Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر واحد توسعه مهارت‌آموزی و اشتغال دانشگاه تهران و دبیر ششمین رویداد «روزی با دانشگاه تهران» گفت: ششمین دوره این رویداد، روز سه‌شنبه ۱۸ مرداد به صورت حضوری برای رتبه‌های کمتر از ۱۰۰۰ آزمون سراسری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر فرشته امین درباره ششمین دوره «روزی با دانشگاه تهران» ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: پس از دو سال وقفه، این رویداد به صورت حضوری و مجازی با شعار «دانشگاه تهران؛ نماد آموزش عالی» برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویداد، سه‌شنبه هجدهم مرداد از ساعت ۹ تا ۱۲ به صورت حضوری برگزار می‌شود. 

وی با بیان اینکه ششمین دوره «روزی با دانشگاه تهران» ویژه دارندگان رتبه‌های کمتر از ۱۰۰۰ گروه‌های آزمایشی است، اظهار داشت: این برنامه با هدف معرفی دانشگاه تهران و رشته‌های تحصیلی آن، امکانات فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، رفاهی و بین‌المللی برای رتبه‌های برتر آزمون سراسری امسال برگزار می‌شود تا دانش‌آموزان بتوانند بر مبنای اطلاعاتی که برای آنها ارایه می‌شود، به صورت آگاهانه رشته تحصیلی مناسب را انتخاب کنند. همچنین رتبه‌های برتر سال‌های گذشته، اساتید و دانش‌آموختگان دانشگاه تهران به پرسش‌های داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها پاسخ می‌دهند. 

دکتر امین با اشاره به اینکه برنامه در دو بخش برخط و حضوری برگزار می‌شود، افزود: معاونان آموزشی و اعضای هیئت‌علمی برخی از دانشکدگان/دانشکده‌ها به صورت حضوری و متمرکز درباره رشته‌های تحصیلی و امکانات دانشگاه پاسخگوی پرسش‌های دانش‌آموزان می‌شوند.

دبیر رویداد ششمین دوره «روزی با دانشگاه تهران» ادمه داد: به این دلیل که امسال زمان انتخاب رشته اعلام‌شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور همزمان با تعطیلات پیش‌رو است و همچنین با توجه به اینکه برخی دانش‌آموزان شهرهای دیگر امکان حضور در این رویداد دانشگاه تهران را ندارند، در بخشی از سامانه مدیریت توسعه مهارت‌آموزی و اشتغال معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ، مطالبی در ارتباط با معرفی دانشکدگان/ دانشکده‌ها و امکانات و تسهیلات آنها در دسترس دانش‌آموزان قرار دارد. بروشورها، کلیپ‌ها، آلبوم عکس و در برخی موارد تور مجازی جهت مشاهده فضای فیزیکی برخی دانشکده‌ها در این سامانه تعبیه شده که در راستای انتخاب رشته صحیح و ایجاد شناخت می‌تواند برای دانش‌آموزان موثر باشد.

دکتر امین، کمک به دانش‌آموزان و هدایت آنها برای انتخاب صحیح و آگاهانه رشته تحصیلی؛ آشناسازی دانش‌آموزان با رشته‌های تحصیلی دانشگاه تهران؛ معرفی امکانات و تسهیلات ویژه دانشگاه تهران برای دانشجویان؛ معرفی فضاهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی پردیس/دانشکده‌های دانشگاه تهران؛ معرفی قطب‌های علمی دانشگاه تهران برای جذب دانش‌آموزان برتر؛ معرفی چهره‌های ماندگار، دانشمندان جوان و دانشجویان موفق دانشگاه تهران؛ آشنایی با اهداف، ارزش‌ها و سبک زندگی در دانشگاه؛ معرفی امکانات، موقعیت، جایگاه ملی و بین‌المللی دانشگاه تهران برای دانش‌آموزان ، خانواده‌ها و مربیان را از اهداف برگزاری این دوره برشمرد.

با اعلام روابط عمومی دانشگاه تهران، متقاضیان برای ثبت‌نام در این رویداد به سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران مراجعه کنند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران کنکور ۱۴۰۱ روزی با دانشگاه تهران دانشگاه تهران صورت حضوری برگزار می شود دانش آموزان دانشکده ها ششمین دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۰۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان؛ اشرف‌السادات داودالموسوی از رقابت ۶۷ دانش‌آموز با نیازهای ویژه استان در مرحلۀ استانی نوزدهمین دورۀ مسابقات قرآن کریم، عترت و نماز برای سال‌تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ خبر داد.

وی همچنین افزود: مرحلۀ استانی هفتمین دورۀ مسابقات قرآن کریم، عترت و نماز کارکنان مدارس استثنایی استان نیز باحضور ۳۵ نفر از کارکنان آموزش و پرورش استثنایی استان از صبح تا عصر روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

رییس آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان اظهار کرد: همزمان با هفتۀ بزرگداشت مقام معلم، مسابقات دانش‌آموزان و کارکنان در رشته‌های قرآنی برای اولین بار و به‌صورت حضوری در مرکز استان برگزار و آیین اختتامیه آن در عصر روز پنج‌شنبه باحضور خانم‌ها دکتر پروین قربانیان و اژدری، مدیر پرورشی و تربیت‌بدنی و کارشناس ذی‌ربط از سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و دکتر وزیری، مدیرکل استان و معاونان اداره کل آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی در تالار شهید مطهری سمنان باشکوه خاصی برپا شد.

وی گفت: داوری این دوره از مسابقات توسط گروه ۱۰ نفره داوران ملی و استانی به سرپرستی دکتر فهیمه گلپایگانی انجام شد و ۴۴ نفر از دانش‌آموزان برحسب رشته، جنسیت، معلولیت و پایۀ تحصیلی برگزیده شدند که در آیین اختتامیه با اعطای لوح و هدیه نقدی از آنان تجلیل شد.

به گفتۀ داودالموسوی، یکی دیگر از بخش‌های این آیین، تجلیل از ۲۹ دانش‌آموز برگزیده مسابقات مرحلۀ استانی رشته‌های ورزشی بود که باحضور همۀ آنان صورت پذیرفت.

خاطر نشان می‌سازد؛ اعلام نتایج مسابقات کارکنان منوط به بررسی آثار نوشتاری (مقالات) آنان و جمع‌بندی امتیازها است که در همین هفته انجام می‌گیرد.

ی در ادامه با بیان این‌که جامعه فرهنگیان استان سمنان، انسان‌های فرهیخته، نخبه، شایسته‌ و پای کار تعلیم و تربیت هستند، یکی از ویژگی‌های نظام تعلیم و تربیت اسلامی را توسعه متوازن و عدالت آموزشی دانست و گفت: هرچند مدرسه‌داری به شکل غربی وارد کشور شده و هنوز هم لایه‌ها و نمودهای آن در مدارس ما به چشم می‌خورد؛ ولی در نظام ایرانی‌اسلامی مقدس‌تر از مفهوم مدرسه، مفهوم مکتب‌خانه است و در این مکتب، یک نوع نگاه توسعه‌ای و عدالت‌محور حاکم است و این برنامه و مسابقاتی که برگزار شده تجمیع آن در فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تهذیب، تحصیل و ورزش آمده است.

فضای آموزش استثنایی، مخلصِ معلم و معلمِ مخلص است

وزیری تأکید کرد: کار معلمان استثنایی بسیار سخت و پاداشش هم بیش‌تر و ارتباط‌شان با خدا هم بیش‌تر و درجه تقوا و ایمان‌شان هم بالاتر است؛ چون هر روز با دانش‌آموزانی کار می‌کنند که آیه‌های نور هستند و از دانش‌آموزان عادی بامحبت‌تر بوده و صفای قلب بیش‌تری داشته و معلم‌شان را بیش‌تر و از صدق دل، دوست دارند و به معنی واقعی، فضای آموزش استثنایی از سوی دانش‌آموزان، مخلصِ معلم و از سوی معلمی، معلمِ مخلص است و دعای آن‌ها در زندگی معلمان تأثیر به‌سزایی خواهد داشت و در عدالت آموزشی باید به تمام استعدادهای این دانش‌آموزان توجه کنیم.

وی افزود: دانش‌آموزان مدارس استثنایی ثابت کردند که هم در مسابقات قرآنی و هم در مسابقات پارالمپیک، سرآمدان جهان هستند و باید تلاش کنیم استعدادهای هریک از آن‌ها را شکوفا کنیم که بی‌شک نقش والدین در تحقق این موضوع بسیار مهم است و معتقدیم خانواده دانا می‌تواند مدرسه توانا را بسازد و ایران قوی در گرو مدرسه قوی است که از خانواده قوی تشکیل می‌شود و اگر بخواهیم در بین هنرهای هفت‌گانه دنیا، هنر معلمی را فراهنر بدانیم کاملا درست است.

وزیری در پایان تصریح کرد: هدف ما این است که این دانش‌آموزان در کنار هم بتوانند زیست اجتماعی را تجربه کنند، روحیه‌شان بالا رود و نسبت به توانمندی یک‌دیگر آشنا شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903303

دیگر خبرها

  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • جشنواره فرهیختگان جوان فردا آغاز می‌شود
  • برگزیدگان رویداد دانشجویی و دانش‌آموزی «گیم‌تایم» معرفی شدند
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی