Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهادتنامه امام حسین علیه‌السلام، کتابی است به زبان فارسی که زیر نظر مرحوم محمد محمدی ری‌شهری و با همکاری سید محمود طباطبایی‌نژاد و سید روح‌الله سید طبائی گردآوری شده است. این کتاب، برگرفته از دانشنامه امام حسین است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ کتاب شهادتنامه امام حسین (ع) کاری از گروه پژوهشی دارالحدیث که دارای سبک جدیدی در جمع آوری احادیث است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کتاب بخشی از یک پروژه بزرگتر به نام دانشنامه امام حسین (ع) است که مجموعه‌‎ای بیشتر از ده جلدی است.

در دانشنامه امام حسین(ع)، احادیث و همه اتفاقات پیرامون امام حسین (ع) را جمع آوری کرده‌‎است که شهادتنامه در حقیقت پنج جلد از مجموعه ده جلدی کتاب دانشنامه امام حسین(ع) است که در مورد عاشورا است که این پنج جلد در دو جلد با عنوان شهادت‌‎نامه امام حسین (ع) جمع آوری شده‌‎است.

سبک کتاب از این جهت که وقایع را به ترتیب رخداد زمانی مرتب کرده و هر بخش را با توجه به روایت‌‎های منابع مختلف عنوان کرده‌‎است.

این کتاب روشی برای انتخاب روایات دارد که منابع بعد از قرن دهم را در این مجموعه وارد نکرده است. قبل از صفویه هم منابع قرن 1 تا 5 را مورد استناد برای روایت‌‎های خود قرار داده، که برای تکمیل آن قرن 5 ، 7 و 10 مبنا را 5 قرن اول و بعد 5 قرن دوم که این کمک زیادی به جذابیت کتاب می‌‎کند.

این کتاب هم نسخه یک جلدی و هم نسخه دو جلدی دارد که در نسخه یک جلدی احادیث و روایات اضافی حذف شده‌‎است.

پیش از این، کتاب دیگری نیز با عنوان گزیده دانش‌نامه امام حسین علیه‌السلام، منتشر گردیده است، با این تفاوت که در کتاب یادشده، تمامی بخش‌های دانشنامه (و از جمله بخش‌های مربوط به قیام و شهادت امام حسین(ع)، گزینش و تلخیص شده است، در حالی که کتاب حاضر، تنها به بخش‌های مربوط به قیام و شهادت امام و یاران باوفای ایشان پرداخته و طبیعتاً با حذف موارد بسیار کمتری (در مقایسه با کتاب پیشین)، توانسته است مباحث مربوط را خلاصه‌سازی نماید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کتاب محمد محمدی ری شهری دانشنامه امام حسین امام حسین ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۶۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز

ایسنا/فارس معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیشنهاد داد مستند تصویری از روایت ساخت پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز ساخته شود.

مریم جلالی امروز، ۶ اردیبهشت در بازدید از پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز گفت: هر حرمی از اهل‌بیت(ع) موزه، عرض ارادت هنرمندان صنایع‌دستی است.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: استاد هنرمند این اثر ارزشمند تمام تجلیات و این عرض ارادتی که طی قرن‌ها می‌توان برای یک حرم مطهر متصور شد را مینیاتوری کرده‌ است.

وی افزود: این اثر ارزشمند اضلاع مختلف و ساحت‌های مختلفی دارد که می‌توان به ساحت هنر، معرفت، ارادت، پشتکار و تلاش و استمرار و آموزش اشاره کرد.

جلالی با بیان اینکه تجمیع همه هنرها نشان از پیوند بین نسلی است و نشان از حفظ و نگهداری هنری ایرانی است، افزود: همیشه در طول تاریخ ایرانیان هنر را با عشق و ارادت نگه‌داشته‌اند و ما باید بتوانیم روایت رنجی که پشت این گنج بوده را نمایش دهیم و این وظیفه و مسئولیت ماست.

معاون وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی پیشنهاد داد: یک مستند تصویری از روایتی که استاد این اثر ارزشمند در حوزه‌های مختلف دارد، ساخته شود و در معرض دید عموم گذاشته شود، چراکه اثر تجلی هنر اسلامی است.

به گزارش ایسنا، پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز در مقیاس یک پانزده و یکی از آثار ارزشمند هنرمند استاد حیدریان است که ساخت آن به مدت ۱۱ سال به طول انجامیده است.

وزن این بنا سه تن است هنرهای به‌کاررفته در این اثر شامل ۲۵ حرفه هنری ازجمله مقرنس‌کاری، گچ‌بری، نجاری، جوشکاری، ریخته‌گری، قالب‌سازی، قلم‌زنی، آینه‌کاری، آجر تراشی، میناکاری، نورپردازی، معماری، خطاطی ثلث و کوفی، گره چینی، طراحی و راه‌اندازی سیستم‌های صوتی، حجاری، سنگ‌تراشی، طراحی اسلیمی و... است،ا بعاد این بنا عبارتند از عرض دو هزار میلی‌متر، طول سه هزار و دویست میلی‌متر و ارتفاع دو هزار و هفتصدمیلی متر است که بیش از ۱۲۴ هزار قطعه شامل ۲۴۰ عدد لامپ، سنگ سنندج، سنگ مرمر، کاشی هفت رنگ، نقره خالص، چوب ساج و طلای ۲۴ عیار در آن به کار رفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • ویکی فقه؛ دانشنامه‌ای در حوزه علوم اسلامی
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو