Web Analytics Made Easy - Statcounter

"کایلا بارون" (Kayla Barron) "کریستینا کخ" (Christina Koch) "نیکول مان" (Nicole Mann) "آن مک‌کلین" (Anne McClain) "جسیکا میر" (Jessica Meir) "یاسمین مقبلی" (Jasmin Moghbeli) "کیت روبینز" (Kate Rubins) "جسیکا واتکینز" (Jessica Watkins) "استفانی ویلسون" (Stephanie Wilson)

به گزارش دیلی میل، بیش از نیم قرن از نخستین قدم گذاشتن انسان روی ماه می‌گذرد؛ زمانی که "نیل آرمسترانگ" (Neil Armstrong) این کلمات جاودانه را به زبان آورد: "این یک قدم کوچک برای انسان و یک جهش بزرگ برای نوع بشر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، ۱۱ آمریکایی دیگر که همگی از میان مردان بودند، از جمله "باز آلدرین" (Buzz Aldrin)، "آلن شپرد" (Alan Shepard) و "یوجین سرنان" (Eugene Cernan) در این مسیر پیش رفتند.

ناسا در حال حاضر، در حال برنامه‌ریزی برای فرود آوردن نخستین زن در ماه است و قصد دارد این کار را در کمی بیش از سه سال انجام دهد. ناسا فهرست ۹ نفره این زنان را اعلام کرده است.

در میان این زنان، یک فارغ‌التحصیل "دانشگاه کمبریج" (University of Cambridge)، یک کهنه‌سرباز نیروی دریایی آمریکا و یک بازیکن سابق راگبی "دانشگاه باث" (University of Bath) که در مسابقات لیگ برتر زنان انگلیس بازی کرده است،دیده می‌شوند.

با توجه به این که موشک "آرتمیس I" یا (Artemis I) بدون سرنشین ناسا قرار است اواخر این ماه پرتاب شود و نخستین ماموریت از سه ماموریت پیچیده‌ای به شمار می‌رود که راه را برای بازگشت انسان به ماه هموار می‌کند، شمارش معکوس برای فرستادن نخستین زن به ماه رسما آغاز شده است.

در این گزارش، به معرفی زنانی می‌پردازیم که برای ماموریت سفر به ماه معرفی شده‌اند.

"کایلا بارون" (Kayla Barron)

زادگاه: ریچلند، واشنگتن

سن: ۳۴ سال

مدت زمان سپری‌کرده در فضا: ۱۷۶ روز و دو ساعت و ۳۹ دقیقه

کایلا بارون به مدت پنج سال فضانورد ناسا بوده اما دومین جوانی به شمار می‌رود که برای برنامه فرود روی ماه آرتمیس در سال ۲۰۲۵ انتخاب شده است.

او مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی هسته‌ای از "دانشگاه کمبریج" دریافت کرده است. همچنین این زن ۳۴ ساله جزو نخستین گروه زنانی بود که افسر جنگ زیردریایی شدند.

بارون به عنوان عضوی از ماموریت "کرو۳" (Crew-۳) شرکت "اسپیس ایکس" (SpaceX) که در نوامبر ۲۰۲۱ پرتاب شد، در ایستگاه فضایی بین‌المللی خدمت کرد. او طی سفر به عنوان مهندس پرواز کار کرد و یک پیاده‌روی فضایی شش و نیم ساعته را برای جایگزینی آنتن ارتباطی که خراب شده بود، انجام داد.

بارون در ماه مارس سال جاری و پس از گذراندن تقریبا ۱۷۷ روز در مدار، به زمین بازگشت.

او پیشتر درباره آرزوهای آینده خود گفته بود: وقتی شب ها بیرون می‌ایستم و ماه را می‌بینم، سعی می‌کنم خودم را تصور کنم که روی ماه ایستاده‌ام و به زمین نگاه می‌کنم.

"اسکات ساکس" (Scott Sax)، پدر بارون به عنوان مهندس پروژه برای وزارت انرژی آمریکا کار می‌کند اما همیشه آرزوی کار کردن برای ناسا را در سر داشته است. دختر او زمانی که در سال ۲۰۱۷ و در ۲۹ سالگی برای پیوستن به ناسا انتخاب شد، به این آرزو پی برد.

"کریستینا کخ" (Christina Koch)

زادگاه: گرندرپیدز، میشیگان

سن: ۴۳ سال

مدت زمان سپری‌کرده در فضا: ۳۲۸ روز و ۱۳ ساعت و ۵۸ دقیقه

کریستینا کخ که رکورددار طولانی‌ترین پرواز فضایی یک زن است، طی سفر خود به ایستگاه فضایی بین‌المللی بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰، ۳۲۸ روز را در مدار گذرانده است. این رکورد از رکورد قبلی ۲۸۸ روزه "پگی ویتسون" (Peggy Whitson) فراتر رفت.

کخ و یک زن فضانورد دیگر به نام "جسیکا میر" (Jessica Meir)، چند ماه پیش نخستین پیاده‌روی فضایی کاملا زنانه را به پایان رساندند.

کخ به طور کلی، شش راهپیمایی فضایی انجام داده است که مجموعا ۴۲ ساعت و ۱۵ دقیقه زمان برده و سه پیاده‌روی فضایی کاملا زنانه را شامل می‌شود.

پس از رکوردشکنی ماموریت ایستگاه فضایی بین‌المللی، نام کخ در فهرست تأثیرگذارترین افراد سال ۲۰۲۰ تایم قرار گرفت.

کخ از سنین جوانی قصد داشت که فضانورد شود و به "راکت کلوپ" (Rocket Club) مدرسه راهنمایی خود پیوسته بود.

این زن ۴۳ ساله قبلا در "ایستگاه جنوبگان آمونسن - اسکات" (Amundsen–Scott South Pole Station) و "پایگاه پالمر" (Palmer Station) کار کرده است و در تجهیز "فضاپیمای جونو" (Juno spacecraft) و کاوشگرهای "ون آلن" (Van Allen) نیز مشارکت داشت.

کخ پس از انتخاب شدن برای برنامه آرتمیس گفت: آنچه آرتمیس نشان می‌دهد، برای من این است که ناسا متعهد به پاسخگویی به درخواست بشریت برای کاوش توسط همه و برای همه است. ما نمونه‌ای از موفقیت شما هستیم که در هر بخش از جهان، سیاره و بشریت کمک می‌کنید.

"نیکول مان" (Nicole Mann)

زادگاه: پتالوما، کالیفرنیا

سن: ۴۵ سال

مدت زمان سپری‌کرده در فضا: ۰

نیکول مان، یک سرهنگ در سپاه تفنگداران دریایی و یک خلبان آزمایشی سابق است که ۴۷ ماموریت جنگی را انجام داده است. وی در مجموع، بیش از ۲۵۰۰ ساعت زمان پرواز را در ۲۵ هواپیمای مختلف ثبت کرده است. دوستان و خدمه مان، او را دوک صدا می‌زنند؛ لقبی که گفته می‌شود در واقع، علامت تماس او در سپاه تفنگداران دریایی بوده است.

تقریبا یک دهه پیش، مان یکی از هشت نامزدی بود که از بین بیش از ۶۳۰۰ متقاضی برای آموزش به عنوان فضانورد ناسا انتخاب شدند.

مان پس از اتمام دوره آموزشی فضانوردی خود در سال ۲۰۱۵ قرار بود در نخستین پروازهای سرنشین‌دار فضاپیمای "استارلاینر" (Starliner) شرکت "بوئینگ" (Starliner) حضور داشته باشد اما در سال ۲۰۲۱، او برای حضور در ماموریت "کرو۵" (Crew-۵) اسپیس ایکس منصوب شد که قرار است ماه آینده همراه با مان به عنوان فرمانده ماموریت، به ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب شود.

مان در مصاحبه‌ای با "نشنال جئوگرافیک" (National Geographic)، به پسر هشت ساله خود اشاره کرد و گفت: ما همیشه بیرون می‌نشینیم و دوست داریم به ستاره‌ها و به ماه نگاه کنیم اما اکنون فکر می‌کنم که هر کدام از ما با نوری متفاوت و برقی متفاوت در چشمان خود آن را می‌بینیم. امیدوارم روزی پسرم بتواند پرواز مادر خود و راه رفتن او روی ماه را تماشا کند.

"آن مک‌کلین" (Anne McClain)

زادگاه: اسپوکن، واشنگتن

سن: ۴۳ سال

مدت زمان سپری‌کرده در فضا: ۲۰۳ روز و ۱۵ ساعت و ۱۶ دقیقه

مک‌کلین، یک خلبان سابق بالگرد ارتش و کهنه‌سرباز است. این زن ۴۳ ساله در مسابقات لیگ برتر بانوان انگلیس، راگبی بازی می‌کند و این ورزش را به خاطر فراهم کردن سختی، صلابت و تمرکز ذهنی، برای موفقیت به عنوان فضانورد لازم می‌داند.

او ابتدا قرار بود نخستین راهپیمایی فضایی کاملا زنانه را در کنار کریستینا کخ در مارس ۲۰۱۹ انجام دهد اما مشکلات مربوط به اندازه لباس فضایی باعث شد که این ماموریت به او محول نشود.

در سال ۲۰۱۹، مک‌کلین توسط ناسا مورد بازجویی قرار گرفت و از آن چه به عنوان نخستین جنایت فضایی شناخته می‌شد، تبرئه شد. او توسط همسرش به دسترسی نادرست به سوابق بانکی در حین ماموریت شش ماهه در ایستگاه فضایی بین‌المللی متهم شده بود. "سامر وردن" (Summer Worden)، همسر سابق مک‌کلین، پس از تبرئه شدن او از هرگونه تخلف، به اظهارات نادرست در برابر مقامات فدرال متهم شد.

"جسیکا میر" (Jessica Meir)

زادگاه: کربو، مین

سن: ۴۵ سال

مدت زمان سپری‌کرده در فضا: ۲۰۴ روز و ۱۵ ساعت و ۱۹ دقیقه

جسیکا میر برای نخستین بار در سن پنج سالگی، رویای فضانورد شدن را داشت. وی در مصاحبه‌ای با مجله تایم گفت: از ما خواسته شد تا تصویری را از آن چه در بزرگسالی به آن تبدیل می‌شویم، ترسیم کنیم. من به وضوح به یاد دارم که فضانوردی را با لباس فضایی کشیدم که روی سطح ماه در کنار پرچم آمریکا ایستاده بود.

همچنین میر در ۱۳ سالگی، در یک اردوی فضایی جوانان در "دانشگاه پردو" (Purdue University) شرکت کرد که دانشگاه نیل آرمسترانگ بود.

او پیش از انجام آموزش‌های فیزیولوژیکی، آموزش بقا، کلاس‌های پرواز و طیف گسترده‌ای از آموزش‌های فنی در مراکز فضایی سراسر جهان، نهایتا در سال ۲۰۱۳ برای پیوستن به ناسا انتخاب شد.

میر پس از پرتاب به فضا با "سایوز ام‌اس-۱۵" (Soyuz MS-۱۵) در ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۹، به عنوان مهندس پرواز در ایستگاه فضایی بین‌المللی برای اکسپدیشن‌های ۶۱ و ۶۲ خدمت کرد. ورود او، دوره‌ای غیرمعمول را در ایستگاه رقم زد زیرا ۹ نفر در ایستگاه بودند. این در حالی بود که ایستگاه فضایی بین‌المللی برای پشتیبانی از شش خدمه در یک زمان طراحی شده است.

همچنین میر، نخستین راهپیمایی فضایی کاملا زنانه را در کنار کریستینا کخ در اکتبر ۲۰۱۹ انجام داد.

پیش از فضانورد شدن، حرفه میر به عنوان یک دانشمند، بر فیزیولوژی حیوانات در محیط‌های ناملایم متمرکز بود.

وقتی از میر پرسیده شد از این که نخستین زنی است که روی ماه قدم می‌گذارد، چه حسی دارد، گفت: من بسیار هیجان‌زده و خوش‌شانس خواهم بود که نخستین زن روی ماه باشم. من باید برای مدتی طولانی فکر کنم که نخستین کلمات من پس از قدم گذاشتن بر سطح ماه چه خواهد بود. من با افتخار به عنوان نماینده بشریت در این گام بزرگ رو به جلو برای اکتشاف خدمت خواهم کرد.

"یاسمین مقبلی" (Jasmin Moghbeli)

زادگاه: بالدوین، نیویورک

سن: ۳۹ سال

مدت زمان سپری‌کرده در فضا: ۰

مقبلی مادر دو دختر دوقلو است.او اوایل سال جاری در توییتی نوشت: بسیار سپاسگزارم که مادر این دو هستم که در قلب من جای دارند و هرگز در آوردن لبخند روی لبهای من کوتاهی نمی کنند.

او در ماه مارس، به عنوان فرمانده مأموریت "کرو۷" (Crew-۷) به ایستگاه فضایی بین‌المللی انتخاب شد. انتظار می‌رود این ماموریت زودتر از سال ۲۰۲۳ و با موشک فالکون ۹ شرکت اسپیس ایکس از مجتمع پرتاب ۳۹A در مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا پرتاب شود. این نخستین پرواز فضایی برای مقبلی خواهد بود که در سال ۲۰۱۷ فضانورد ناسا شد.

مقبلی، مدرک لیسانس خود را در رشته مهندسی هوافضا در دانشگاه "ام‌آی‌تی" (MIT) گرفت و در آنجا ورزش‌های والیبال و بسکتبال را نیز دنبال می‌کرد.

او به عنوان یک خلبان، بیش از ۱۵۰ ماموریت را انجام داده و ۲۰۰۰ ساعت زمان را در بیش از ۲۵ هواپیمای مختلف گذرانده است.

رویای مقبلی برای فضانورد شدن به کلاس ششم بازمی‌گردد؛ زمانی که او گزارشی درباره "والنتینا ترشکووا" (Valentina Tereshkova)، فضانورد روسی و نخستین زن در فضا تهیه کرد. او گفت به خاطر می‌آورد که مادرش در تهیه لباس فضایی به او کمک می‌کرد تا آن را برای ارائه گزارش خود در کلاس بپوشد.

"کیت روبینز" (Kate Rubins)

زادگاه: ناپا، کالیفرنیا

سن: ۴۳ سال

مدت زمان سپری‌کرده در فضا: ۳۰۰ روز و یک ساعت و ۳۱ دقیقه

کیت روبینز با پرتاب فضاپیمای روسی سایوز به ایستگاه فضایی بین‌المللی در ۷ جولای ۲۰۱۶، شصتمین زنی شد که در فضا پرواز کرده است.

او در طول ماموریت خود، نخستین فردی بود که DNA را در فضا توالی‌یابی کرد.

در طول دو پرواز خود، او در مجموع ۳۰۰ روز را در فضا گذرانده است که چهارمین دوره طولانی‌مدت یک فضانورد زن آمریکایی به شمار می‌رود.

روبینز که یک میکروبیولوژیست و همچنین فضانورد ناسا است، مدرک دکتری زیست‌شناسی سرطان دارد و خود را در توییتر، "شکارچی سابق ویروس" می‌نامد.

او وقتی جوانتر بود، رویای فضانورد شدن را نداشت، بلکه بیشتر روی بررسی و ریشه‌کن کردن ویروس‌ها متمرکز بود. این دقیقا همان کاری بود که او پس از دریافت مدرک خود از "دانشگاه کالیفرنیا-سن دیگو" و "دانشگاه استنفورد" انجام داد.

روبینز بعدها در مورد درمان‌ ویروس‌های "ابولا" (Ebola) و "لاسا" (Lassa) تحقیق کرد و در عین حال توانست به ایجاد مدل عفونت آبله کمک کند.

روبینز در جدیدترین سفر خود به ایستگاه فضایی بین‌المللی، روی یک آزمایش قلبی کار کرد تا بررسی کند که تغییرات گرانش چگونه بر سلول‌های قلبی-عروقی در سطوح سلولی و بافتی تأثیر می‌گذارند.

نتایج پژوهش‌های او می‌توانند درک جدیدی را در مورد مشکلات قلبی در زمین ارائه دهند، به شناسایی درمان‌های جدید کمک کنند و به حمایت از توسعه معیارهای غربالگری برای پیش‌بینی خطرات قلبی-عروقی پیش از پرواز فضایی بپردازند.

"جسیکا واتکینز" (Jessica Watkins)

زادگاه:‌ لافایت، کلرادو

سن: ۳۴ سال

مدت زمان سپری‌کرده در فضا: در حال حاضر در فضا به سر می‌برد.

جسیکا واتکینز در حال حاضر به عنوان متخصص در مأموریت "کرو۴" (Crew-۴) ناسا که در ۲۷ آوریل ۲۰۲۲ پرتاب شد، به ایستگاه فضایی بین‌المللی خدمت می‌کند.

او در "مرکز تحقیقات ایمز" (Ames Research Center) و "آزمایشگاه پیش‌رانش جت" (JPL) ناسا کار کرده است و همچنین، یکی از اعضای گروه علمی "آزمایشگاه علمی مریخ" (Mars Science Laboratory) و "کنجکاوی" (Curiosity) بود.

واتکینز، مدرک کارشناسی علوم زمین‌شناسی و علوم محیطی را از دانشگاه استنفورد و دکترای زمین‌شناسی را از "دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس" (UCLA) دریافت کرد.

او سفر خود را به ایستگاه فضایی بین‌المللی، در توییتر ثبت کرده است. واتکینز در توئیت ماه ژوئن نوشت: به همان اندازه که زمین زیباست، به نظر می‌رسد که نمی‌توانم چشمانم را از ماه بردارم.

همچنین، او تصاویری از خود در حال انجام دادن لوله‌کشی فضایی برای تعمیر یک توالت در ایستگاه فضایی بین‌المللی به اشتراک گذاشت و در توئیتی جداگانه اضافه کرد: یکی از بخش‌های مورد علاقه من پیرامون قرار گرفتن در مدار، مشاهده ویژگی‌های زمین‌شناسی روی زمین از منظر سیاره‌ای است.

"استفانی ویلسون" (Stephanie Wilson)

زادگاه: بوستون، ماساچوست

سن: ۵۵ سال

مدت زمان سپری‌کرده در فضا: ۴۲ روز و ۲۳ ساعت و ۴۶ دقیقه

استفانی ویلسون، به دومین زن سیاهپوست تبدیل شد که در فضا حضور یافته و یکی از کهنه‌سربازان سه ماموریت شاتل فضایی به ایستگاه فضایی بین‌المللی در سال‌های ۲۰۰۶، ۲۰۰۷ و ۲۰۱۰ است.

او ارشدترین فضانورد زن آفریقایی-آمریکایی ناسا به شمار می‌رود که بیش از ۴۲ روز در مدار بوده است. اگر ویلسون به عنوان نخستین زن انتخاب شود، عنوان مسن‌ترین فردی را نیز دریافت می کند که روی ماه قدم گذاشته است.

او در گروه ۱۸ نفره آرتمیس، بیش از هر شخص دیگری فضانورد بوده و بیش از همه آنها به جز یکی از آنها پرواز کرده است.

ویلسون، مدرک کارشناسی خود را در رشته علوم مهندسی از "دانشگاه هاروارد" و مدرک کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی هوافضا از "دانشگاه تگزاس" دریافت کرد.

ویلسون در مورد احساس خود در مورد احتمال حضور در این ماموریت گفت: من قطعا از این که در میان گروه قرار می‌گیرم، هیجان‌زده هستم و مشتاقانه منتظرم که نخستین زن، هر کدام از گزینه‌ها باشد و زنانی که برنامه آرتمیس را برای ادامه مطالعات ما در مورد ماه دنبال می‌کنند، با فرودگر روی سطح ماه فرود بیایند. ما امیدواریم یک پایگاه قمری در ماه بسازیم و سفر خود را از آزمایشگاه مداری "Gateway" ادامه دهیم.

منبع: ايسنا لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر ناسا یاسمن مقبلی اخبار عمومی اخبار مرتبط تصویر سحرآمیز از پرتوهای اشعه ایکس در خورشید ۱۴۰۱/۵/۵ تصویر شگفت انگیز ناسا از گذر دو قمر مشتری + فیلم ۱۴۰۱/۴/۲۴ نمایش اولین تصاویر جیمز وب بر روی بلیبوردهای تبلیغاتی نیویورک + فیلم ۱۴۰۱/۴/۲۲ فضانورد ایرانی تبار یکی از فرماندهان ناسا شد ۱۴۰۱/۱/۵ آشنایی با اعمال مخصوص شب هشتم محرم الحرام ۱۴۰۱/۵/۱۵ عکس پروفایل عاشورا و شب شام غریبان امام حسین (ع) + پیام تسلیت عاشورا ۱۴۰۱/۵/۱۵ آخرین ویدیو ها تمرین مهدی قائدی در باشگاه بدنسازی دبی + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۵ ۱۰:۴۰ سیلاب وحشتناک در باغملک + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۵ ۱۰:۰۹ حرکات خطرناک موتورسوار در ترافیک مشهد + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۵ ۱۰:۰۶ مورگان فریمن: امام حسین «برگزیده» بود + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۵ ۰۹:۵۷ آتش زدن عمدی یک خانه در تهران + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۱۵ ۰۹:۵۳ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۲:۰۰ فضانورد ایرانی در میان ۹ کاندید اعزام به فضا + عکس ۱۱:۵۵ خبرگزاری فرانسه: بعضی موانع باقی مانده در مذاکرات احیای برجام برطرف شد/ تضمین‌ های قابل توجه در رابطه با درخواست ایران به دست آمد ۱۱:۵۲ چه کسی گفته عکس روی سنگ قبر باید محجبه باشد؟ ۱۱:۵۱ جوایز جشنواره اصناف بانک تجارت هیجان انگیزتر شد ۱۱:۴۹ صندوق های سرمایه گذاری در سهام تخلف کردند؟ ۱۱:۴۵ آشنایی با اعمال مخصوص شب هشتم محرم الحرام ۱۱:۴۱ شماره پلاک خاص خودرو لواندوفسکی + عکس ۱۱:۳۷ پیام پورتو به میلان برای خرید طارمی ۱۱:۳۵ قیمت طلا امروز پانزدهم مرداد در بازار (مثقال ۱۸ عیار، طلا گرم ۱۸ عیار) ۱۱:۳۵ قیمت دلار امروز ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۱۱:۳۵ قیمت یورو امروز ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۱۱:۳۵ قیمت پوند امروز ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۱۱:۳۵ قیمت لیر امروز ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۱۱:۳۵ قیمت درهم امروز ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۱۱:۲۴ سید حسین فرجی، مشاور عالی تجارت و اصناف وزارت صمت شد ۱۱:۱۶ این ستاره به تیم ملی باز می گردد ۱۱:۱۵ عضو هیات رییسه مجلس: اصلاح طلبان مسئول سیلاب های امروزند ۱۱:۱۰ سردار قاآنی: روزانه ۱۵ عملیات علیه مواضع اسراییل انجام می شود ۱۱:۰۶ عده‌ای برای ترساندن مردم می‌گویند بدون برجام تورم بالا می‌رود ۱۱:۰۶ واکنش ایران به انفجار کابل ۱۱:۰۲ سیگار در صدر خریدهای مردم! / کدام کالاها مشتری آنلاین بیشتری دارند؟ ۱۱:۰۱ عکس پروفایل عاشورا و شب شام غریبان امام حسین (ع) + پیام تسلیت عاشورا ۱۱:۰۱ حملات اسراییل به غزه ۱۱:۰۰ ارزان ترین کولر آبی چند؟ (جدول) ۱۰:۴۱ تاثیر شگفت انگیز ماست برای جلوگیری از کم آبی بدن! ۱۰:۳۳ یک فرد یوزپلنگ ایرانی در اثر تصادف در جاده سمنان تلف شد ۱۰:۳۲ بورس، برجامی شد! / اقبال به گروه خودرویی و بانکی در روز آشتی حقیقی ها ۱۰:۲۶ تصویب دسترسی دستگاه ها به نماینده حقوقی تا یکماه آینده ۱۰:۱۸ دریافت مجوز کسب وکار حق همه است، ایثارگری را با این کارها ضایع نکنید! ۱۰:۱۳ دلار مچ طلا را خواباند ۱۰:۰۶ حرکات خطرناک موتورسوار در ترافیک مشهد + فیلم ۱۰:۰۰ قیمت بیت کوین در کانال ۲۳ هزار دلاری ۰۹:۵۷ مورگان فریمن: امام حسین «برگزیده» بود + فیلم ۰۹:۴۸ سود سهام عدالت در سال ۲ تا ۳ بار پرداخت می شود ۰۹:۴۶ دولت امسال چقدر اوراق فروخته است؟ / سهم ۶۱ درصدی بازار سرمایه ۰۹:۴۳ یارانه این ماه هم نقدی شد؟ ۰۹:۴۰ تلاش عراق برای افزایش واردات گاز از ایران ۰۹:۳۱ افزایش نسبی قیمت نفت ۰۹:۲۴ نحوه پرداخت تسهیلات جهش تولید مسکن از سوی بانک ها ۰۹:۲۲ مسکو : اوکراین به قلمرو بزرگترین نیروگاه هسته ای اروپا حمله کرد ۰۹:۱۹ بارش باران در نیمه شمالی کشور ۰۹:۱۲ به جای داروی مسکن از این مواد غذایی استفاده کنید ۰۹:۰۵ نرخ رسمی ۱۷ ارز افزایش یافت ۰۸:۵۳ زورگیری عجیب میمون از نگهبان + فیلم ۰۸:۴۶ بزرگراه های سطح شهر خلوت است ۰۸:۴۱ رژه خودرویی نیسان های آبی در تشییع جنازه + فیلم ۰۸:۳۸ مدیر مجتمع مس سونگون منصوب شد ۰۷:۴۵ طرز تهیه صبحانه ای که فقط در رستوران های بین المللی سرو می شود ۰۷:۳۰ قیمت تور هوایی و ارزان مشهد ویژه عاشورا و تاسوعا حسینی + جدول ۰۳:۰۳ عکس پروفایل تاسوعای حسینی + پیام تسلیت تاسوعا اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ناسا اخبار عمومی ایستگاه فضایی بین المللی ایستگاه فضایی بین المللی فضایی کاملا زنانه شمار می رود مدرک کارشناسی فضانورد ناسا فضانورد شدن انتخاب شد امام حسین جسیکا میر نخستین زن سفر خود مک کلین روی ماه ۴۳ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۳۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد

به گزارش هشمهری آنلاین به نقل از ایرنا، رقابت‌های کسب سهمیه المپیک همچنان ادامه دارد و کاروان ایران برای رقابت‌های ۲۰۲۴ پاریس تاکنون موفق به کسب ۱+۳۱ سهمیه شده است.

کشتی ۱۱ سهمیه (آزاد ۵ و فرنگی ۶)، تیراندازی ۴ سهمیه (هانیه رستمیان، شرمینه چهل‌امیرانی، فاطمه امینی، محمد بیرانوند)، تکواندو ۴ سهمیه (مهران برخورداری، ناهید کیانی، مبینا نعمت‌زاده، آرین سلیمی)، دوچرخه‌سواری جاده (رنکینگ اتحادیه جهانی)، شمشیربازی ۱+۳ سهمیه (پاکدامن، رهبری، فتوحی، باهر که سه شمشیرباز در بخش تیمی هم شرکت خواهند کرد و به محض رقابت نفر چهارم شمشیربازی ایران در پاریس، نام او در لیست سهمیه‌ها خواهند نشست)، وزنه‌برداری ۲ سهمیه (مصطفی جوادی در دسته ۸۹ و علی داودی در دسته ۱۰۲+ کیلوگرم)، قایقرانی ۵ سهمیه (۲ سهمیه در روئینگ و ۲ سهمیه در آب‌های آزاد و حضور ۵ ورزشکار) و سهمیه تاریخی ژیمناستیک (مهدی الفتی) ۸ رشته‌ای هستند که فعلا برای کاروان ایران موفق به کسب سهمیه شده‌اند و البته این تعداد بیشتر نیز خواهد شد.

از طرفی پیش‌بینی برخی مسئولان این است که کاروان المپیک کشورمان با ۳۵ سهمیه در ۱۶ رشته در بازی‌های المپیک شرکت خواهد کرد.

در این بین اما گفته می‌شود طبق پیش‌بینی‌ها با توجه به شرایط کنونی، کاروان ایران تنها ۲ طلا و یک برنز در پاریس خواهد گرفت؛ پیش‌بینی که سخت‌گیرانه به نظر می‌رسد. با این حال آن‌چه از زبان مسئولان در برخی جلسات مطرح شده، قطعی بودن کسب یک طلا برای کاروان کشورمان در پاریس است که این پیش‌بینی نیز بیش از حد محافظه‌کارانه است.

این درحالی است که پیش‌بینی هوش مصنوعی از مدال‌های احتمالی ایران در المپیک پاریس نقطه مقابل این پیش‌بینی‌ها است.

وقتی از هوش مصنوعی می‌خواهیم عملکرد کاروان ایران در پاریس ۲۰۲۴ را با توجه به شرایط کنونی از جمله مصدومیت حسن یزدانی نابغه جویباری کشتی آزاد، ناکامی فروغی در کسب سهمیه المپیک تیراندازی و تلاش تیم ملی والیبال برای اوکی کردن بلیت پاریس از مسیر لیگ ملت‌های والیبال پیش‌بینی کند، نتیجه جالب توجه و غافلگیرانه‌ای پیش‌روی‌مان قرار می‌دهد.

هوش مصنوعی معتقد است مسیر والیبال برای کسب سهمیه المپیک از طریق لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ سخت است. با این حال این ابراز دیجیتال که غیبت فروغی در المپیک پیش‌رو را متاثرکننده می‌داند، پیش‌بینی می‌کند که کشتی، وزنه‌برداری، تکواندو و حتی تیراندازی و دوچرخه‌سواری ایران هم شانس کسب مدال در پاریس هستند.

هوش مصنوعی در پاسخ به این سوال که شانس‌های طلایی کاروان ایران در المپیک کدام رشته و ورزشکاران هستند، پاسخ می‌دهد: کشتی و وزنه‌برداری.

وزنه‌برداری درحالی از سوی هوش مصنوعی در زمره رشته‌های شانس طلا محسوب می‌شود که مسئولان ورزش کشور امید چندانی به مدالیست شدن این رشته در پاریس ندارند؛ چه رسد به کسب مدال طلا!

اما پیش‌بینی هوش مصنوعی درخصوص نتایج احتمالی کشتی آزاد در المپیک پاریس کاملا غافلگیرانه است.

این ابزار دیجیتال با ابراز تاسف از مصدومیت حسن یزدانی، کامران قاسمپور را یکی از شانس‌های کسب مدال در پاریس می‌داند و با قاطعیت معتقد است که امیرحسین زارع پادشاه سنگین وزن کشتی جهان نخستین مدال طلای ایران در المپیک پاریس را به نام خود ثبت خواهد کرد. در کشتی فرنگی هم پیش‌بینی کسب مدال از سوی ساروی و میرزازاده را دارد.

ضمن این که پیش‌بینی هوش مصنوعی این است که کاروان ایران بین ۳۰ تا ۳۵ سهمیه خواهد گرفت و بین ۵ تا ۹ مدال در این دوره از بازی‌های المپیک کسب خواهد کرد.

حال باید تا اواخر مرداد منتظر ماند و دید در نهایت پیش‌بینی هوش مصنوعی از عملکرد کاروان ایران درست از آب درمی‌آید یا خیر.

کد خبر 848109 برچسب‌ها ویژه ورزشی المپیک کشتی

دیگر خبرها

  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • نمای حیرت‌انگیز اسب سیاه آسمان از نگاه تلسکوپ فضایی جیمز وب / عکس و فیلم
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام