنند که آن‌ها پاسخگوی تمام نیازها، حرفه‌ها و مشاغل آموزش عالی نیست، در سال‌های اخیر کشور‌های پیشرفته و کشور‌هایی که تجربه ارتباط صنعت و دانشگاه را داشته اند، سرمایه گذاری خاصی در رشته‌های فنی و مهندسی و علوم پایه داشته اند. 

وی گفت: کشور ما باید نظام توزیع متوازن استعداد‌ها را در راستای آموزش عالی ببیند تا استعداد‌های ایران را در بین رشته‌های مورد نیاز خاص پخش کند و روی آن سرمایه گذاری جدی انجام دهد و اسیر نیاز‌های کاذب تقاضای اجتماعی نشود. 

صالحی عمران اضافه کرد: آموزش عالی نمی‌تواند خنثی باشد و مدل گسترش خاصی برای طراحی و راه اندازی رشته‌ها در دانشگاه‌ها نداشته باشد؛ بنابراین آمایش آموزش عالی با توجه به تقسیم کار ملی می‌تواند بخش عظیم ارتباط با جامعه و صنعت حل کند، پس تربیت نیروی انسانی مرتبط با نیاز‌های صنعت امری مهم است. 

لزوم اصلاح مدل برنامه ریزی درسی آموزش عالی

وی تاکید کرد: اصلاح مدل برنامه ریزی درسی آموزش عالی برنامه مهم دیگر است که باید تحقق شود، نیاز صنعت یعنی نیاز به شایستگی ها. دانشگاه‌ها فقط کارمندان دولتی و کادر اداری دولتی تربیت نمی‌کنند و این موضوع در گذشته تاریخ آموزش عالی ایرن بوده است، یعنی دوره تامین کادر دولت از سوی دانشگاه‌ها گذشته است. دانشگاه‌های آموزش عالی باید نیروی انسانی تمام بنگاه‌های بزرگ، متوسط و کوچک را تربیت کند. 

رئیس انجمن آموزش عالی با بیان اینکه شایستگی یعنی دانش، مهارت و نگرش مبتنی بر نیاز‌های صنعت و حرفه‌ای و شغلی؛ تاکید کرد: دوران مدل برنامه ریزی درسی مبتنی بر شایستگی با مدل برنامه ریزی درسی که تعداد محدودی از استادان در اتاق در بسته دور هم جمع می‌شوند و سرفصل تعیین می‌کنند، گذشته است. هم اکنون باید ببینیم که چقدر توانسته ایم از کارفرمایان کمک بگیریم؟ یکی از ویژگی‌های ارتباط با صنعت این است که کارفرمایان، صاحبان صنایع و بنگاه‌های صنعتی و اقتصادی کوچک، متوسط و بزرگ در کنار برنامه ریزان درسی آموزش عالی بنشینند و سرفصل‌ها و نیاز‌های شایستگی‌ها و صلاحیت‌های مورد نیاز را تشخیص دهند و یک برنامه درسی و بخشی مربوط به مهارتی تدوین کنند. 

صالحی عمران اضافه کرد: چه برنامه‌ای برای توانمندسازی اعضای هیئت علمی داریم؟ آیا وزارت علوم برنامه منسجم و دقیقی برای ایجاد شایستگی‌ها در توانمندسازی اساتید دارد؟ استادان چقدر صنعت را می‌شناسند؟ چقدر در صنعت حضور دارند؟ صنایع و معادن بسیاری از کشور‌ها با وزارتین ارتباطات تنگاتنگی دارند، شاید صنعت، معدن، بازرگانی، صاحبان صنایع و خدماتی بسیاری از کشور‌ها در کنار سیستم‌های نظام‌های آموزشی حضور دارند تا بتوانند منطقی و با توجه به نیاز برنامه ریزی کنند، برنامه توانمندسازی استادان مهم است. 

هیئت امنای دانشگاه‌ها نباید اسیر وظایف اداری باشند 

وی ادامه داد: باید نگرش جدی در سیاستگذاری کلان آموزش عالی وزارت خانه‌ها و برنامه ریزی‌های استراتژیک دانشگاه‌ها و دستورالعمل‌های هیئت امنا صورت بگیرد، نباید هیئت امنای دانشگاه‌ها اسیر وظایف اداری و مالی دانشگاه‌ها باشند بلکه لازم است ارتباط وسیع صنعت و دانشگاه را از نزدیک ببینند و برای آن برنامه‌های استراتژیک تدوین کنند. 

رئیس انجمن آموزش عالی تاکید کرد: باید یک سری اصلاحات در نظام اقتصادی و تولید دیده شود، یعنی ارتباط ۲ جانبه بین صنعت و نظام‌های آموزشی زمانی برقرار می‌شود که تحول در تولید صورت می‌گیرد. رشد اقتصادی کشور و افزایش تولید ناخالص ملی کشور مهم است و باید شرایط رشد اقتصادی و توجه به تولید ناخالص ملی از حالت رکود خارج شود. زمانی آموزش عالی و جذب نیروی انسانی می‌تواند سریع‌تر و بهتر صورت بگیرد که بخش‌های صنعت و تولید فعال و پویا باشند و به وضع موجود بسنده نکنند و تحولات را در نظر بگیرند. 

صالحی عمران افزود: ورود به ویژگی‌ها و منطق تولید متغیر و مبتنی بر نیاز‌های متغیر خیلی مهم است، سیستم تولید کشور بیشتر بر تولید انبوه مبتنی است. وقتی نظام تولید مبتنی بر نظام متغییر باشد در مقابل نظام‌های آموزشی هم وادار به تغییر و تحول خواهند شد. 

رئیس انجمن آموزش عالی ایران ادامه داد: بخش صنعت نیابد خود را بی نیاز از آموزش عالی و فضای علمی حاکم بر نظام آموزشی بداند، در اینصورت نظام سنتی در دراز مدت محکوم به شکست می‌شود؛ بنابراین تحول دو جانبه و ارتباطات سنگین بین صنعت و نظام‌های آموزشی به خصوص آموزش عالی باید وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • معادله تورمی بازدهی سهام
  • پیروزی نوشاد عالمیان برابر بازیکن ۱۹ ساله با رنکینگ‌ جهانی ۲۹
  • افزایش قابل توجه درآمد اینترمیامی پس از حضور مسی
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • امیدهای ژاپن قهرمان جام ملت‌های آسیا شدند
  • تیم فوتبال امیدهای ژاپن قهرمان جام ملت‌های آسیا شد
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله تحریم کرد
  • آمریکا پنج فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد ؛ ۲ صرافی و ۲ شرکت در لبنان و امارات