Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: آموزش و پرورش برای کتب سال آینده دانش آموزان باید از محتواهایی که با هویت دینی، ملی، اجتماعی و فرهنگی جامعه ما بیشتر همخوانی دارد استفاده کند تا دانش آموزان به خوبی برای آینده تربیت شوند.

فرهاد بشیری در گفت و گو با ایران اکونومیست، در رابطه با تغییر محتوای کتب درسی دانش آموزان که از تاکیدات مقام معظم رهبری نیز بوده است، گفت: در جلساتی که با مسئولین خصوصا وزارت آموزش و پرورش داشتیه ایم این موضوع به آنها هم یادآوری و گوشزد زده شده است تا با توجه به توصیه هایی که مقام معظم رهبری در رابطه با محتوای کتب داشتند، حتما به این موضوع باید توجه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم پاکدشت در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: البته کتب درسی تقریبا چاپ شده و مسئولان آموزش و پرورش باید از الان برای سال آینده این موضوع را جدی بگیرند و محتواهایی که نیاز نیست و ضرورتی برای دانش آموزان پایه های مختلف ندارد را حذف کنند.

وی تاکید کرد: باید محتوا و مطالبی که به درد دانش آموزان می خورد و خصوصا با هویت دینی، ملی، اجتماعی و فرهنگی جامعه ما بیشتر همخوانی دارد را در درس هایشان گنجانده شود تا دانش آموزان بتوانند به خوبی برای آینده تربیت شوند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تغییر محتوای کتب درسی ، وزارت آموزش و پرورش ، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ، فرهاد بشیری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تغییر محتوای کتب درسی وزارت آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس فرهاد بشیری آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۰۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند

به گزارش تابناک، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری پیرامون سلامت روان معلمان اظهار داشت: در حال حاضر تنبیه بدنی دانش آموزان بسیار اندک است. در پذیرش معلمان جدید به صورت کانون‌های ارزیابی، معلمان را بررسی کردیم و مهارت گفتاری، رفتاری، روحیات مورد نیازبرای معلمان و شخصیت و... بررسی می‌شود.

وی افزود: ۶۰ درصد نمره آزمون استخدامی به مبحث سلامت روان تعلق گرفته است تا با ضریب دادن به آن معلم با شخصیتی وارسته، آرام و صبور وارد آموزش و پرورش شود.

وی بیان داشت: معلمان شاغل در نظام تعلیم تربیت شور ما، به حق جزو بهترین‌ها هستند و ما کمترین مسائل نامطلوب را داریم.

فرهادی تصریح کرد: در گروه کیفیت بخشی، ۱۹ هزار نفر جذب خواهد شد که بیش از ۲ هزار نفر آن‌ها مشاور مراکز مشاوره هستند.

گفتنی است هنوز ما در کلاس‌های درس شاهد رفتار خشن و بعضا کتک زدن دانش آموزان توسط معلمان و آموزگاران هستیم. همچنین قرار است در قانون استخدامی آموزش و پرورش سلامت روان معلمان را لحاظ کند.

دیگر خبرها

  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • پاسخ بامزه یک دانش‌آموز به تمرین کتاب درسی
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند