Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و فرهنگی فرماندهی انتظامی استان قزوین گفت: طی یک‌سال اخیر ۷۲ درصد پرونده‌هایی که به مراکز مشاوره و مددکاری کلانتری‌ها در استان قزوین ارجاع شده، به مصالحه ختم شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سرهنگ رحیم خامدی ظهر امروز در نشست با علی فولیان معاون اجتماعی دادگستری استان قزوین که در سالن جلسات معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: طی یک‌سال اخیر 72 درصد پرونده‌هایی که به مراکز مشاوره و مددکاری کلانتری‌ها در استان قزوین ارجاع شده، به مصالحه ختم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از راه‌اندازی مرکز مشاوره آرامش در پلیس استان خبر داد و گفت: در این مرکز خدمات رایگاه مشاوره در حوزه‌‌هایی مثل اختلافات خانوادگی، بیماری‌های اعصاب و روان، مشاوره‌های قبل و بعد از ازدواج به 2 شکل حضوری و تلفنی ارائه می‌شود و تلاش می‌کنیم در این مرکز و سایر مراکز مشاوره و مددکاری به پیشگیری از جرم در حوزه اجتماعی کمک کنیم.

خامدی اضافه کرد: فعالیت‌های مراکز مددکاری و مشاوره جلوی بسیاری از آسیب‌های اجتماعی به ویژه در سطح خانواده‌ها را می‌گیرد و با مداخلات ما در پرونده‌های اختلاف خانوادگی از وقوع آسیب‌های بزرگی مثل طلاق، قتل و نزاع‌های خانوادگی جلوگیری می‌شود. ضمن اینکه فعالیت این مراکز منجر به کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضایی می‌شود که هدف راهبردی قوه قضائیه در دوره تحول است.

وی ادامه داد: مهمترین هدف ما این است که سرعت رسیدگی به پرونده‌ها در مراکز مشاوره و مددکاری را تا حد ممکن بالا ببریم تا مصالحه‌های خانوادگی زودتر اتفاق بیفتد و از این طریق اعضای خانواده و فرزندان از نظر بهداشت روانی کمتر آسیب ببینند.

مشاوران و مددکاران نیروی انتظامی به مراکز آموزشی و مذهبی بروند

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین هم در این نشست با بیان اینکه فعالیت مراکز مشاوره و مددکاری پلیس از نظر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بسیار راهبردی است، گفت: کسانی که به شما مراجعه می‌کنند، افرادی هستند که از نظر روحی و روانی آسیب‌دیده هستند و به همین خاطر احیای ذهنیت چنین افرادی باید با ظرافت و حساسیت انجام شود.

فولیان اضافه کرد: نباید به چنین افرادی با کلیشه‌های رایج نگاه کرد و باید در این مراکز مددکاری تلاش شود که کرامت مراجعین دچار خدشه نشده و با احترام با مردم برخورد شود. در ضمن مشاوران پلیس باید روحیه سعه‌صدر را در خود پرورش دهند تا از کار مداوم و مستمر با این افراد خسته نشوند؛ چرا که خستگی و بی‌تفاوتی می‌تواند جلوی درمان آسیب‌دیدگان را بگیرد.

وی ادامه داد: از معاونت اجتماعی و فرهنگی فراجا در استان قزوین انتظار داریم که مشاوران و مددکاران خود را به مراکز آموزشی و مذهبی مثل دانشگاه‌ها، مدارس و مساجد ببرد و از ظرفیت خود برای خدمات مشاوره و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مثل اعتیاد بهره ببرد.

معاون دادگستری استان قزوین با اشاره به نرخ نگران‌کننده اعتیاد در مراکز آموزشی و دانشگاهی گفت: امروز دشمنان ما تلاش می‌کنند تا با ترویج اعتیاد به برخی مواد مخدر مانند گل دانش‌آموزان و دانشجویان ما را از مسیر رشد و تعالی خارج کنند که در این حوزه باید رویکرد ما پیشگیرانه باشد؛ چرا که برخوردهای سلبی و قهری چندان جوابگو نیستند.

فولیان افزود: بازدید دانشجویان از کمپ‌های ترک اعتیاد ماده 15 و 16 هم می‌تواند نقش اثرگذاری در پیشگیری از اعتیاد بین این قشر داشته باشد. چرا که اگر فردی سرنوشت یک فرد معتاد را ببیند، ناخودآگاه یک گارد دفاعی نسبت به این مسئله در او شکل می‌گیرد و در واقع اراده خود فرد به مهمترین مانع برای ورودش به عرصه اعتیاد می‌شود.

مراجعه 700 هزار نفر به دوایر مشاوره و مددکاری پلیس در سال جاری81 درصد پرونده‌ها در دوایر مددکاری کلانتری‌های زنجان مصالحه شدنظام جامع راهنمایی و مشاوره ابلاغ شد/مداخلات معاضدتی و مددکاری در مدارس

وی ادامه داد: باید جلسات هماهنگی بیشتری بین معاونت اجتماعی دادگستری و نیروی انتظامی در استان قزوین برگزار شود تا بتوانیم صورت مسئله‌های موجود در حوزه آسیب‌های اجتماعی را به همراه همدیگر حل کنیم و اگر طرحی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی داریم، این طرح باید با یک کار کارشناسی و چکش‌خورده در هر 2 دستگاه انتظامی و قضایی اجرایی شود.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین پلیس پیشگیری قوه قضائیه استانداری قزوین پلیس پیشگیری قوه قضائیه مراکز مشاوره و مددکاری آسیب های اجتماعی استان قزوین درصد پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۵۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!

به گزارش تابناک، سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره حواس‌پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس‌پرتی راننده شده و توجه کافی را از او می‌گیرد، بنابراین ممنوع است.

یک عادت بد در رانندگی
وی ادامه داد: به عنوان مثال، همه رانندگان می‌دانند استفاده از تلفن همراه حین رانندگی باعث حواس‌پرتی راننده می‌شود. اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می‌کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می‌تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بارها مشاهده شده برخی از رانندگان که پشت چراغ قرمز متوقف می‌شوند، تا لحظه‌ای که چراغ سبز شود مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه‌ای که رانندگان پشت چراغ قرمز متوقف هستند، آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می‌کنند و با خودروی جلویی برخورد می‌کنند.

چرا نباید هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده کنیم؟
کشیر گفت: تلفن همراه به گونه‌ای است که وقتی فرد از آن استفاده می‌کند تمام حواسش را می‌گیرد، بنابراین از اطراف غافل شده و نمی‌تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم واکنش درستی داشته باشد.

وی افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد: راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود، اجتناب کند.

علت ممنوعیت سیگار کشیدن حین رانندگی
کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس‌پرتی رانندگان می‌شود؛ گفت: ماده ۱۸۰ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی به صراحت هشدار می دهد که رانندگان حق ندارند حین رانندگی دخانیات استفاده کنند زیرا علاوه بر ایجاد حواس‌پرتی، ممکن است ته‌سیگار روی لباس راننده بیفتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند چراکه ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودروها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

پشت چراغ قرمز این کارها را انجام ندهید
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

آمار دخالت تلفن همراه در تصادفات
وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد.

آمار دخالت پیامک در تصادفات
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در بررسی‌ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد.

تاثیر مکالمه تلفنی با هندزفری در تصادفات
کشیر گفت: همچنین این تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف مواد مخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

کاری که مواد مخدر با راننده می‌کند
وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی ، درگیری ذهنی و مغزی , درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده. بنابراین از رانندگان درخواست می‌کنیم عواملی را که باعث حواس‌پرتی در رانندگی می‌شوند، حذف کنند.

 منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی