Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید صولت مرتضوی در این دیدار با ابلاغ سلام رییس‌جمهور به مردم منطقه افزود: از خسارتی که به مردم منطقه از جمله آسیبی که به منازل مسکونی، مزارع، دامپروری و اشتغال آنها وارد شده متاثر هستیم اما در عین حال از هوشیاری مردم سپاسگزاریم و خرسندیم که با همراهی آنها، روستا تخلیه شد و خسارت جانی شکل نگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  ادامه داد: برخی از موانع از جمله مستحدثات در مسیر رودخانه از جمله احداث مدرسه و وجود درختان سبب شد تا در زمان بارش باران مسیر رودخانه محدود شده و خسارت سیلاب شدیدتر شود.

معاون اجرایی رییس‌جمهور به تلاش استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص جبران خسارت‌های ناشی از سیلاب اشاره کرد و گفت: استاندار از روز اول تمام قد پای کار بود و با مسوولان کشوری ارتباط لحظه به لحظه داشت و امروز نیز حسب دعوت استاندار به این منطقه سفر کرده تا از نزدیک در جریان خسارت‌ها قرار گرفته و در جبران آن اقدام شود.

مرتضوی تصریح کرد: به مردم اطمینان می‌دهیم خسارت‌ها جبران می‌شود و با همکاری خود آنها بهتر از گذشته روستا سرپا می شود و مردم به همه فعالیت های عادی خود ادامه می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: جبران بخشی از خسارت‌ها نیازمند پیگیری‌های ملی دارد که انجام می‌گیرد و بخشی از آن به استان بازمی‌گردد که استاندار، دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های جهادی پای کار هستند و برای جبران خسارت‌ها تلاش می‌کنند.

معاون اجرایی رییس‌جمهور با بیان اینکه جبران خسارت‌ها التیامی بر آلام مردم است، افزود: خسارت‌های وارده بر کشاورزی، شغل و دام مردم جبران می‌شود و با اعطای تسهیلات مرمت خانه‌ها در دستور کار قرار می‌گیرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این بازدید میدانی با اشاره به برآورد خسارت‌های سیلاب، اظهار داشت: تلاش می‌شود تا میزان دقیق خسارت‌ها در کوتاه‌ترین زمان برآورد و به سازمان مدیریت بحران و هیات دولت اعلام شود تا با تخصیص اعتبارات جبران خسارت‌ها سریع‌تر عملیاتی شود.

غلامعلی حیدری افزود: حضور معاون اجرایی رییس‌جمهور در استان و بررسی میدانی خسارت‌ها فرصت مناسبی است تا بتوان هر چه بهتر خسارت‌ها را جبران کرد.

به گزارش ایرنا، سیلاب تابستانی مانسون از روز چهارشنبه هفته گذشته چهارمحال و بختیاری را تحت تاثیر خود قرار داد و منجر به وقوع سیلاب و وضعیت بحرانی در تمامی شهرستانهای این استان شد.

برچسب‌ها هیات دولت چهارمحال وبختیاری سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هیات دولت چهارمحال وبختیاری سیل هیات دولت چهارمحال وبختیاری سیل معاون اجرایی رییس جمهور جبران خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۸۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقالات کنفرانس موزه‌ها کارکرد اجرایی داشته باشد

ایسنا/اردبیل معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل گفت: مقالات کنفرانس موزه‌ها کارکرد اجرایی داشته باشد.

کاظم دبیر ۵ اردیبهشت در کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی یکی از معضلات کشورهای در حال توسعه را از خود بیگانگی‌ و در مقابل این از خودبیگانگی، خودآگاهی را بهترین کلمه دانست و افزود: هویت‌بخشی و هویت‌شناسی برای بازگشت به خویشتن اساسی‌ترین موضوع است.

وی افزود: جمع‌آوری، حفظ و نگهداری این هویت برای آگاه‌کردن و شناساندن آن به نسل جدید موثر است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل با اشاره به باورهای قومی و قبیله‌ای، زبان مادری، مذهب، ادبیات و حماسه‌ها به عنوان بخشی از هویت و تاریخ، گفت: این هویت علاوه بر اینکه در زمینه فرهنگی کارکرد دارد، در بحث سیاسی نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: یکی از اساسی‌ترین موارد در خصوص هویت شناسی، کمک گرفتن از موزه‌هاست که شامل آداب، سنن و فرهنگ است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل موزه‌ها را موثر در آموزش نسل جدید، تشدید حس تعلق‌خاطر و احساس خوب به گذشته، تربیت، منزلت قومی و ملی و خودآگاهی دانست و اشاره کرد: تولید، بازتولید و بازنمایی هویت از اهداف این کنفرانس می‌باشد.

وی با اشاره به جایگاه استان اردبیل در میان ۱۰ استان برتر در بحث گردشگری و دارای تاریخ فاخر، معرفی و شناساندن تاریخ و فرهنگ آنرا حائز اهمیت و همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دانشگاه را امری مهم برای نیل به این هدف دانست.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل ابراز امیدواری کرد: مقاله‌های رسیده به کنفرانس از لحاظ کمی و کیفی باعث رشد شود و در بحث اجرایی نیز کارکرد داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی
  • بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی به محورهای موصلاتی وارد شد
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • بازدید شبانه استاندار از مناطق تحت تاثیر سیلاب شرق استان کرمان
  • آغاز عملیات تکمیل مونوریل قم همزمان با دور دوم سفر رییس جمهور
  • مقالات کنفرانس موزه‌ها کارکرد اجرایی داشته باشد
  • مسئولان مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور را پیگیری کنند
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • سفر خارجی رئیسی بعد از «وعده صادق» نشان از اقتدار کشور است