Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، یعقوب هوشیار امروز در دیدار با رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: اجتماع بزرگ اربعین حسینی(ع) هر سال پرشورتر از سال‌های گذشته جریان دارد. این استقبال پرشور، امسال به واسطه وقفه‌های کرونایی چند سال گذشته، قطعاً وضعیت متفاوتی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌ اربعین حسینی(ع) امسال باید از نظر کمی و کیفی، منسجم‌تر از سال‌های گذشته باشد، افزود: شهرداری تبریز در چند سال گذشته، با فعال‌سازی موکب جنت‌الحسین(ع) در کربلای معلی، در خدمت زائران عزیز بوده‌ و امسال مصمم هستیم با تشکیل کارگروه‌های عملیاتی و میدانی، در این اجتماع پرشور، نقش مضاعف ایفا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده نقش مدیران و کارکنان شهرداری تبریز در ایام اربعین حسین، با یک شور و شوق قلبی همراه است و همین باعث می‌شود بسیاری از موانع و مشکلات این برنامه، سریع‌تر حل‌وفصل شود.

وی یادآور شد: خواهرخواندگی تبریز و کربلا، از مزیت‌های مهمی است که نتایج آن باید در خدمت تسهیل زیارت زائران باشد.

هوشیار تاکید کرد: به عنوان نماینده شهرداران کشور، پیشنهادهای سازنده‌ و اثرگذاری در خصوص بازسازی عتبات عالیت داریم؛ پیشنهاد «کسر از حقوق کارکنان» از جمله این موارد است که با اعلان قبلی به کارکنان و موافقت پرسنل، از این ماه اجرا می‌شود؛ این ارقام، هر چند کم باشد، می‌تواند بخشی از کاستی‌ها را رفع و رجوع کند.

شهردار تبریز با بیان اینکه با شناختی که از روحیات کارکنان داریم، اطمینان داریم این پیشنهاد با استقبال پرسنل مواجه خواهد شد، افزود: طرح این پیشنهاد در سایر شهرداری‌ها و در فاز بعدی، در سایر دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی، می‌تواند روند بازسازی عتبات را تسریع بخشد.

وی با اشاره به اینکه ده‌ها کشور مسلمان در این اجتماع جهانی حضور مستقیم دارند، اضافه کرد: برخی از این کشورها نظیر ترکیه و جمهوری‌آذربایجان دارای پیوندهای همسایگی با ایران هستند؛ چهره‌های خیّر در این کشورها، می‌توانند در کنار گروه‌های ایرانی، نمایش دهنده وحدت و همگرایی در بازسازی عتبات باشند.

هوشیار، نقش مشارکتی شهروندان در بازسازی عتبات عالیات را یادآور شد و گفت: جامعه پزشکی، صنعتی، علمی و سایر تشکل‌های صنفی و تخصصی مرجع تبریز، دارای انگیزه‌های قوی کار خِیر هستند و در صورت آگاهی از نیازها و ملزومات بازسازی، می‌توانند بار سنگینی را از دوش ستاد بازسازی بردارند.
وی موسسه وقف سردار شهید سلیمانی را نمونه بارز این مشارکت‌ها خواند که در مدت کوتاهی توانست موقوفات قابل‌توجهی را از ایران و چند کشور دیگر، در اختیار بازسازی عتبات قرار دهد.


علی حق‌بیگی، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در آذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار، با اشاره به پروژه‌های در دست اجرای این ستاد در کشور عراق، گفت: پنج پروژه بزرگ در کربلای معلی و یک پروژه ارزشمند در نجف اشرف، در سال‌های گذشته توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات اجرا شده‌است.

وی ادامه داد: امسال 39 موکب با برنامه‌های ویژه خدماتی و پشتیبانی، در اجتماع اربعین امام حسین(ع) فعال خواهند بود.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در آذربایجان‌شرقی متذکر شد: مصمم هستیم با تجمیع موکب‌ها، خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی را در بستر منسجم و قوی، پیش ببریم.

حق‌بیگی خواستار عضویت شهردار تبریز در هیئت مدیره ستاد بازسازی عتبات عالیات استان شد و گفت: تجارب و ظرفیت‌های خاص شهرداری تبریز، می‌تواند در تسریع برنامه‌های اجرایی و همراهی گروه‌های مختلف مردمی برای بازسازی عتبات تاثیر چشمگیر بگذارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهردار تبریز یعقوب هوشیار کربلا نجف عاشورا ستاد بازسازی عتبات عالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت توسط دفتر مردمی‌سازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و با حضور مدیران 50 گروه‌ جهادی و مردمی در محل معاونت علمی، فناوری اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.

 حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران در ابتدای این نشست به نقش آفرینی گروه‌های جهادی و مردمی در جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت.

وی ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و مردمی را در جهش تولید دارای اهمیت مضاعف دانست و اشاره کرد: این گروه ها با توجه به تعددشان و پوشش دهی مناسب مناطق کمتر برخوردار به عنوان حلقه های میانی می توانند نقش آفرینی جدی برای مشارکت مردم در تولید با توجه به ظرفیت های بومی داشته باشند.

شکری، همچنین به توانمندی های شرکت های دانش بنیان به عنوان پشتیبانی کننده در جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تاکید و بیان کرد: تعامل دو گروه بزرگ مردمی یعنی شرکت های دانش بنیان و گروه های جهادی امر مهم و ضروری برای جهش تولید است.

مدیر برنامه ملی آبادیران همچنین «معرفی شرکت‌های دانش بنیان به گروه‌های جهادی و مردمی»، «تعامل با گروه‌های جهادی و مردمی و کمک به احصای ظرفیت‌های بومی» و «بسترسازی به همرسانی شرکت های دانش بنیان و گروه های مردمی» را نقش برنامه ملی آبادیران در جهش تولید با مشارکت مردم دانست.

وی در ادامه بر سهم و جایگاه گروه های جهادی در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران متمرکز شد و گفت: در این نمایشگاه، دو طرف عرضه و تقاضا وجود دارد که طرف عرضه ظرفیت شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور و طرف تقاضا نیازمندی‌ها و ظرفیت مناطق کمتر برخوردار هدف گروه های جهادی و مردمی است.

از این رو، به گفته وی، حضور گروه های جهادی و مردمی در نمایشگاه ملی آبادیران بستر مناسبی را برای اعلام و رفع نیاز مناطق کمتر برخوردار فراهم آورده است.

شکری در ادامه به شرایط ثبت‌نام و حضور گروه‌های جهادی در دومین نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و افزود: گروه‌های جهادی و مردمی به شرط احصاء و اعلام دقیق چالش‌ها و ظرفیت‌های دقیق مناطق کمتربرخوردار می‌توانند به صورت رایگان در نمایشگاه غرفه داشته باشند.

مدیر برنامه ملی آبادیران در پایان به نمونه هایی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور اشاره کرد که از آن جمله می توان به تصفیه و سالم سازی آب شرب روستاها و مناطق کمتر برخوردار با دستگاه تصفیه آب پرتابل، الگوهای تدوین اسناد پیشرفت منطقه ای مبتنی بر ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی، ایجاد اشتغال پایدار و کوچک مقیاس و ایجاد اقامتگاه‌های سریع در بحران‌های طبیعی، ساخت سریع و ارزان سکونت‌گاه و ساخت مدارس مناطق روستایی اشاره کرد.

همچنین رضا غلامزاده، معاون عملیات جهادی سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت بهم‌رسانی گروه های جهادی و مردمی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: ایجاد بستر مناسب و تخصصی که از ظرفیت و توانمندی گروه‌های جهادی و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور به صورت همزمان آگاهی و اطلاع دارد در محقق شدن اهداف برنامه ملی آبادیران نقش اساسی ایفا می کند.

وی در پایان آمادگی خود را برای ارائه ظرفیت‌‌ها و توانمندی‌های سازمان بسیج دانشجویی برای تسهیل و هموارسازی این مسیر اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • سفر به عتبات یک سفر توحیدی است
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت