Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا از آموزش و پرورش اردبیل ، حسن محمدی ادیب در نشست با مدیرکل آموزش و پررش استان اظهار کرد: ۴۰۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات مدارس استان تخصیص یافته که در حال خریداری است.

وی افزو: از این میزان ۳۰ تا ۴۰ درصد تجهیزات به مدارس تازه تاسیس در مناطق مختلف استان اختصاص خواهد یافت.

وی ادامه داد: بسیاری از مناطق ۱۹ گانه آموزش و پرورش استان اردبیل با مشکل کمبود فضای آموزشی و تراکم دانش‌آموزی در کلاس‌های درسی مواجه هستند و برای جبران این کمبود سالانه باید ۱۵ باب مدرسه جدید در استان احداث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در استان اردبیل نصف استاندارد کشوری است، تصریح کرد: ما در شهرستان‌های اردبیل، مشگین‌شهر، پارس‌آباد و اصلاندوز بیشترین کمبود فضای آموزشی را داریم و بسیاری از مدارس به صورت دو شیفته دایر هستند.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل با بیان اینکه همه ساله بین چهار تا پنج هزار دانش‌آموز به جمعیت دانش‌آموزی اردبیل بخصوص در ناحیه یک و ۲ اردبیل افزوده می‌شود، گفت: ما باید همه ساله ۱۵ مدرسه در مرکز استان احداث کنیم تا پاسخگوی نیازهای جدید باشیم در حالی که امکان احداث و راه‌اندازی این تعداد واحد آموزشی وجود ندارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل هم با اشاره به اینکه مشکلات احتمالی تا مهرماه احصا و برطرف شوند، گفت: مدارس بایستی با آمادگی لازم به استقبال مهر بروند.

کلام‌الله صفری با اشاره به آمادگی استان برای بازگشایی مدارس در مهرماه ۱۴۰۱ اظهار کرد: برای بازگشایی بانشاط مدارس هیچ همکاری نباید بدون ابلاغ باشد، همچنین مدیران مدارس قبل از بازگشایی جلسات شورای مدرسه را برگزار و برنامه هفتگی کلاس‌های درسی را نیز تنظیم کنند.

صفری افزود: تجهیزات لازم اعم باید در اختیار مدارس شهرستان‌ها و مناطق محروم و حاشیه‌ای قرار بگیرد تا دانش‌آموزان با آرامش کافی در کلاس‌های درس حضور داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل، به حل مشکل انشعابات مدارس بویژه مدارس خیرساز نیز اشاره کرد و گفت: اصلاح تابلوی مدارس بویژه مدارس خیرساز باید در اولویت قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه مدارس استاندارد با مشارکت خیر کشوری در آینده نزدیک در این استان احداث خواهد شد، از مدیران نواحی یک و دو خواست تا در شناسایی یک مدرسه در حاشیه اردبیل که مشکل فضای آموزشی دارند، اقدام کنند.

سال تحصیلی گذشته ۲۵۳ هزار دانش‌آموز اردبیلی در سه هزار و ۴۰۰ واحد آموزشی و ۱۰ هزار کلاس درس تحصیل کردند.

برچسب‌ها مدارس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور پروژه ساختمانی اردبیل اعتبارات دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور پروژه ساختمانی مدارس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور پروژه ساختمانی اردبیل اعتبارات دانش آموزان آموزش و پرورش استان اردبیل فضای آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۷۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش پارس نیوز، حمید طریفی حسینی، درباره ثبت نام دانش آموزان ابتدایی اظهار داشت: ستاد ثبت‌نام وزارت آموزش و پرورش ۱۹ اردیبهشت را برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص کرده است که این امر به صورت الکترونیک قابل انجام است.

وی ادامه داد: تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است و برای ثبت نام پایه اول این نوآموزان، والدین آن‌ها می‌توانند از تاریخ اعلام شده به سامانه irhttp://my.medu.ir مراجعه کنند.

سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی؛ پیش شرط ثبت‌نام پایه اول

طریفی حسینی یادآور شد: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان به عنوان پیش شرط مهم ثبت‌نام پایه اول است و از خانواده‌هایی که تاکنون برای سنجش نوآموز بدو ورود به دبستان خود اقدام نکرده اند، درخواست می‌کنم، نسبت به این امر اقدام کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ثبت‌نام اتباع نیز تابع ضوابط و مقررات خاص خود است که پس از ابلاغ شیوه نامه مربوطه ثبت‌نام آن‌ها آغاز خواهد شد.

طریفی حسینی درباره محدوده بندی مدارس با توجه به موقعیت جغرافیایی منازل توضیح داد: نحوه محدوده بندی جغرافیایی مدارس در دستورالعمل ثبت‌نام به استان‌ها اعلام می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۴۱ آیین نامه اجرایی مدارس گفت: به منظور توزیع متوازن دانش آموزان، محدوده بندی جغرافیایی با اولویت ثبت‌نام دانش آموزان در نزدیکترین مدرسه به محل سکونت آنان لحاظ می‌شود و ثبت‌نام از دانش‌آموزانی که والدین آنان هر دو شاغل هستند، در مدرسه نزدیک به محل کار پدر یا مادر، منعی ندارد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: ثبت‌نام موردی دانش آموزان ساکن در محدوده مدارس مرزی مناطق آموزش و پرورش به ویژه در کلانشهر‌ها با هماهنگی و نظارت ستاد‌های ثبت نام مناطق آموزشی همجوار امکان پذیر است.

وی درباره زمان ثبت‌نام و طرح سنجش سلامت دانش آموزان، یادآور شد: آموزش و پرورش تقویم اجرایی مرتبط با فعالیت مدرسه از جمله سنجش، ساماندهی نیروی انسانی، ثبت و سفارش کتاب درسی و ثبت‌نام دانش آموزان را به عقب کشیده و ساماندهی این موارد باید تا مرداد انجام شود تا فرصت برنامه‌ریزی آموزشی به مدارس داده شود.

منبع : دانشجو

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است