Web Analytics Made Easy - Statcounter



به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دکتر نادر توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران با اشاره به اینکه بیشتر بیمارستان‌های استان تهران درگیر موارد سرپایی بیماری هستند، گفت: تعداد ابتلا بالا است اما خوشبختانه درصد بیمارانی که بستری می‌شوند خیلی کمتر است و عمدتا کسانی بستری می‌شوند که بیماری زمینه‌ای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر دوره قرنطینه در ابتلا به این سویه جدید از کرونا (BA۴ و BA۵) کوتاه‌تر است.

وی درباره روند کووید۱۹ در پایتخت، اظهار کرد: در یک هفته گذشته ۷۵۰۰ مورد کل مراجعات سرپایی بوده است که تعداد موارد بستری روزانه حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ مورد در کل استان تهران است و از این تعداد معمولا یک چهارم در بخش‌های ویژه بستری می‌شوند؛ البته طول مدت بستری در افراد هم کاهش یافته است. تعداد موارد بستری نیز چنین روند مشابهی دارد. میزان مرگ و میر روزانه استان هم روزانه بین ۱۰ تا ۲۰ مورد است.

توکلی ادامه داد: با توجه به کاهش طول مدت دوره بیماری،‌ بیشتر مواردی هم که تست مثبت دارند، بیماری زمینه‌ای دارند و یا بیمار به دلایل دیگری بستری شده است و متوجه می‌شویم کرونا هم دارد. در این سویه جدید درگیری ریه بسیار کاهش یافته است و بیشتر علائم در دستگاه تنفس فوقانی، تب، آبریزش بینی، گرفتگی گلو، تغییر صدا، بی‌حالی و ... است.

او با تاکید بر لزوم استفاده از ماسک، بیان کرد: یکی از توصیه‌های جدی ما برای عدم انتقال بیماری، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و تزریق و تکمیل واکسیناسیون کرونا است.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران درخصوص روند موج هفتم کرونا در پایتخت، توضیح داد: اینکه چه زمانی قرار است در تهران به قله موج هفتم برسیم هنوز مشخص نیست و باید مدتی بگذرد تا بتوان پیش‌بینی دقیق‌تری ارائه کرد. البته تکمیل واکسیناسیون می‌تواند سبب افزایش ایمنی جمعی شود؛ در صورت سهل‌انگاری در تزریق دزهای یادآور واکسن کرونا، طبیعتا شرایط فعلی شکننده خواهد بود؛ بنابراین بروز روند افزایشی کاملا محتمل است.

وی با اشاره به اینکه عوارض طولانی مدت کرونا بعضا به شکل علائم غیراختصاصی مشاهده می‌شود، اظهار کرد: در موارد نادری عوارض تهدید کننده هم رخ می‌دهد که همه پزشکان در این مدت از این عوارض مطلع شده‌اند. بیشترین عوارض پس از کرونا شامل خستگی، افت قوای جسمانی، تحریک پذیری، تغییرات روحی _ روانی و... در بیمار است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم امامزاده داوود عادل آذر شب های محرم عاشورا تاسوعا معاون درمان ستاد مقابله با کرونا واکسیناسیون توکلی کرونا محرم امامزاده داوود عادل آذر شب های محرم عاشورا تاسوعا استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۶۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند
  • بیشترین تصادفات تهران در این مناطق رخ می‌دهد
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه