Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@08:34:36 GMT

دست در کیسه آرشیو

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۰۵۷۱

دست در کیسه آرشیو

یکی از مناسبت‌های مهم برای مردم ما و شیعیان سراسر جهان، ماه‌های محرم و صفر و روزهای تاسوعا و عاشوراست. 
مجموعه‌های نمایشی همچون سریال، مینی‌سریال و تله‌تئاتر هم از فرم‌های جذاب و پرمخاطب در تلویزیون است که علاوه بر جنبه سرگرمی می‌توانند به نیاز مخاطب برای دریافت محتوای خوب مناسبتی پاسخ دهند اما امسال هیچ سریال جدیدی در فهرست پخش شبکه‌های تلویزیونی قرار نگرفته است و رسانه ملی به بازپخش بیش از ۱۰ سریال قدیمی بسنده کرده و خبری رسمی مبنی بر پخش سریالی جدید در این ایام نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«شب دهم»، «پیر وفا»، «گاندو»، «برف بی‌صدا می‌بارد»، «مختارنامه»، «مرضیه»، «یلدا»، «از سرنوشت۱»، «یک تکه زمین»، «پرده‌نشین» و «دیوار» سریال‌هایی هستند که این شب‌ها در جدول پخش صدا و سیما قرار دارند و از شبکه‌های مختلف روی آنتن می‌روند.
 پیش از این خبرهایی مبنی بر پخش سریال‌های جدید «شب آخر» به کارگردانی مهسا فتحعلی و مجموعه «زخم و خنجر» به کارگردانی حسین گنج‌خانی برای پخش از شبکه۲ منتشر شد اما در دهه اول محرم، اثری از این دو سریال در فهرست پخش تلویزیون وجود ندارد و زمان قطعی پخش آن‌ها هم مشخص نیست. سریال «عشق کوفی» هم به کارگردانی حسن آخوندپور چند روز پیش از آغاز ماه محرم کلید خورد و بعید است پخش آن به امسال برسد. 
تلویزیون در این سال‌ها سریال محرمی فاخری تولید نکرده و آن قدر به بازپخش سریال‌های تکراری یکی دو دهه پیش اکتفا کرده است که دیگر آرشیو سریال‌هایش خاک نمی‌خورد! صدا و سیما بدون اینکه ریالی برای تولید سریال جدید هزینه کند با پخش آگهی در بین سریال‌های قدیمی، سود کرده و در فراری رو به جلو، دلیل بازپخش این سریال‌ها را درخواست‌های مکرر مردمی عنوان می‌کند.

خبرنگار: کهندل

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سریال شب دهم تلوزیون تاسوعا و عاشورا سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۰۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم پیشگیری از دفن مستقیم پسماند را اولویت سازمان دانست و گفت: ۱۲ درصد از پسماندهای شهر قم که در خطوط پردازش تفکیک می‌شوند، نایلون‌ها و کیسه‌های خرید است.

سید عبدالله میر ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه تمامی نظریات استفاده در حوزه مدیریت پسماند علمی است، اظهار کرد: مدیریت سو در حوزه مدیریت پسماند، پیامدهای زیست محیطی به‌دنبال داشته و تهدید جدی برای جامعه است.

وی آلودگی زمین، آب، خاک و هوا را از پیامدهای زیست محیطی دانست و افزود: در سال‌های اخیر با مشارکت شهروندان و حمایت مدیران استان، ادارات، مدیران شهر و شورای اسلامی شهر شاهد اتفاقات خوبی در حوزه مدیریت پسماند هستیم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم با تاکید بر اینکه پیشگیری از دفن مستقیم پسماند اولویت اول سازمان است، تصریح کرد: دفن مستقیم پسماند باعث ایجاد شیرابه، آلودگی آب و خاک و تولید گاز متان می‌شود و پیشگیری از این اقدام اولویت اول سازمان پسماند است.

میر ابراهیمی با اشاره به اینکه هیچ پسماندی به‌صورت مستقیم دفن نمی‌شود، عنوان کرد: در سال‌های اخیر توانستیم تمام پسماندها را در خطوط پردازش فرآوری کرده و مراحل تولید کمپوست را کامل کنیم و با این اقدام درصدی از تولید گاز متان کاهش پیدا کرده و آلودگی آب و خاک در حوزه پسماند نداریم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم در خصوص کیسه‌ها نایلون‌های خرید عنوان کرد: ۱۲ درصد از پسماندهای شهر قم که در خطوط پردازش تفکیک می‌شوند، نایلون‌ها است.

میر ابراهیمی ادامه داد: در شهرقم باید فرهنگ‌سازی شود تا یک مدیریت فروشگاه از باب احترام تعداد کیسه بیشتری را در میان مشتریان و مصرف کنندگان قرار ندهد.

وی در این خصوص خاطرنشان کرد: با توجه به ابلاغ قوانین و در راستای پایدار شدن قوانین در شهرها و کشورمان باید کیسه‌های خرید را حذف کنیم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم با اشاره به اقدام مثبت سازمان پسماند شهرداری قم گفت: توزیع کیسه‌های پارچه‌ای در میان شهروندانی که در امر تفکیک از مبدا مشارکت فعالی دارند، یکی از اقدام‌های مثبت سازمان پسماند شهرداری قم است.

کد خبر 748049

دیگر خبرها

  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند
  • خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • ثبت ملی صنایع دستی ۲ شهر فارس
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در دژکرد اقلید
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • نگاه به سینما جدی نیست/ بررسی پیدایش هالیوود در مستند «پشت صحنه»