Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-سخنگوی صنعت برق عرضه برق در بورس انرژی را متناسب با سیاست های اصل 44 دانست و گفت: مزیت عرضه برق در بورس برای مصرف کننده این است که می‌تواند برای خرید برق مصرفی و مورد نیاز خود برنامه ریزی داشته باشد و مصرف کننده از اختیار بیشتری برخوردار خواهد بود و فروشنده و مصرف کننده با یکدیگر به صورت مستقیم با هم ارتباط خواهند داشت و حتی مصرف کنندگان می توانند با قیمت توافقی برق مورد نیاز خود را خریداری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از بورس انرژی؛ مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به عرضه برق از طریق بورس انرژی و براساس ساز و کار عرضه و تقاضا افزود: درحال حاضرمعاملات برق در بورس انرژی با انعقاد قراردادهای دوجانبه بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان خرید و فروش و تقریبا 10 تا 12 درصد از کل معاملات از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه انجام می‌شود.
وی انعقاد این قراردادها را برای مشترکان و مصرف کنندگانی که حدود 5 مگاوات برق مصرف می کنند ذکر کرد و گفت: وزارت نیرو تلاش می‌کند برای مشترکان با مصرف بالای یک مگاوات انعقاد قراردادها را توسعه دهد و مشترکانی که برق مصرفی اشان بیش از یک مگاوات هم باشد بتوانند ازطریق بورس انرژی برق مورد نیاز خود را خریداری و یا از طریق قراردادهای دوجانبه به طور مستقیم با نیروگاه‌ها قرارداد ببندند و عرضه و تقاضای برق از طریق بورس شکل بگیرد.
این مقام مسئول وزارت نیرو ادامه داد: اگر مشترکان و مصرف کنندگان بالای یک مگاوات به حلقه معاملات بورس انرژی اضافه شوند معاملات در بورس انرژی افزایش می‌یابد و این به نفع تولیدکنندگان برق است زیرا سرعت نقدشوندگی پول و یا میزان فروش برق اشان بیشتر خواهد شد در حالی‌که پیش از این تصمیم مبالغ دریافتی آنها از صنعت برق به روز و نقد نبود ولی عرضه برق تولیدی به بورس انرژی با سرعت نقدشوندگی بیشتری خواهد بود.
رجبی مشهدی عرضه برق در بورس انرژی را متناسب با سیاست‌های اصل 44 ذکر و تصریح کرد: مزیت عرضه برق در بورس برای مصرف کننده هم این است که می‌تواند برای خرید برق مصرفی و مورد نیاز خود برنامه‌ریزی داشته و مصرف کننده از اختیار بیشتری برخوردار خواهد بود ضمن اینکه چون دولت دخالتی در خرید و فروش و معاملات برق ندارد، فروشنده و مصرف کننده با یکدیگر به صورت مستقیم با هم ارتباط خواهند داشت و حتی مصرف کنندگان می توانند با قیمت توافقی برق مورد نیاز خود را خریداری کند.
وی درباره شیوه قیمت‌گذاری برق در بورس انرژی نیز گفت: قیمت‌گذاری برق در بورس انرژی اینگونه خواهد بود که طبق سازوکار پیش بینی شده قیمت‌ها برای چند روز، چند هفته و حتی ماهیانه در بورس انرژی اعلام و بر اساس قیمت‌های اعلامی معاملات صورت می‌گیرد و از طرف دیگر هم وزارت نیرو امکان تامین برق را برای مصرف کنندگان از طریق شبکه‌های برق فراهم می‌کند که البته هیچ مشکلی در خصوص عملیات اجرایی وجود ندارد و به طور قطع، وزارت نیرو هم از این کار استقبال و آمادگی افزایش سهم معاملات در قراردادهای دو جانبه را دارد.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بورس انرژی برق برق در بورس انرژی عرضه برق در بورس مورد نیاز خود مصرف کنندگان مصرف کننده وزارت نیرو طریق بورس برق مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۵۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بورس امروز ۸ اردیبهشت/رشد ۶۵۲ واحدی

شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با رشد ۶۵۲ واحدی به ۲,۳۰۴,۹۷۸ واحد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ با رشد ۶۵۲ واحدی به ۲,۳۰۴,۹۷۸ واحد رسید.

از تغییر شاخص‌های دیگر بورس می‌توان به رشد ۱۳۹۵.۱۹ واحدی شاخص کل هم‌وزن اشاره کرد.

همچنین حجم معاملات امروز ۷.۸۳۵ میلیارد سهم بود که طی ۷.۸۳۵ معامله دادوستد شد و ارزش کل این معاملات نیز به ۵۲,۲۲۵.۱۰۶ میلیارد ریال رسید.

ارزش کل بازار بورس نیز بالغ بر ۷۹,۶۲۹,۵۰۲.۸۸۴ میلیارد ریال شد.

نمادهای «فملی»، «شپنا» و «شستا» بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل گذاشتند.

کد خبر 748298

دیگر خبرها

  • شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی
  • بورس و مرکز مبادله؛ ۲ نهاد با شرح وظایف کاملا متفاوت
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • شاخص بورس امروز ۸ اردیبهشت/رشد ۶۵۲ واحدی
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • بررسی معاملات بورس کالا
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • تزریق ۵۰۰۰ میلیارد نقدینگی به بورس انرژی
  • برای دومین بار؛ تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی