Web Analytics Made Easy - Statcounter

روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور همچنان پایین و در حد ۳۵ درصد است؛ در عین حال باوجود روند افزایشی شهرهای قرمز و جولان کرونا در پیک هفتم، میزان استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری و تهویه نیز همچنان بسیار پایین‌تر از حد انتظار است.

به گزارش ایسنا،  بر اساس اعلام وزارت بهداشت، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز از ۱۲۰ به ۱۳۰ و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از ۱۱۲ به ۱۲۹ شهر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس در حال حاضر در کشور ۱۳۰ شهر در وضعیت قرمز، ۱۲۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۵۴ شهر در وضعیت زرد و ۳۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

همچنین بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور در هفته منتهی به ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۱ (از هشتم تا پانزدهم مرداد ماه)، همچنان پایین و در حد ۳۵.۳۸ درصد است.

روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مقایسه آن با تعداد موارد ابتلا به بیماری کرونا را از  هشتم تا پانزدهم مرداد ماه ۱۴۰۱ می‌توانید در نمودار زیر مشاهده کنید:

در عین حال میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استان‌های کشور در بازه زمانی ۵ تا ۱۲ مرداد ماه  ۱۴۰۱، بالغ بر ۴۴.۷۲ درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان رعایت در استان آذربایجان غربی با ۵۹.۱۳ درصد و کمترین میزان رعایت هم در استان تهران با ۳۶.۱۸ درصد بوده است.

همچنین میانگین رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی کشور از ۲۹ تیر تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱، بالغ بر ۴۴.۷۲ درصد بوده است که فرودگاه‌ها با ۹۳.۴۸ درصد بیشترین میزان رعایت و مراکز ورزشی با ۳۹.۳۳ درصد کمترین میزان رعایت را در این شاخص داشته‌اند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، میانگین استفاده از ماسک در شاغلین و خدمت گیرندگان به تفکیک اماکن عمومی استان‌های کشور از ۵ تا ۱۲ مرداد ماه بالغ بر ۲۵.۲۵ درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت در استان هرمزگان با ۴۶.۴۸ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به قزوین با ۱۳.۳۲ درصد بوده است.

همچنین میانگین استفاده از ماسک در شاغلین و خدمت گیرندگان به تفکیک اماکن عمومی کشور نیز از  ۲۹ تیر تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۵.۲۵ درصد بوده است که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی مربوط به مدارس با ۷۷.۴۴ درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک مربوط به مراکز تفریحی با ۱۶.۴۶ درصد است.

میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی استان‌های کشور نیز از  ۵ تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱، ۳۲.۸۴ درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت مربوط به استان قم با ۵۳.۶۳ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به همدان با ۱۹.۰۸ درصد بوده است.

همچنین میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی کشور از ۲۹ تیر تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱، ۳۲.۸۴ درصد بوده که دانشگاه‌ها با ۷۲.۸۶ درصد بیشترین درصد رعایت و استخرهای شنا و مراکز تفریحی آبی با ۲۷.۴۹ درصد کمترین میزان رعایت پروتکل فاصله‌گذاری را داشته‌اند.

میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان‌های کشور از  ۵ تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱، ۴۵.۳۲ درصد بوده است. در عین حال بیشترین میزان رعایت مربوط به استان آذربایجان غربی ۶۳.۷۹ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به چهارمحال و بختیاری با ۳۵.۵۸ درصد بوده است.

همچنین میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی کشور از ۲۹ تیر تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱، ۴۵.۳۲ درصد بوده است. فرودگاه‌ها با ۹۱.۳۰ درصد رعایت تهویه مناسب در بالاترین سطح رعایت و مراکز ورزشی با ۳۷.۳۸ درصد در قعر رعایت این پروتکل‌ها قرار دارند.

در عین حال طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسی‌ها از تاریخ ۵ تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱، از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۱۷۷۲۷۹ مورد بازرسی انجام شده است.

همچنین طی این مدت تعداد ۳۴۱۵۹ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و ۶۸۶ مورد از این مراکز نیز پلمب شده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا امیکرون وزارت بهداشت پروتکل های بهداشتی کرونا در ایران همه باهم علیه کرونا کروناویروس اماکن عمومی استان های کشور درصد و کمترین میزان رعایت میزان رعایت مربوط بیشترین میزان رعایت اماکن عمومی کشور ۵ تا ۱۲ مرداد ماه استفاده از ماسک همچنین میانگین اماکن عمومی درصد بوده وزارت بهداشت رعایت پروتکل شهر در وضعیت فاصله گذاری درصد رعایت عین حال پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۲۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه سامانه جست‌وجوی شغل راه‌اندازی شده است، گفت: مازندران با انجام اقدامات صورت گرفته، پایین‌ترین نرخ بیکاری کشور را دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری،  علی باقری گفت: با توجه به اینکه هفته کار و کارگر را در پیش داریم و این ایام ،ایام جشن کارگران است باید زمینه رشد و توسعه کارگران را فراهم کنیم چون هر جامعه‌ای مرهون بازوان توانمند کارگران است و همچنین چرخ اقتصادی هر کشوری با دستان کارگران می‌چرخد .

وی با بیان اینکه وزارت کار و تعاون یک وزارت خانه کاملا مردمی است، افزود: این وزارتخانه در میان سایر وزارتخانه‌ها پرکارترین وزارتخانه کشور است.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: بیش از 70 درصد مردم مازندران از این وزارتخانه در بخش‌های مختلف خدمات می‌گیرند.

باقری با بیان اینکه سعی کردیم در این ایام از همه جامعه کار و کارگری تجلیل کنیم، گفت: 20 نفر از این عزیزان به عنوان کارگر برتر در سطح استان تجلیل شدند و یک نفر هم در سطح کشور به عنوان کارگر نخبه تجلیل خواهد شد.

باقری ادامه داد: پایین‌ترین نرخ بیکاری در سطح کشور با توجه به آمار سامانه رصد اشتغال متعلق به مازندران است.

وی گفت: در حوزه اشتغال در این استان اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است، به طوریکه در سال گذشته در مازندران 100 درصد از برنامه‌های ما در حوزه کار محقق شد.

باقری با بیان اینکه در حوزه اشتغال سامانه جست‌وجوی شغل راه اندازی شده و همه می توانند رزومه خود را به این سامانه منتقل کنند، گفت: تاکنون 12400 نفر در این سامانه ثبت نام کردند و 9هزار نفر مشغول به کار شدند.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به شناسایی 1400 کارفرما به ویژه در شهرستان آمل و غرب استان،  ادامه  داد: این سامانه از طریق وزارتخانه راه اندازی شده و در بخش اشتغال و شناسایی کارفرماها و معرفی اشتغال بسیار مفید بود.

 وی افزود: با اجرای این طرح در بخش‌های مختلف و رشته‌های مختلف یک بانک اطلاعاتی خوب راه اندازی شده است. 

باقری افزود: سامانه جامع روابط کار هم راه اندازی شده و افراد می‌توانند شکایات خود را در این سامانه ثبت کنند و با ورود کارشناسان در این سامانه با کمتر از بیست روز رای صادر می‌شود.

 این مسئول با اشاره به اینکه در سطح مازندران در این دولت 6200 مورد بازرسی از کارگاه های پرخطر انجام شده است، گفت: در حوزه روابط کار، رتبه اول را داریم و کارشناسان ما در شهرستان آمل رتبه اول در کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مدیر کل کار، رفاه اجتماعی و تعاون همچنین با اشاره به افزایش حقوق کارگران نسبت به کارمندان افزود: در این دولت 170 درصد افزایش حقوق داشتیم و برای کارگران در مقایسه با کارمندان 40 درصد افزایش حقوق داشتیم. در حوزه تعاون هم یکی از ارکان اصلی شعار سال توجه کردن به بخش تعاون است، چون اقتصاد در بخش تعاون کاملا مردمی است و در این حوزه سالانه دو درصد رشد داشتیم  و همچنین سند توسعه تکلیف کرده است که 25 درصد اشتغال از طریق تعاون باید انجام شود.

باقری افزود: در اجرای طرح کالابرگ هم بیش از 700 هزار خانوار از دهک یک تا هفت از این طرح استفاده کرده‌اند. طرح امنیت غذایی هم از دهک یک تا سه، کودکان زیر پنج سال و آسیب پذیر را پوشش می‌دهد و ماهانه یک میلیون تومان با تشخیص مرکز بهداشت دریافت خواهند کرد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • عدم رعایت نظافت عمومی سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • عدم رعایت نظافت عمومی مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی ۱۴۰۳
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته