Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@01:58:37 GMT

تسهیلات دانشگاه تهران برای رتبه های برتر کنکور

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۶۷۵۹

تسهیلات دانشگاه تهران برای رتبه های برتر کنکور

معاون دانشگاه تهران تسهیلات ویژه دانشگاه تهران برای دارندگان رتبه های برتر کنکور را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، محمود کمره ای، معاون آموزشی دانشگاه تهران،  در نشست خبری به تشریح تسهیلات دانشگاه تهران برای رتبه های برتر کنکور اشاره کرد و گفت: دانشگاه تهران به عنوان قدیمی ترین دانشگاه ایران، هم اکنون 45 هزار دانشجو دارد که 17 هزار نفر در مقطع کارشناسی و حدود 18 هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه تهران دارای 50 دانشکده است درباره جایگاه این دانشگاه در عرصه بین المللی گفت:  در آخرین رتبه بندی شانگهای دانشگاه تهران در 16 عنوان و زمینه علمی رتبه اول کشور را دارد و نسبت به سایر دانشگاه ها بسیار جلو است.

معاون آموزشی دانشگاه تهران به برنامه های این دانشگاه برای سال تحصیلی جدید در بعد آموزشی نیز اشاره کرد و افزود: روز سه شنبه 18 مردادماه مراسمی در دانشگاه‌ تهران به عنوان روز باز برگزار می‌شود که رشته های مختلف تحصیلی مخصوصا رشته های پرطرفدار از نظر آینده کاری و اشتغال در آن معرفی می شوند.

کمره ای به تسهیلات ویژه دانشگاه تهران برای رتبه های برتر نیز اشاره کرد و گفت: برخی از این تسهیلات مربوط به آیین نامه های وزارت علوم هستند و سایر دانشگاه ها نیز از آن استفاده می کنند اما برخی ویژه دانشگاه تهران هستند.

وی به برخی از این تسهیلات اشاره کرد و گفت: اینکه دانشجویان استعداد درخشان در دوره کارشناسی برای ورود به دوره ارشد نیاز به حضور در آزمون کارشناسی ارشد را نخواهند داشت. البته کسانی که در المپیاد علمی دانشجویی رتبه ای کسب کرده اند و دانشجویان نمونه کشوری می توانند بدون آزمون وارد دوره ارشد شوند.

معاون آموزشی دانشگاه تهران در همین رابطه گفت: رتبه های اول تا سوم جشنواره های خوارزمی، رازی، ابن سینا و فارابی به همین ترتیب می توانند وارد دوره کارشناسی ارشد شوند. رتبه اول نیز می تواند بدون کنکور وارد دوره ارشد شود و همچنین بر مبنای همین آیین‌نامه افرادی که دارای معدل های بالا هستند و جزو 10 درصد رتبه های بالای کارشناسی به شمار می آیند، می‌توانند با عنوان استعداد درخشان بدون گذراندن آزمون، وارد دوره ارشد شوند.

وی ادامه داد: طبق آیین نامه  «دانشجویان ساعی و کوشا» دانشگاه تهران اگر دانشجویان کارشناسی در دو نیمسال اول به لحاظ تحصیلی شرایط خوبی داشته باشند، سال بعد می توانند با داشتن شرایطی در دانشگاه تغییر رشته دهند.  این آیین نامه این امکان را به دانشجو می دهد که اگر در انتخاب رشته خود به هر دلیلی دچار اشتباه شود یا تغییر عقیده دهد، بتواند برای سال دوم در رشته دلخواه خود تحصیل کند و البته موافقت دانشکده مبدا و دانشکده مقصد مورد نیاز است.

کمره ای به «دوره کهاد» مخصوص دانشجویان اشاره کرد و گفت:  بر این اساس دانشجویان علاوه بر تحصیل در رشته اصلی خود در یک زمینه دیگر یک تخصص نسبی پیدا می کنند که برای موفقیت در رشته اصلی لازم است به طور مثل فردی که رشته علوم و مهندسی تحصیل می کند و می خواهد واحدهایی در رشته اقتصاد یا مدیریت بگذراند در این طرح شرکت می کند.

معاون دانشگاه تهران افزود: واحدهای گذرانده شده در کهاد در کارنامه ثبت می شود اما در معدل دانشجو تاثیری ندارد؛ برای گذراندن این دوره معدل دانشجو باید بیشتر از 14 باشد و اصلاً مشروطی نداشته باشد. دانشجو برای گذراندن این دوره باید شهریه متغیر را پرداخت کند اما در صورتی که معدل او بالای 17 باشد از پرداخت شهریه معاف است.

معاون آموزشی دانشگاه تهران یادآور شد: بنیاد حامیان دانشگاه تهران به دانشجویان زیر رتبه 1000 دانشگاه کمک هزینه تحصیلی تا زمانی که شرط معدل بالای 17 حفظ شود، اعطا می کند. برخی بنیادهای حامی دیگر به این دانشجویان هدایایی از قبیل لپ تاپ هدیه می دهند یا بورس 4 ساله در اختیارشان قرار می دهد.معاونت دانشجویی نیز تسهیلاتی در زمینه خوابگاه در اختیار انها قرار می دهد.

کمره ای خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه، تسهیلاتی را در اختیار دانشجویان برتر  از طریق گرنت های جوانه‌ و غیره  قرار می دهد.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کنکور دانشگاه تهران کنکور دانشگاه تهران معاون آموزشی دانشگاه تهران دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت رتبه های برتر آیین نامه دوره ارشد وارد دوره کمره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۶۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، احمد چلداوی رئیس دانشگاه شاهد در نشست خبری این دانشگاه که ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه شاهد در سال ۱۳۶۹ با دستور امام خمینی تاسیس شد. این دانشگاه در ابتدا در چند رشته محدود فعالیت خود را آغاز کرد. قبلا دانشکده‌ها در سطح شهر پراکنده بودند و سپس همه تجمیع شده و در مجاورت مرقد امام خمینی مستقر شدند.

بیشتر بخوانید: دانشگاه‌های تحقیقاتی چگونه اقتصادهای منطقه‌ای را تقویت می‌کنند؟

وی افزود: این دانشگاه هم‌اکنون ۱۰ دانشکده دارد که ۴ دانشکده در حوزه پزشکی و ۶ دانشکده در حوزه‌های هنر، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی، فنی-مهندسی و ... فعالیت می‌کنند. همچنین دانشکده داروسازی در حال تاسیس است. این دانشگاه هم‌اکنون ۳۸ رشته کارشناسی، ۴۰ رشته دکتری و ۲ رشته دکتری عمومی در پزشکی و دندانپزشکی دارد.

چلداوی خاطرنشان کرد: دانشگاه شاهد هم‌اکنون ۶ هزار دانشجو دارد. ۲ سال از فعالیت ما در دانشگاه شاهد می‌گذرد. اقدامات مهمی در این ۲ سال انجام شده است. برای مثال بودجه پژوهشی دانشگاه ۱۰ برابر شده است. پژوهش در اغلب دانشگاه‌ها به شدت مظلوم است. پژوهانه استادان هم ۱۰ برابر شده است‌. همچنین آزمایشگاهی با هزینه ۵ میلیارد راه‌اندازی شده است که دانشگاهیان می‌توانند از ابرکامپیوتر این آزمایشگاه استفاده کنند.

رئیس دانشگاه شاهد گفت: فرآیندهای مالی گرنت تسریع شده است. ۲۰ میلیون کمک هزینه خرید لپ تاپ به استادان اعطا کردیم. قراردادهای ارتباط صنعت در ۲ سال، ۱۷ برابر شده و مبلغ آن‌ها هم ۱۴ برابر شده است.از نظر پژوهشی رشد ۲ برابری داشته‌ایم. همچنین هزار متر مربع مرکز نوآوری راه‌اندازی کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: در زمینه فرهنگی دوره‌های مختلفی برای دانشجویان، استادان و کارکنان برگزار کرده‌ایم. برای مثال اردوهای راهیان نور و مشهد مقدس برکزار شده است. تحولاتی که در حوزه فرهنگی داشتیمدر ۲ شاخص فرهنگی بوده است که شامل سرانه فرهنگی و بودجه فرهنگی می‌شود، رتبه اول دانشگاه‌های گروه ب وزارت علوم را کسب کردیم. پذیرش دانشجو در این دانشگاه به صورت غیرمتمرکز است، به این معنا که ۴ برابر ظرفیت دانشگاه‌ برای مصاحبه به ما معرفی می‌شود. دو مرحله مصاحبه در این دانشگاه انجام می‌شود. ولایتمداری از مهم‌ترین فاکتورهای مصاحبه است. دانشگاه شاهد ملجأ و ماوای خانواده‌های ارزشی است که تمایل دارند فرزندانشان در دانشگاهی با سطح علمی خوب و محیط ارزشی پرورش داده شوند. در این سال‌ها فقط پذیرای دخترانی بوده‌ایم که به انتخاب خودشان حجاب برتر را انتخاب کرده‌اند.

وی تاکید کرد: سرانه مقالات بین‌المللی به ازای هر استاد، ۱.۵ است‌. ۳۴۴ عضو هیئت علمی در این دانشگاه مشغول به کار هستند. سرانه مقالات ISC، عدد ۱۵.۱ است که حدود ۵ هزار و ۳۰۰ مقاله می‌شود. تا پیش از این دوره دانشگاه شاهد خوابگاه متاهلی نداشت. در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و مراحل نقشه‌برداری خوابگاه متاهلی در محوطه این دانشگاه در حال انجام است. دانشگاه شاهد سیاست‌زده نیست؛ اما منفعل هم نیست. این که دانشجویان دانشگاه شاهد در اغتشاشات شرکت نکردند به معنی انفعال نیست.

وی افزود: تا پیش از این دوره دانشگاه شاهد هیچ فعالیتی در سطح بین‌المللی نداشت؛ اما هم‌اکنون ۶۰ دانشجوی بین‌المللی داریم که از افعانستان، نیجریه و پاکستان آمده‌اند. همه این دانشجویان بورسیه شده‌اند. سال آینده از ۱۲ کشور شامل استرالیا، پاکستان، سوریه، عراق و افغانستان دانشجو خواهیم داشت که ۲۰۰ نفر خواهند شد. رویکرد دانشگاه شاهد در حوزه بین‌الملل درآمدزایی نیست بلکه هدف ما تربیت نیرو برای امام زمان است. بنیاد شهید هزینه بورسیه این دانشجویان را برعهده گرفته است.

چلداوی یادآور شد: قصد داریم ۲۰ هزار متر فضای آموزشی برای رشته پزشکی‌ در پردیس مرکزی دانشگاه اختصاص دهیم. همچنین دانشکده کشاورزی از محل فعلی جا به جا خواهد شد و در زمین‌های کشاورزی ساختمانی برای این دانشکده ساخته می‌شود. ساختمان فعلی دانشکده کشاورزی به دانشکده حکمرانی اختصاص داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه شاهد خاطرنشان کرد: افزایش بودجه دانشگاه شاهد پارسال ۲۵ درصد بود و امسال حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است. با توجه به افزایش ۲۰ درصدی حقوق اساتید، این افزایش باید به حقوق اساتید اختصاص داده شود.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1228275 برچسب‌ها دانشگاه شاهد

دیگر خبرها

  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • ۹ رتبه برتر جشنواره سفیران سلامت برای دانش‌آموزان خوزستانی
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • بهترین آموزشگاه تعمیرات پکیج در تهران
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم