Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت تهران گفت: خطوط لوله نفت منطقه تهران شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت در جریان سیل اخیر به دلیل ایمن‌سازی‌های انجام شده، هیچ‌گونه آسیبی ندید.

مجتبی بشارتیان در گفت‌وگو با خبرنگار شانا در این باره اظهار کرد: تمامی خطوط لوله نفت منطقه تهران شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت که در هشت استان گسترده شده است، از دو سال گذشته ایمن‌سازی شده بود و خطوطی که در محل وقوع سیلاب‌ها در تقاطع با رودخانه کن بود، نیز از آن جمله بود که خوشبختانه به دلیل ایمن‌سازی در جریان سیل دچار هیچ‌گونه آسیب یا شکستگی نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با تمهیداتی که در هشت استان با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی اندیشیده شده بود، به هیچ‌یک از خطوط لوله در این مناطق آسیبی وارد نشد و هیچ‌گونه مشکلی در زمینه انتقال نفت و مواد نفتی به وجود نیامد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران تأکید کرد: در جریان سیلاب‌ها، تمامی نیروهای ما به صورت شبانه‌روزی آماده‌باش بودند و در طول این مدت، پایش مسیر خطوط به صورت کامل انجام می‌شد، افزون بر آن گروه‌های مربوط به خدمات فنی، تعمیرات خطوط و خط‌بان‌ها نیز ۲۴ ساعته در مسیر خطوط حضور داشتند و موارد مهم را از نزدیک پایش می‌کردند.

بشارتیان تصریح کرد: همسو با ایفای رسالت‌های مسئولیت‌های اجتماعی، در جریان سیل اخیر نسبت به امدادرسانی به مردم سیل‌زده روستاهای همجوار خطوط لوله منطقه تهران اقدام شد.

به گزارش شانا، ساعت یک و ۳۰ دقیقه بامداد روز پنجشنبه، ششم مردادماه، در پی بارش شدید در تهران و رانش زمین، سیل در منطقه امامزاده داوود (ع) در شمال پایتخت و شهرستان‌های فیروزکوه، دماوند و پاکدشت جاری شد و حجم زیادی از گل‌ولای در این مناطق و روستاهای اطراف برجای گذاشت.

منبع: شانا

کلیدواژه: سیل امدادرساني به مناطق سيل زده شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت جریان سیل منطقه تهران ایمن سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۶۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهریار افندی‌زاده مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به ایمن‌سازی بزرگرهای تهران گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.  

افندی‌زاده اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.  

افندی‌زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

گفتنی است؛ بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی در منطقه چهار
  • ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی بر اثر باران در منطقه چهار