Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا جعفری روز شنبه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا که در محل فرمانداری پیشوا برگزار شد اظهار داشت: در تمامی ایام شیوع ویروس کرونا و بروز پیک‌های متعدد اوج‌گیری این بیماری، همراهی مردم در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی سبب شد تا شاهد کاهش میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: تلاش دولت در تأمین واکسن مورد نیاز مقابله با این بیماری و همراهی و مشارکت مردم در استفاده از این امکان سبب شد تا از میزان ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا به طور چشمگیری کاسته شود و حال که بار دیگر شاهد اوج گیری انتقال ویروس این بیماری در کشور هستیم، بار دیگر همراهی مردم می‌تواند سبب فروکش کردن این موج جدید شود.


جعفری تصریح کرد: در حال حاضر عادی انگاری مردم در عدم رعایت نکات بهداشتی و استفاده از واکسن و نوبت یادآور موجب شده تا روزانه افراد زیادی به این بیماری مبتلا شده و شاهد افزایش میزان مرگ و میر ناشی از کرونا باشیم.

معاون فرماندار پیشوا با اشاره به وضعیت قرمز کرونایی شهرستان و برپایی مجالس عزاداری شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) گفت: هیأت‌های عزاداری به دلیل تأثیرگذاری روی مردم، بهترین مشوق برای رعایت
دستورالعمل‌های بهداشتی و استفاده از واکسن نوبت یادآور هستند تا در ایام باقیمانده، مراسم عزای حسینی با رعایت تمامی شیوه‌نامه‌ها و به دور از هر گونه ابتلا جدید  افراد به بیماری کرونا برگزار گردد.

جعفری تصریح کرد: با توجه به شرایط اوج گیری کرونا، گسترش واکسیناسیون و بهره‌مندی از طرح هوشمند محدودیت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تأکید کرد: حفظ سلامت عزاداران حسینی ضروری بوده و تاکید می‌شود که دستورالعمل‌های بهداشتی ضدکرونایی در برنامه‌ها، زمان و مکان برگزاری عزاداری‌ها و همچنین توزیع نذورات رعایت شود.
پیشوا با بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است
 

برچسب‌ها ویروس کرونا اباعبدالله الحسین پیشوا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اباعبدالله الحسین پیشوا ویروس کرونا اباعبدالله الحسین پیشوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد

دکتر مهدی زنگنه گفت:  پوکی استخوان یا استئوپروز به کاهش توده استخوانی، ضعیف و سست شدن بافت استخوان گفته می‌شود، که این حالت سرانجام به شکستگی استخوان منتهی خواهد شد، بطوریکه شکستگی ناشی از آن از هر سه زن بالای ۵۰ سال یک زن را درگیر می‌کند.

وی افزود: به همین منظور اداره اسکلتی، عضلانی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر برای مدیریت بیماری پوکی استخوان و لزوم اجرای مداخلات پیشگیرانه و موثر، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پایلوت اجرای برنامه کنترل بیماری استئوپروز و پیشگیری از بروز شکستگی‌های ناشی از آن، انتخاب و برنامه با هدف کاهش خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان ۵۰ سال و بالاتر از طریق شناسایی و درمان افراد در معرض خطر اجرا می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این برنامه در سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه (س) زاهدان به صورت پایلوت در حال اجراست و تمامی زنان ۵۰ سال و بالاتر می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات آموزشی و غربالگری پیشگیری از این بیماری بهره‌مند شوند.

وی افزود: پوکی استخوان در بیشتر مواقع بدون علامت و بیماری خاموش است و عوارض آن شامل، شکستگی خودبخودی، درد شدید کمر، قوز پشت، کوتاه شدن قد بیشتر از ۵.۲ سانتی‌متر است.
زنگنه بیان کرد: سنجش سلامت استخوان که به طور معمول شامل میزان خطر شکستگی استخوان است، تعیین می‌کند که فرد تا چه حد در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد، بر اساس نتایج این سنجش و سن و شرایط فرد، پزشک تعیین خواهد کرد که آیا نیاز به سنجش تراکم استخوان (BMD) دارد.

وی تاکید کرد: متداول‌ترین روش برای تعیین میزان BMD، اسکن تراکم استخوان یا سنجش میزان جذب اشعه ایکس (DXA) است، که در این اسکن سریع و کم تهاجمی، میزان تراکم استخوان در ناحیه لگن و ستون فقرات مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و نتیجه این سنجش نشان می‌دهد که فرد تا چه حد مبتلا و یا در معرض ابتلا به پوکی استخوان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ورامین مرکز استان تهران شرقی می‌شود
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • دسته‌روی هیأت‌های مذهبی در خراسان‌ شمالی برگزار می‌شود
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی