Web Analytics Made Easy - Statcounter

وضعیت فعالیت سامانه مونسون در نقاط شرقی خوزستان تاکنون مشکلات متعددی را برای شهروندان ایجاد کرده، اما بحرانی‌ترین شرایط را احتمالا اهالی برخی روستا‌های ایذه و باغملک دارند.

تصاویر متعددی از مناطق کوهستانی و عشایری ایذه و باغملک دست به دست می‌شود که نشان از بردن خانه و کاشانه مردم با سیلاب است؛ روز ۱۱ مرداد بهروز فرج الهی فرماندار باغملک گفت که سیل تاکنون ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به این شهرستان خسارت زده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رقم شامل خسارت به تاسیسات آبرسانی، کشاورزی، زنبورداری، تابلو‌های برق و زیر ساخت‌های جاده‌ها است، البته با توجه به تدوام فعالیت سامانه مونسون انتظار می‌رود تا پایان ناآرامی جوی میزان خسارت‌ها نیز افزایش یابد.

تکاپوی دوباره سامانه مونسون که از دیروز بعد از ظهر در شرق خوزستان از جمله ایذه و باغملک شروع شد، موجب جانباختن یک نفر در مناطق کوهستانی ایذه شد.

حسین مرادی بخشدار سوسن از توابع ایذه دیروز گفت: در روستای بانا در ارتفاعات بخش سوسن یک زن بر اثر اصابت صاعقه جانباخت و کودکی که در نزدیکی او بود، مصدوم شد؛ اما با توجه به سخت گذر بودن این منطقه امکان رفت و آمد با دستگاه آمبولانس در آن وجود ندارد و باید تا آرام شدن جو و امکان پرواز بالگرد صبر کرد.

جمعیت هلال احمر خوزستان می‌گوید که تاکنون اقدامات و تلاش‌های مختلفی برای امداد رسانی به نقاط کوهستانی در شهرستان‌های ایذه و باغملک صورت پذیرفته.

وحید شعبانی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان می‌گوید: ۵ سورتی پرواز بر فراز مناطق عشایری و صعب العبور شهرستان‌های ایذه و باغملک انجام شده و از این طریق اقلام زیستی و غذایی در اختیار اهالی مناطق کوه سفید، سی صیدون، منگشت، دشت بهار، قارون سیدخدر، سرقوچ و سیرف قرار گرفته.

به گفته او عملیات‌های امدادرسانی اخیر بیشتر در حوزه‌های استحفاظی شهرستان‌های اندیکا، ایذه، آغاجاری، باغملک، بهبهان، گتوند، لالی و مسجدسلیمان صورت پذیرفته.

تکمیل می شود...

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مونسون شهرستان باغملک سیلاب خوزستان ایذه و باغملک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۶۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و هشدارهای لازم بسیاری از شهرستان‌های خراسان جنوبی از جمله نهبندان، سرایان، زیرکوه وبشرویه دچار سیل شده‌اند.

محمدعلی آخوندی، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و هشدارهای لازم در استان بسیاری از شهرستان‌ها دچار سیل شده‌اند و بارندگی در سرایان نیز جزو هشدارها بود که به صورت نقطه‌ایی و رگباری شدید خواهد بود که روان آب را به دنبال خود داشته است.

وی بیان کرد: در شهرستان سرایان منطقه‌ایی است کهع مستعد سیل خیزی است و زمانی که سیل می‌آید به مناطق شهری مانند سه قلعه، و بخش‌های مرکزی را نیز درگیر می‌کند و خارج از مناطق مسکونی در فردوس نیز درگیری‌هایی ایجاد می‌کند که اراضی کشاورزی و اگر در اطراف شهر کارخانجاتی باشد تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

آخوندی تصریح کرد: در سرایان خسارات به راه‌های روستایی، آبنماها و روکش راه‌ها بوده است که مورد ارزیاابی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: در فردوس، بشرویه خساراتی نیز بر اثر سیل وارد شده  است که در بشرویه 3 روستا دچار آبگرفتی شده است که 15 دستگاه ابنیه فنی دچار مشکل شدند، 10 واحد مسکونی دچار آبگرفتی و 12 رشته قنات و خسارت به مزارع و جاده‌ها بیشتر از باقی مناطق بوده است.

وی با بیان اینکه تا به الان با توجه به سیل‌های رخ داده در استان خسارات جانی گزارش نشده است، بیان کرد: در نهبندان حدود 30 روستا درگیر سیل شده‌اند که تا دیشب نیز هنوز سیل ادامه داشته است و خساراتی نیز در تمام ابعاد از جمله راه‌ها و اراضی کشاورزی، قنوات، استخرهای ذخیره آب و واحدهای مسکونی و زیرساخت شبکه انتقال آب روستایی و مزارع و شبکه‌های انتقال برق و... دچار خسارت شده‌اند.

آخوندی بیان کرد: در حال حاضر هیچ راهی در استان مسدود نیست اما تردد در برخی از محورها باید به صورت بسیار کنترل شده و محورهای آهنگران – زیرکوه و شهداد-نهبندان مقداری ناایمن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • آیت الله کوهستانی، ستاره آسمان فقاهت ایران
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • سقوط مرگبار مینی‌بوس به دره باغملک
  • راه ارتباطی ۵۰ روستا در گنبکی مسدود شد
  • هشدار نارنجی ادامه بارش‌ها در خراسان جنوبی
  • تخلیه روستاهای بحرانی زیرکوه‌
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم