Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر انگلیسی زبان هستید و قصد دارید در سال ۲۰۲۲ به اروپا مهاجرت کنید احتمالا کشوری را مد نظر خواهید داشت که دست کم در بدو ورود از نظر زبان و ارتباط کلامی کم‌ترین مشکل را به شهروندانش داشته باشید.

به گزارش یورونیوز، اگرچه یادگیری زبان رایج در کشور محل زندگی جدید شما باید در اولویت قرار گیرد، اما این موضوع به طور معمول زمان زیادی را به خود اختصاص می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که در ابتدای ورود سعی می‌کنید با دستور زبان و مقالات نوشته شده به زبان محلی به تدریج آشنا شوید، اطمینان از اینکه در صورت لزوم همچنان می‌توانید به زبان انگلیسی ارتباط برقرار کنید برای شما آرام‌بخش خواهد بود.

در برخی از کشور‌های اروپایی زبان انگلیسی به طور عموم و گسترده صحبت می‌شود، این مسئله یک ارزش افزوده برای مهاجران انگلیسی زبان به شمار می‌رود.

این در حالیست که در سایر کشور‌ها برای درخواست اقامت بلند مدت و نیز شهروندی نیاز به دانستن و تسلط بر زبان محلی وجود دارد.

بهترین کشور‌های اروپایی برای انگلیسی زبان‌ها کدامند؟

افرادی که زبان مادری‌شان انگلیسی است معمولا در یادگیری یک زبان خارجی مشکلاتی دارند. نتایج یک مطالعه توسط کمیسیون اروپا در سال ۲۰۲۰ نشان داد که ۶۲ درصد از بریتانیایی‌های مورد سوال قرار گرفته، نمی‌توانند به زبان دوم صحبت کنند.

از سوی دیگر گفته می‌شود که ۵۶ درصد از ساکنان کشور‌های عضو اتحادیه اروپا می‌توانند به بیش از یک زبان صحبت کنند.

یک مطالعه بین‌المللی درباره نگرانی‌های مهاجران قبل از سفر به خارج از کشور نیز نشان می‌دهد که بزرگترین ترس این افراد به موانع زبان مربوط می‌شود؛ بنابراین اگر می‌خواهید به اروپا مهاجرت کنید، اما نگران موانع زبانی هستید، بهتر است کشور‌هایی را که در آن‌ها به طور گسترده و عام انگلیسی صحبت می‌شود در اولویت قرار دهید.

یک شرکت جهانی فعال در زمینه آموزش موسوم به «نخست آموزش» EF شاخص مهارت زبان انگلیسی را در کشور‌های اروپایی رتبه‌بندی کرده است.

این شرکت نتایج آزمون انگلیسی ۲ میلیون نفر در سراسر جهان، از جمله در ۳۵ کشور اروپایی را برای رتبه‌بندی آن‌ها جمع آوری کرد. هر کشور به ازای امتیازی که از ۸۰۰ امتیاز ممکن به دست آورده رتبه‌ای را به خود اختصاص داده است.

شهروندان کشور‌های شمال اروپا بهترین مهارت را در زبان انگلیسی دارند

کشور‌های اروپایی بر اساس طبقه بندی شرکت «نخست آموزش» از میان ده رتبه برتر برای انگلیسی زبانان هشت رتبه را به خود اختصاص داده‌اند.

در این رتبه بندی کرواسی جایگاه دهم را از آن خود کرده، اما کشور‌های شمال اروپا بیشترین جایگاه را کسب کرده‌اند. فنلاند و سوئد در رده‌های نهم و هشتم قرار دارند و دانمارک به رتبه سوم بسنده کرده است.

اتریش با کسب ۶۴۱ امتیاز از ۸۰۰ امتیاز ممکن جایگاه دوم را به دست آورده است. رتبه اول این رده بندی به کشور هلند اختصاص یافته، به نحوی که بین ۹۱ تا ۹۳ درصد از شهروندان این کشور می‌گویند که از توانایی مکالمه به زبان انگلیسی برخوردارند.

ایتالیا در بین کشور‌های اروپایی پایین‌ترین رتبه را به خود اختصاص داده؛ بنابراین اگر انگلیسی زبان هستید و قصد سفر به این کشور را دارید بهتر است از قبل در کلاس‌های زبان ایتالیایی ثبت نام کنید.

اقامت در کدام کشور‌های اروپایی نیازمند دانش و مهارت زبانی است؟

اگر به مشکلات خود در زمینه یادگیری زبان واقفید، مراقب کشور‌هایی باشید که شهروندان خارجی را برای ارائه درخواست اقامت ملزم به قبولی در آزمون زبان می‌کنند.

آلمان از جمله این کشور‌ها است که مهاجران خارجی برای دریافت اقامت دائم و شهروندی در آن ملزم به داشتن مهارت زبانی هستند.

بر اساس مقررات فعلی جاری در آلمان داشتن سطح بی‌۱ (B۱) از آموزش زبان آلمانی که در «چارچوب اروپایی مشترک مرجع برای زبان‌ها» تعریف شده برای ارائه درخواست اقامت الزامی است.

در نروژ، برای اقامت موقت نیازی به یادگیری زبان نیست؛ در حالی که برای دریافت مجوزاقامت دائم باید به زبان تسلط کامل داشت.

اقامت دائم سوئیس نیز مستلزم آشنایی با یکی از زبان‌های رایج در آن یعنی آلمانی، فرانسوی یا ایتالیایی است. متقاضیان برای این منظور باید در زمینه مکالمه از سطح A۲ و در زمینه نوشتاری از سطح A۱ برخوردار باشند.

فرانسه و سوئد نیز در حال حاضر در حال بررسی شرایط زبان برای اعطای مجوز‌های اقامت طولانی مدت یا دائم هستند.

در کدام کشور‌های اروپایی کمترین نیاز به یادگیری زبان وجود دارد؟

در بسیاری از کشور‌ها برای اجازه اقامت، نیاز به یادگیری زبان نیست و فقط برای درخواست شهروندی مهارت زبانی مطالبه می‌شود.

به عنوان مثال، اسپانیا برای پذیرش درخواست شهروندی فقط یک مدرک یادگیری زبان اسپانیایی در سطح A۲ را طلب می‌کند که کمی بالاتر از سطح مبتدی است.

این سطح از مدرک زبان برای شهروندی کشور پرتغال نیز کافی است، اما در کشور‌هایی مثل ایتالیا و فرانسه برای درخواست شهروندی باید دست کم از مدرک سطح B۱ آموزش زبان برخوردار بود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کشورهای اروپایی مهاجرت کشور های اروپایی خود اختصاص زبان انگلیسی انگلیسی زبان یادگیری زبان مهارت زبان کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود

کمیسیون اروپا در آخرین روزهای پیش از انتخابات خود، ضمن تأیید کارت ناتوانی اروپایی برای توان‌خواهان، استانداردهایی را نیز برای کارت پارکینگ اروپایی برای این قشر از جامعه تعیین کرد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، کمیسیون اروپا در نهمین دوره خود قرار دارد و اروپا در حال ساماندهی انتخابات برای دوره جدید است. قانون‌گذاران پارلمان در آخرین جلسه عمومی خود قوانین جدید مربوط به کارت ناتوانی اتحادیه و کارت پارکینگ اروپایی برای افراد دارای معلولیت را تصویب کردند. نسخه دیجیتال کارت‌های ناتوانی اروپایی نیز در حال حاضر در دسترس است.

هدف از این کارت‌ها که سال گذشته توسط کمیسیون اروپا پیشنهاد شد، تضمین آزادی تردد برای افراد دارای معلولیت به‌عنوان یکی از اصول اصلی اتحادیه اروپا است. هر دو کارت به دارندگان خود و همراهان آن‌ها اکثر شرایط مشابه با دارندگان کارت ملی را خواهد داد و قوانین جدید به استثنای دارندگان کارت معلولیت که برای یک برنامه جابه‌جایی به کشور عضو دیگری نقل‌مکان می‌کنند، تنها برای اقامت‌های کوتاه‌مدت اعمال خواهد شد.

کارت‌های ناتوانی اروپایی به افراد دارای معلولیت این اطمینان را می‌دهد که حتی به‌عنوان بازدیدکننده بتوانند از حقوقی مانند دسترسی رایگان یا اولویت‌دار به مکان‌های پارک رزرو شده برخوردار شوند. قوانین مربوط به کارت‌ها تقریباً به اتفاق آرا توسط نمایندگان پارلمان اروپا با تنها هفت رأی مخالف و یازده رأی ممتنع به تصویب رسید و در انتظار تأیید رسمی شورای اتحادیه اروپا است.

این کارت‌ها نه‌تنها در قالب فیزیکی، بلکه در قالب دیجیتال نیز در هر مکان مشخص‌شده در دسترس خواهند بود. در واقع کشورهای اتحادیه اروپا تشویق شده‌اند که کارت‌ها را در قالب دیجیتال صادر کنند و خدمات تمدید کارت‌ها پس از پایان تاریخ انقضا به‌صورت رایگان انجام شود. با این حال اعلام شده است که کارت پارک معلولان به احتمال زیاد پس از پرداخت هزینه‌های اداری صادر خواهد شد.

کارت ناتوانی اروپایی همانند بسیاری از دیگر نوآوری‌ها، ابتدا به‌عنوان یک پروژه آزمایشی به‌منظور بررسی قابلیت‌های آن آغاز شد و سال ۲۰۱۷ در بلژیک، قبرس، استونی، فنلاند، ایتالیا، مالت، اسلوونی و رومانی مورد آزمایش قرار گرفت.

کد خبر 748377

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • (ویدیو) اظهار ندامت و پشیمانی اشکان خطیبی از مهاجرت
  • گاف تاریخی محمدجواد کریمی قدوسی چه بود؟
  • هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود
  • مکرون: اروپا در حال مردن است
  • احتمال محرومیت نمایندگان لالیگا از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • (ویدئو) واکنش بغض‌آلود وزیر اسبق بهداشت به مهاجرت بهترین شاگردانش از ایران
  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم