Web Analytics Made Easy - Statcounter

وبگاه سی ان ان در مقاله‌ای به قلم نیما الباقر نوشت: طرف‌های متخاصم در یمن آتش بس دو ماهه‌ای را که در ماه آوریل امسال امضا شد، تمدید کردند که یکی از نخستین گام‌های ملموسی بود که در سال‌های اخیر در جهت صلح برداشته شده است.

در ادامه این گزارش آمد است: این لحظه‌ای واقعی برای جشن گرفتن بود، اما برای هزاران خانواده یمنی زمان رو به پایان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که جامعه بین المللی عمدتاً این آتش بس را جشن می‌گیرد، برخی از خانواده‌های یمنی به تماشای مرگ آهسته فرزندان خود نشسته اند.

بنابر اعلام دولت نجات ملی در صنعا، پایتخت یمن حدود ۳۰ هزار نفر با بیماری‌های تهدید کننده زندگی مواجه هستند و به درمان در خارج از کشور نیاز دارند که حدود ۵ هزار نفر از این بیماران کودک هستند. این آتش بس مجوز انجام پرواز‌هایی که بیماران را به خارج از کشور منتقل می‌کند را داده است، اما این امر عمدتاً برای خانواده‌هایی که توانایی پرداخت هزینه درمان در خارج از کشور را دارند به کار می‌آید. به علت اثرات مخرب جنگ یمن که از سوی سازمان ملل بدترین بحران جهانی توصیف شده است و بحران انسانی که این جنگ ایجاد کرد، اکثر مردم یمن نمی‌توانند هزینه‌های درمان در خارج از کشور را بپردازند.

در طی هفت سال گذشته، ائتلافی نظامی به سرکردگی عربستان سعودی که پس از سرنگونی دولت یمن به این کشور حمله کرد. این جنگ به محاصره چندین ساله یمن و عدم واردات سوخت به این کشور انجامید، محاصره‌ای که از سوی ائتلاف تحمیل و توسط آمریکا حمایت شده است. این حمایت و پشتیبانی گسترده آمریکا از اقدام نظامی در یمن در حال حاضر بر اساس قطعنامه اختیارات جنگی ارائه شده از سوی برنی سندرز سناتور آمریکایی به چالش کشیده شده است.

محاصره، محدودیت‌های واردات و تورم بالا دست به دست هم داده و نظام مراقبت‌های بهداشتی و اقتصاد یمن را فلج می‌کنند. از زمان برقراری آتش بس در روز دوم آوریل تا کنون، تنها ۲۴ کشتی از ۳۶ کشتی سوخت از سوی ائتلاف اجازه ورود به بندر حدیده در دریای سرخ را دریافت کرده اند و این مقدار هنوز کمتر از آن میزانی است که سازمان ملل برای حمایت از خدمات ضروری کافی می‌داند. اما فراتر از این آمار، در یمن زندگی برخی از انسان‌ها تحت تاثیر واقعیت‌های موجود قرار گرفته است.

بنیاد امداد و بازسازی یمن مستقر در آمریکا یکی از معدود سازمان‌هایی است که تلاش می‌کند از خانواده‌هایی که به دنبال درمان در خارج از کشور هستند، حمایت کند. اما هزینه متوسط درمان برای یک کودک به ۱۰ دلار می‌رسد. این مبلغ در کل برای کودکانی یمنی که نیاز به درمان نجات بخش دارند تقریباً بالغ بر ۵۰ میلیون دلار می‌شود. وضعیت موجود، نبردی دشوار برای نجات جان انسان هاست که تنها از طریق یک واکنش هماهنگ و نظام‌مند به بحران یمن، به دست خواهد آمد.

بمباران‌ها متوقف شده‌اند، اما تا زمانی که محاصره به طور کامل برداشته نشود و فروپاشی اقتصادی ناشی از جنگ جبران نگردد، مرگ‌های قابل پیشگیری در یمن پایان نخواهد یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جنگ یمن تحولات منطقه ائتلاف سعودی درمان در خارج از کشور آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۱۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

کد خبر 6095299 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی