Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: رسیدن به ظرفیت ۳۵ میلیون تن بار ترانزیت در سال از شمال به جنوب و‌ شرق به غرب از جمله اهداف دولت است که برای به نتیجه رسیدن آن در تلاش هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، مهدی صفری صبح امروز در بازدید از منطقه مرزی اینجه‌برود، گمرک و راه‌آهن این منطقه اظهار داشت: عنوان کریدور شمال به جنوب بارها در این سال‌ها گفته شده و راجع به آن صحبت شده اما باید برای به نتیجه رسیدن این پروژه تلاش کنیم ‌و صحبت‌های ما تنها در حد حرف نباشد و به سمت عمل‌گرایی پیش برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تصور از کریدور شمال به جنوب اتصال خزر به خلیج فارس است در حالی که تنها این مسیر نیست و کریدور شمال به جنوب شامل سرخس، اینجه‌برون، امیرآباد، انزلی و حتی باکو می‌شود.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: با حوادثی که اخیر اتفاق افتاده مقدار بار ترانزیتی که باید از ایران عبور کند برای امسال 15 میلیون تن و سال آینده 25 میلیون تن خواهد بود که باید زیرساخت‌های آن در کشور آماده شود.

صفری گفت: ترانزیت کالای قزاقستان و روسیه آغاز شده اما حجم بار بالا است و باید برای توسعه زیرساخت‌های ترانزیتی کشور تلاش مضاعف کنیم.

عدم بازگشایی کامل مرز اینچه برون از سوی ترکمنستان/ درآمد گمرکات گلستان 91 درصد افزایش یافتافزایش 138 درصدی ترخیص گندم از گمرک شهید رجایی/ ارزش ریالی کالاهای ترخیص شده از بنادر هرمزگان 3.5 برابر شد

وی افزود: 8 سال به این ظرفیت توجهی نشد اما این دولت با سرعت به این مسئله توجه کرده و در حال پیگیری امور است.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه  تصریح کرد: تصور کشور بر این بود که غرب می‌آید و مشکلات ما را حل می‌کند در حالی که خودمان کوتاهی کردیم و 8 سال کشور به این مسئله مهم اقتصادی بی‌توجهی کرد.

صفری گفت: اولویت دولت فعلی توجه به همسایه‌ها، ترانزیت، صادرات، واردات و تامین امنیت غذایی است.

وی اضافه کرد: پنج سال پیش روزی بود که 6 میلیارد دلار با کشور ترکمنستان رابطه تجاری داشتیم و متاسفانه در این سال‌ها ارتباط دیپلماسی و تجاری با ما این کشور قطع شده بود که با تدبیر رئیس جمهور‌ در این دولت توانستیم این معضل را حل کنیم و حرکت رو به جلو انجام شد.

 معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه با اشاره به سفر رئیس جمهور روسیه به ایران، خاطرنشان کرد: توافق‌های بسیار خوب تجاری با این کشور به نتیجه رسیده و این موضوع می‌توان  در توسعه کریدور شمال به جنوب به ما کمک کند.

صفری گفت: رسیدن به ظرفیت 35 میلیون تن بار ترانزیت در سال از شمال به جنوب و‌ شرق به غرب از جمله اهداف ما است که برای به نتیجه رسیدن آن در تلاش هستیم.

وی با اشاره به مشکلات بازارچه مرزی اینجه‌برون، افزود: شخصا تلاش خواهم کرد تا مشکلات تجاری از طریق راه‌آهن و مرز زمینی برطرف شود.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه  اضافه کرد: اگر کار از طریق مرز اینچه‌برون توسعه پیدا کرد، با دستوری که رئیس جمهور صادر کردند فعالیت گمرک مرزی اینجه‌برون 24 ساعته خواهد شد.

صفری گفت: یکی از مشکلات ما در سرخس این است که تغییر بوژی سرعت کار را پایین می‌آورد و با پیگیری‌های ما جابه‌جایی بار از این پس به صورت کانتینری انجام خواهد شد و در دربای خزر هم دو تا سه کشتی کانتینردار یخچال‌دار خریداری شده است و کار‌در حال پیگیری است.

وی افزود: در حال حاضر تعداد کانتینترهای یخچالی 250 عدد است که در تلاش برای افزایش به تعداد 500 کانتینر هستیم.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه  از مدیران خواست: امور و مصوبات و تصمیمات را پیگیری کنند و با پیگیری مباحث زودتر به نتیجه می‌رسد.

صفری بیان کرد: بازار‌جدیدی از چین در حوزه‌های مختلف ایجاد شده که استان گلستان مستعد صادرات محصولات مورد نیاز چین است.

وی اضافه کرد: حدود 40 درصد صادرات ما به کشورهای آسیای مرکزی رشد داشته است و روند رو به بهبود است.

انتهای پیام/581/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه کریدور شمال به جنوب اینجه برون میلیون تن صفری گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۳۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان با مدیران عامل رسانه‌های کشور

ششمین نشست هم‌اندیشی با مدیران مسئول و مدیران عامل رسانه‌های جمعی کشور به دعوت وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز یکشنبه در محل وزارت امور خارجه برگزار شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ششمین نشست هم‌اندیشی با مدیران مسئول و مدیران عامل رسانه‌های جمعی کشور به دعوت حسین امیرعبدالهیان، وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز یکشنبه در یک فضای صمیمی و دوستانه با هدف گفتگو و تبادل نظر پیرامون مهمترین محورهای مرتبط با روابط خارجی و بین المللی جمهوری اسلامی ایران، تحولات منطقه‌ و جهان در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

در آغاز این نشست مدیران مسئول و مدیران عامل رسانه‌های گروهی کشور ارتباط رسانه و دستگاه دیپلماسی در روشنگری افکار عمومی بویژه در تصویر سازی واقعگرایانه را با اهمیت توصیف کردند.

همچنین رویکرد و عملکرد وزارت امور خارجه در جریان عملیات طوفان الاقصی به ویژه هماهنگی و تعامل هم‌افزا با نیروهای مسلح کشور در جریان‌ عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی را در ابعاد مختلف سیاسی و بین‌المللی در راستای دفاع از امنیت و منافع ملی، مدبرانه و قابل تقدیر دانستند.

مدیران رسانه‌های کشور از طیف‌های مختلف سیاسی، دیدگاه‌های خود را در خصوص موضوعات متنوعی از مسایل سیاست خارجی در حوزه منطقه‌ای و بین‌المللی، روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی بین‌المللی مطرح کردند.

در ادامه این نشست امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تاکید بر اهمیت پیوند و همکاری مکمل میان دستگاه دیپلماسی و رسانه‌ها و تشکر از نقش رسانه‌های عمومی کشور در حمایت از سیاست خارجی و تبیین و روشنگری سیاست‌های نظام برای افکار عمومی داخلی و خارجی، بر اهمیت ارتقای این همکاری‌های مشترک و سازنده در راستای منافع ملی تاکید کرد.

 امیرعبداللهیان ضمن تجلیل از نقش محوری و حکیمانه مقام معظم رهبری در عبور کشور از گذرگاه‌های سخت و دشوار، رویکرد دولت جناب آقای دکتر رئیسی در پیگیری و تحقق منافع ملی در چارچوب روابط متوازن و دیپلماسی پویا با حوزه‌های مختلف جغرافیایی را مورد اشاره قرار داد.

وزیر امور خارجه همچنین با مروری بر مهم ترین تحولات فراروی کشور در عرصه سیاست و روابط خارجی از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، ابعادی از نحوه مدیریت این مسائل و چالش‌ها و نتایج حاصله را برشمرد.

 امیرعبداللهیان با اشاره به بحران غزه، برخی از ابعاد نقش آفرینی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماتیک در حمایت از ملت مظلوم فلسطین در هفت ماهه جنگ اخیر علیه غزه را تشریح کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی در ادامه این نشست ضمن با اهمیت خواندن نقش کنش‌گری رسانه‌ها همپای دولت و دستگاه دیپلماسی، به سوالات حاضران پاسخ گفت.

تبریک امیرعبداللهیان به وزیر خارجه آفریقای جنوبیگزارش امیرعبداللهیان از سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکاقدردانی امیرعبداللهیان از خانواده شهید طهرانی مقدم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود