Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@13:18:14 GMT

حرکت عاشورایی امام حسین قیام علیه ظلم و کفر بود

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۷۸۵۷

حرکت عاشورایی امام حسین قیام علیه ظلم و کفر بود

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ماموستا فایق رستمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مسجد جامع شهر سنندج اظهار کرد: ایثار و فداکاری سربازان گمنام که با اشراف اطلاعاتی موفق به دستگیری افراد مرتبط با داعش که قصد داشتند در جریان عزاداری‌های ماه محرم «چند عملیات تروریستی» انجام دهند، قابل تقدیر است.

وی خاطرنشان کرد: دین اسلام و تمام مکاتب الهی به شدت اقدامات تروریستی را محکوم می‌کنند و در هیچ مکتبی مورد قبول نیست که انسان با بستن بمب و مواد منفجره اقدام به انتحار و از بین بردن هم‌نوع خود شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه سنندج امنیت و آرامش و امنیت معیشت را دو اصل مهم در اقتدار و عظمت جامعه دانست و گفت: نعمت سلامتی، امنیت و معیشت سه نعمت مهم و ارزشمند است که خداوند به ملت ما عطا کرده و باید قدردان آن باشیم.

ماموستا رستمی اضافه کرد: اینکه نیروهای امنیتی به ویژه سربازان گمنام توانستند در دو منطقه غرب و جنوب کشور گروه‌های تروریستی و تمام تجهیزات انفجاری آنان را کامل کشف و ضبط کنند نشان از اشرافیت اطلاعاتی و امنیت خلل‌ناپذیر در ایران است.

وی در ادامه با تسلیت ایام عاشورای حسینی عنوان کرد: پیامبر مکرم اسلام می‌فرمایند من دو گوهر گرانبها قرآن و اهل بیتم را در میان امتم به یادگار می‌گذارم.

امام جمعه سنندج خاطرنشان کرد: محبت و دوستی با اهل بیت و خاندان وحی(ع)، آلودگی‌های افراد را پاک می‌کند و خوبی‌ها و ویژگی‌های ارزنده در آنان ایجاد می‌کند.

ماموستا رستمی در بخش دیگر از خطبه‌های نماز جمعه این هفته به هجرت پیامبر و نقشه.های دشمنان در آن زمان گریزی زد و گفت: به امر خداوند نقشه‌های شومی که کفار برای از بین بردن پیامبر(ص) کشیده بودند را نقش برآب کرد.

وی تصریح کرد: هجرت پیامبر مکرم اسلام در ماه محرم اتفاق افتاد و این هجرت به مبدا اسلام مبدل شد و دیگر هجرت مهم در تاریخ اسلام هجرت مسلمانان به شهر حبشه بود و سومین هجرت مهم هجرت امام حسین(ع) بود.

 قیام عاشورایی امام حسین(ع) قیام در برابر ظلم و کفر بود

امام جمعه سنندج با بیان اینکه قیام عاشورایی امام حسین(ع) قیام در برابر ظلم و کفر بود، گفت: امام حسین(ع) درس آموخته مکتب حضرت رسول بود و زمانی که دید دین جدش در خطر است قصد هجرت نمود و تمام زندگی و هستی خود را در راه دفاع از دین و ارزش‌های آن فدا کرد.

وی اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر برنامه و هدف اصلی پیامبر مکرم اسلام و تمام پیامبران الهی بوده و مسوولان نیز باید اجرا و ترویج و نهادینه کردن این فریضتن الهی را فصل و الخطاب عمل و حرکت خود قرار دهند.

وی اضافه کرد: امر به معروف و نهی از منکر راه نجات انسان.ها از مشکلات و بدبختی.های امروز است همه باید در راستای انجام این فریضتین الهی هرآنچه در توان داریم انجام و در این مسیر نقش‌آفرینی کنیم.

امام جمعه سنندج تحقق و اجرای عدالت را بزرگترین مصداق امر به معروف دانست و گفت: خوبی و کمک به دیگران دیگر مصداق مهم امر به معروف و نهی از منکر است که صحابه پیامبر به ویژه خلفای راشدین نمونه و الگوی واقعی در این راستا بوده اند.

ماموستا رستمی اضافه کرد: امر به معروف و نهی از منکر یعنی تمام وجود و هستی خود را در مسیر تحقق عدالت و رفع مشکلات و تنگناهای همنوع خود هزینه کنیم.

وی با بیان اینکه امت پیامبر صاحب احترام است، گفت: احترام ما به امر به معروف و نهی از منکر کردن است تا زمانی که به این فریضتن الهی توجه کنیم در دنیا و قیامت سعادتمند خواهیم بود.

امام جمعه سنندج با تاکید براینکه دایره امر به معروف و نهی از منکر بسیار گسترده است، گفت: اجرا و احیای این فریضتین الهی وظیفه دستگاه و یا مسئول خاصی نیست همه در این خصوص وظیفه مند هستیم و باید تلاش کنیم.

وی اضافه کرد: خداوند در 600 آیه مبارک قرآن کریم در مورد امر به معروف و نهی از منکر، فسلفه و اهمیت این فریضتین الهی سخن گفته است.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: نماز جمعه عبادت دین اسلام امر به معروف و نهی از منکر امر به معروف و نهی از منکر امام جمعه سنندج امام حسین ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۷۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو

 بارش‌های سیل‌آسای باران در نقاط مختلف استان یزد سبب روان شدن سیلاب و رواناب‌ها در بخش‌های مختلف استان شد.

طبق گزارش تسنیم علاوه بر روان شدن سیلاب در بخش‌های مختلف برخی شهرها، سیل خسارت‌هایی هم به دنبال داشت که از فرونشست تا ورود آب به منازل مردم در برخی از نقاط استان را شامل می‌شود.

از جمله خسارت‌های سیل در شهر یزد، فرونشست بخشی از مسیر زیرگذر میدان امام حسین (ع) بود که سبب شد بخشی از این زیرگذر قابل استفاده نباشد.

شهر یزد در سال ۱۴۰۱ هم شاهد دو سیل بسیار شدید بود که خسارت‌های زیادی به همراه داشت؛ از جمله خسارت‌های این دو سیل ویرانگر، فرونشست‌هایی بود که با عمق بالا در نقاط مختلف شهر به وقوع پیوست.

در سیل مرداد ۱۴۰۱ طبق گزارش‌های اعلام شده بالغ بر ۵۰۰ فرونشست در بخش‌های مختلف ایجاد شده بود که بخش قابل توجهی از آن به دلیل عدم بازسازی و غیرفعال شدن قنات‌ها بود و میل‌های این قنات‌ها سبب فرونشست زمین شده بودند.

نکته بسیار مهم و قابل توجه در ارتباط با این سیلاب‌ها و روان‌آب‌ها در نقاط مختلف شهر یزد، وضعیت بافت تاریخی است که با وجود آسیب‌هایی که در این بخش وجود داشته، اما نسبت به بخش‌های دیگر به ویژه بافت فرسوده خسارت بسیار جزئی‌تر داشته است.

نوع معماری بافت تاریخی شهر یزد، حفر چاه‌های جذبی از سوی شهرداری و همچنین ورود آب به قنات‌های فعال از جمله دلایلی است که بافت تاریخی شهر یزد را از تخریب سیلاب در امان نگه داشته است.

به گفته کارشناسان قنات و سازه‌های آبی سنتی، در صورتی که تمام قنات‌های شهر یزد که نزدیک به یک هزار کیلومتر در زیر شهر هستند، فعال بودند، سیل امکان خسارت وارد کردن به هیچ بخشی از شهر یزد را نداشت، اما متاسفانه در طول دهه‌های گذشته لایروبی، حفاظت و بازسازی از قنات‌ها به صورت کامل کنار گذاشته شده است.

در حال حاضر و در سیلاب اخیر نیز به دلیل ورود آب به برخی از ساختمان‌ها و زیرساخت‌ها امکان وقوع خسارت‌هایی وجود دارد، اما بررسی این خسارت‌ها به روز‌های آینده موکول شده است. 

مرمت فرونشست زمین در زیرگذر میدان امام حسین یزد کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد با بیان این که بررسی‌های اولیه از فرونشست زمین در زیرگذر میدان امام حسین (ع) نشان از یک مسیر متروکه فاضلاب بود، گفت: مرمت و اصلاح فرونشست از ساعات اولیه بامداد روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت آغاز شد. ​​​​​​​

علیرضا نقوی افزود: زمین زیرگذر میدان امام حسین (ع) ورودی شهید باهنر به بلوار دانشجو که شب گذشته بر اثر بارندگی دچار فرونشست شده بود، با همکاری شرکت آب و فاضلاب و پللیس راهور و تلاش نیرو‌های منطقه در کوتاه‌ترین زمان مرمت و اصلاح شد و در اختیار شهروندان قرار گرفت.

tags # اخبار حوادث سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • شعار هواداران تراکتور علیه ایجنت معروف فوتبال ایران!
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • خاتمی: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم/ انگ زدن به یکدیگر مشکل بی‌حجابی را حل نمی‌کند/ عملیات تنبیهی وعدۀ صادق یک کار الهی بود
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو
  • حرکت به سمت بیانیه گام دوم انقلاب وظیفه اصلی فرماندار کاشان