یک عارضه طولانی مدت کرونا را بشناسید
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۵۲۴۰
یک مطالعه عظیم جدید قویترین تحقیقات تا به امروز را در مورد علائم و شیوع طولانی مدت کووید در بیماران غیر بستری ارائه کرده است. این تحقیق مجموعه متنوعی از علائم مرتبط با کووید طولانی، از ریزش مو را شناسایی کرد و پیشنهاد کرد که این بیماری به جای در نظر گرفتن یک بیماری منفرد، باید به سه گروه مجزا طبقهبندی شود.
تعریف بالینی کووید-۱۹ طولانی، همچنین به عنوان PASC (عواقب بعدی کووید شدید) شناخته می شود، هنوز به طرز ناامیدکنندهای نامشخص است. به عنوان مثال، سازمان جهانی بهداشت، این بیماری را به عنوان علائم کرونا طبقه بندی میکند که بیش از ۱۲ هفته پس از عفونت اولیه باقی میماند، در حالی که نظریه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ایالات متحده تنها تا چهار هفته است. CDC همچنین حدود ۲۰ علامت را فهرست میکند که میتواند از نشانههای کووید طولانی باشد.
این تحقیق جدید تجزیه و تحلیل گستردهای از دادههای مراقبتهای بهداشتی را ارائه میدهد که شامل ۴۸۶,۱۴۹ نفر در انگلیس با سابقه گزارش شده از کووید-۱۹ خفیف (هیچ بیمار به دلیل عفونت حاد خود در بیمارستان بستری نشده است) میشود.
شمیل هارون و آنورادها سوبرامانیان محققان ارشد این مطالعه میگویند: برخی از این علائم مانند از دست دادن حس بویایی، تنگی نفس و خستگی قابل انتظار بود، اما برخی از علائمی که متوجه شدیم به شدت با کووید بیش از ۱۲ هفته مرتبط هستند، مانند ریزش مو شگفتانگیز و کمتر شناخته شده بودند، علائم دیگر شامل درد قفسه سینه، تب، بیاختیاری روده، اختلال نعوظ و تورم اندام بود.
به طور کلی، این مطالعه ۶۲ علامت مختلف را فهرست کرد که ممکن است با کووید طولانی همراه باشد. جالب توجه است، محققان پیشنهاد میکنند که بسته به ماهیت علائم، طبقهبندی مجدد کووید طولانی به عنوان سه وضعیت متمایز دیگر میتواند به بررسیهای دقیقتر کمک کند.
هارون و سوبرامانیان توضیح دادند: «تحلیل ما نشان میدهد که کووید طولانیمدت را میتوان به سه گروه مجزا بر اساس خوشههایی از علائم گزارششده مشخص کرد؛ بزرگترین گروه شامل تقریبا ۸۰ درصد از افراد مبتلا به کووید طولانی در مطالعه ما، با طیف گسترده ای از علائم، از خستگی، سردرد و درد مواجه شدند. دومین گروه بزرگ با ۱۵ درصد، عمدتاً دارای علائم سلامت روان و شناختی از جمله افسردگی، اضطراب، مه مغزی و بی خوابی بودند. سومین و کوچکترین گروه که ۵ درصد باقیمانده را به خود اختصاص دادند عمدتاً علائم تنفسی مانند تنگی نفس، سرفه و خس خس سینه داشتند. با تقسیم طولانی مدت کووید به این سه گروه مجزا، این امکان وجود دارد که تحقیقات آینده بتواند تفاوتهای پاتوفیزیولوژیکی اساسی را شناسایی کند که به درمانهای هدفمند جدیدتری کمک میکند.
جنیفر کامارادو، یکی از نویسندگان این مطالعه جدید، گفت: یافتههای جدید تأیید میکند که یک وضعیت طولانی مدت کووید چقدر پیچیده است و چگونه عوامل خاصی مانند جنسیت، سن و قومیت میتوانند خطر ابتلا به بیماری مداوم را افزایش دهند.
محققان این پژوهش تاکید کردند: این مطالعه در ایجاد و افزودن ارزش بیشتر به درک پیچیدگی و آسیب شناسی کووید طولانی مدت بسیار مفید است.
مطالعه جدید در مجله «Nature Medicine» منتشر شده است.
بیشتر بخوانید:
علائم جدید کووید طولانی را بشناسید چرا مردهایی که سیر میخورند جذابتر هستند؟47231
کد خبر 1658755
تبلیغات در خبربان
منبع: خبرآنلاین
کلیدواژه: پوست و مو ویروس کرونا کووید طولانی طولانی مدت
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
کولر گازی 36000 گری
رکورد تقاضای برق
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
افزودنی های بتن چیست؟
گوشی وان پلاس 10T با شارژ ۱۵۰ وات معرفی...
بولتن خبری شماره دو ساختمان آنلاین - اردیبهشت 1401
جرم منازعه و مجازات آن
فروش کفش
دوره دیجیتال مارکتینگ
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
دومان سهند
آخر هفته تهران کجا بریم؟
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
تفاوت کولر گازی و آبی
مقایسه بلاکچین و هش گراف؛ کدام دفتر کل توزیعشده...
خبر هوشمند فهام
بهترین برند کولر چیست؟
تعمیر فوری گوشی شیائومی
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
اخبار فناوری
ایستراگ ها و اشارات فیلم Thor Love And Thunder...
کلینیک بتن ایران
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
کتاب صوتی
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
بهترین انیمه های شبیه Overlord از نگاه سایت فیگار
اجاره کلبه چوبی
تهیه غذا
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
داربست
خبر بعدی:
ادامه مشکلات کرونا ۵ ماه پس از بهبود
آرانکا وی. بالرینگ، از مرکز پزشکی دانشگاه گرونینگن هلند و همکاران وی دادههایی را از یک مطالعه کوهورت مشاهدهای چند رشتهای، آیندهنگر و مبتنی بر جمعیت جمعآوری کردند که سلامت و رفتارهای مرتبط با سلامتی افراد ساکن در شمال هلند را بررسی میکرد.
در این تحقیق ماهیت، شیوع و شدت علائم بلندمدت مرتبط با کووید ارزیابی همچنین پویایی طولی ۲۳ علامت جسمانی پیرامون تشخیص کووید-۱۹ بین ۳۱ مارس ۲۰۲۰ و دوم آگوست ۲۰۲۱ تجزیه و تحلیل شد. ۷۶هزار و ۴۲۲ شرکتکننده ۸۸۳هزار ۹۷۳ پرسشنامه را تکمیل کردند. از این تعداد ۴۲۳۱ شرکتکننده مبتلا به کووید با ۸۴۶۲ گروه کنترل همسان شدند.
محققان علائم مداومی در ۱۹ شرکتکننده مثبت با ویروس کرونا طی ۹۰ تا ۱۵۰ روز پس از بهبودی از کووید-۱۹ در مقایسه با قبل از کووید-۱۹ و در مقایسه با گروه کنترل همسان از جمله درد قفسه سینه، مشکلات تنفسی، درد هنگام تنفس، عضلات دردناک، اختلال چشایی و بویایی، سوزن سوزن شدن اندامها، توده در گلو، احساس گرما و سردی متناوب، سنگینی دستها یا پاها و خستگی عمومی را یافتند.
این علائم را میتوان در ۱۲.۷ درصد از بیماران مبتلا به کووید مشاهده کرد زیرا به ترتیب ۲۱.۴ و ۸.۷ درصد از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ مثبت و گروه کنترل منفی کووید حداقل یکی از این علائم را داشتند. شدت متوسط این علائم در ۹۰ تا ۱۵۰ روز پس از تشخیص کووید-۱۹ یا یک نقطه زمانی مشابه بود.
محققان اظهار کردند: ما دریافتیم که تقریبا از هر هشت بیمار یک نفر تحت تأثیر علائم مداوم پس از کووید-۱۹ قرار میگیرد. این یافته نشان میدهد که وضعیت پس از کووید-۱۹ یک مشکل فوری با افزایش تلفات انسانی است.
نتایج این تحقیق در نشریه The Lancet منتشرشده است.
بیشتر بخوانید:
انتقاد تند یک متخصص از وزارت بهداشت؛ بودجه مقابله با کووید کجا هزینه میشود؟/ خیلیها دوست ندارند اپیدمی تمام شود! شرایط مناسبی از لحاظ شیوع امیکرون نداریم/ مردم در تاسوعا و عاشورا رعایت کنند47231
کد خبر 1659125