Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت ملی نفت عربستان(آرامکو) از امضای یادداشت تفاهم با شرکت نفت و پتروشیمی سینوپک چین به منظور اجرای پروژه‌هایی بزرگ در عربستان سعودی خبر داد.

به گزارش مشرق، شرکت نفتی آرامکو عربستان سعودی از امضای یادداشت تفاهمی با شرکت نفت و پترو شیمی چین (سینوپک) خبر داد که چندین زمینه همکاری بالقوه بین دو طرف در عربستان سعودی را پوشش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرامکو شامگاه چهارشنبه در بیانیه‌ای تأیید کرد که این یادداشت تفاهم با هدف تعیین مسیرهای همکاری استراتژیک بین این شرکت و سینوپک در عربستان سعودی و ایجاد روابط بلندمدت بین دو شرکت و سرمایه‌گذاری مشترک موجود در چین و عربستان سعودی است.

آرامکو تصریح کرد: این یادداشت تفاهم شامل زمینه‌های همکاری بالقوه و ارزیابی فرصت‌های یکپارچه‌سازی در پالایش و پتروشیمی، مهندسی، تدارکات، ساخت‌وساز، خدمات میدان نفتی و فناوری‌ها برای بخش‌های اکتشاف و تولید، پالایش، فرآوری و بازاریابی است.

این شرکت اعلام کرد که این یادداشت تفاهم همچنین شامل همکاری در فرآیندهای ترسیب کربن و هیدروژن است. این دو شرکت همچنین فرصت‌هایی را برای ایجاد یک مرکز تولید صنعتی بومی در شهر «اسپارک»(شهر انرژی و صنعتی ملک سلمان در منطقه الشرقیه عربستان سعودی) بررسی خواهند کرد.

آرامکو تاکید کرد: این همکاری بین دو شرکت بر اساس تعدادی از سرمایه گذاری‌های مشترک موجود به نام‌های شرکت پالایش و پتروشیمی فوجیان و شرکت "SSPC" در چین و شرکت پالایش آرامکو یاسرف "YASREF" در عربستان سعودی است.

محمد یحیی القحطانی، معاون ارشد پالایش، پردازش و بازاریابی آرامکو نیز به نوبه خود گفت: ما به توانایی خود در گسترش روابط خود با سینوپک و استفاده از نقاط قوت و همکاری طولانی مدت خود در چین برای دستیابی به دستاوردهای اضافی برای امکاناتمان در عربستان سعودی افتخار می‌کنیم.

وی افزود: این همکاری به تقویت روابط استراتژیک ما با سینوپک، در زمینه‌های کلیدی که به منافع متقابل در داخل عربستان دست می‌یابد، کمک خواهد کرد.

رئیس شرکت (سینوپک) یو بائوکای نیز به نوبه خود گفت: آرامکوی سعودی شریک بسیار مهم سینوپک است و این شراکت منجر به همکاری مثمر ثمر بین دو شرکت شده است و آنها در طول سال‌ها دوستی عمیقی را ایجاد کرده‌اند.

یو بائوکای افزود: امضای این یادداشت تفاهم در چارچوب آغازی جدید برای شراکت ما در عربستان سعودی است و دو شرکت با یکدیگر همکاری خواهند کرد تا شراکت خود را تمدید کنند و در طرح‌های کمربند و جاده و چشم انداز ۲۰۳۰ پیشرفت بیش‌تری داشته باشند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت چین آرامکو خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت یادداشت تفاهم عربستان سعودی دو شرکت بین دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۸۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • 2 مسابقه مهم برای رویداد پادشاهی رینگ در عربستان تایید شدند/ اخبار WWE
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است