Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از مس پرس، در این نشست، گزارش جامعی از توانمندی‌های این دانشگاه و جایگاه آن در رتبه‌بندی جهانی، مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان، پروژه‌های صنعتی و... ارائه شد.

در این نشست گسترس فعالیت‌های آموزشکده ورزقان، جذب دانشجویان دانشگاه در قالب طرح نخبگان، بهره‌برداری از گردشگری صنعتی و راه‌اندازی دفتر تحقیقات مس در دانشگاه، دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه در محل مجتمع مس سونگون، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان زیرمجموعه مرکز رشد دانشگاه از طریق شتابدهنده شرکت مس و نیز حمایت از طرح‌های حوزه هوشمندسازی و انقلاب صنعتی نسل 4 از محورهای مورد بحث و تبادل نظر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از این نشست، از امکانات آزمایشگاهی دانشکده معدن این دانشگاه نیز بازدید شد.
در ادامه این بازدید، مدیرعامل شرکت مس و هیات همراه با حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه سهند ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا، یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشتند.

دانشگاه‌ها تمام توان و تمرکز خود را متوجه رفع نیاز‌های صنعت مس کنند

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مدظله العالی مبنی بر جایگزینی اقتصاد معادن به جای اقتصاد نفتی و تشریح ظرفیت بالا و مزیت رقابتی سرمایه گذاری در حوزه مس در مقایسه با سایر فلزات پایه گفت: هدف‌گذاری شرکت مس برای دستیابی به تولید سالیانه یک میلیون تن مس کاتد با سرمایه گذاری 13 میلیارد دلاری در سال‌های آتی کاملا هدفمند بوده و این امر کار فشرده جهادی و شبانه‌روزی را می‌طلبد، اما در کنار آن، دانشگاه پا به پای شرکت مس در طرح‌های توسعه و تولید برنامه‌ریزی و حرکت کند.

وی با اشاره به موقعیت بی‌نظیر و پتانسیل‌های مجتمع مس سونگون در استان افزود: این مجتمع با توجه به ظرفیت‌هایش محور توسعه استان شمرده می‌شود پس ضروری است دانشگاه‌ها تمام توان و تمرکز خود را متوجه رفع نیاز‌های صنعت مس کنند و در توسعه استان و تسریع در آن نقش آفرینی نمایند.

دکتر رستمی با اشاره به دو خصیصه عملیاتی و اقتصاد محور طرح‌های پژوهشی و دانشگاهی افزود: طرح‌های پژوهشی پیشنهادی باید منافع اقتصادی به همراه داشته و توجیه پذیری داشته باشد و در راستای ارتقا یا افزایش بهره‌وری سیستم و تسهیل فعالیت‌ها قدم بردارد.

مدیرعامل شرکت مس، با اشاره به ظرفیت‌های آزمایشگاه دانشکده معدن این دانشگاه و تأکید بر بهره‌گیری از خدمات آن، آمادگی شرکت مس برای مساعدت در تأمین تجهیزات مورد نیاز آن را اعلام کرد.

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از طرح‌های توسعه مجتمع مس سونگون

دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در بخش دیگری از برنامه سفر روز گذشته، با حضور در مجتمع مس سونگون از طرح‌های توسعه این مجتمع بازدید کرد.
در این بازدید، که پنجشنبه 13 مردادماه صورت گرفت، مدیر گروه حراست شرکت مس و مدیر مجتمع مس سونگون نیز ایشان را همراهی نمودند.

دکتر علی رستمی همچنین در تجمع عزاداران حسینی شهرستان ورزقان شرکت کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم امامزاده داوود عادل آذر شب های محرم عاشورا تاسوعا دکتر علی رستمی مجتمع مس سونگون صنایع مس ایران محرم امامزاده داوود عادل آذر شب های محرم عاشورا تاسوعا مجتمع مس سونگون مدیرعامل شرکت طرح های توسعه شرکت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۳۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ استاندار در نشست خبری با اصحاب با اشاره به موضوع نا ترازی انرژی و جلوگیری قطعی برق در فصل گرما گفت: در گذشته برخی از مسئولان کشور نگاه آینده‌محوری نداشتند و از برنامه‌ریزی‌های بلندمدت برای کشور غفلت شده و با توسعه ظرفیت‌های تولید انرژی در کشور مخالفت‌هایی صورت گرفته است.


سید رضا مرتضوی با اشاره به اینکه نیروگاه‌های متعددی در دست ساخت داریم افزود: برخی از آنها در سال گذشته به بهره‌برداری رسید و در زمینه تامین انرژی به سمت مثبت کردن تراز انرژی حرکت می‌کنیم.


وی گفت: در حال توسعه نیروگاه‌های گازی و سیکل ترکیبی هستیم و در مجموع برای تامین انرژی ظرفیت‌های خوبی برنامه‌ریزی شده است.


استاندار اصفهان افزود: شورای برنامه‌ریزی استان تلاش کرده تا در سند آمایش استان برنامه‌های مختلفی را انجام دهد، اما توسعه اقتصاد گردشگری و دانش‌بنیان دو راهبرد اساسی توسعه استان است و بر همین اساس مصر هستیم که سرمایه‌گذاری در استان براساس راهبرد‌های سند آمایش محقق شود.


مرتضوی با تاکید بر اینکه اولویت اول استان زمینه آب مصرفی، تأمین آب آشامیدنی مردم است، گفت: اصفهان دیگر نمی‌تواند بار مضاعفی از آلودگی هوا را تحمل کند و به همین دلیل مقابل گسترش بی‌رویه صنایع و ایجاد صنایع جدید نیز ایستادگی کرده‌ایم


وی تاکید کرد: این رویکرد باعث شده تا بار‌ها مورد هجمه قرار بگیریم، اما بر اصل تحقق سند آمایش استان تأکید داریم و تنها راه پیشرفت استان اصفهان را در اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد گردشگری متصور می‌شویم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • بازدید دکتر رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل در اسلامشهر
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد