Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام مجید باباخانی رئیس سازمان هیأت و تشکل‌های دینی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس با اشاره به اجرای برنامه «حماسه هیأت» در ایام ماه محرم و صفر از سوی این سازمان گفت: هیأت‌های مذهبی، اتفاقات بزرگی را در کشور رقم می‌زنند که متأسفانه در جامعه تنها برگزاری مراسم‌های مذهبی هیأت‌ها مدنظر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که این مراسم‌ها از اجتماع زنان و مردان با تخصص‌های مختلف و سنین متنوع برپا می‌شود که سرآغاز اتفاقات بزرگ است.

برنامه «حماسه هیأت» چه می‌کند؟

وی با اشاره به اینکه در این برنامه ابتدا بنا داریم، شناسایی از اتفاقات خوب و رویدادهای اجتماعی یعنی در اصل کنش اجتماعی هیأت‌های مذهبی داشته باشیم، گفت: در گام دوم این اتفاقات داوری و ارزیابی می‌شود و برگزیده‌ها در سطح ملی حمایت می‌شوند. در نهایت در سومین گام روایت اقدامات هیأت‌ها در دستور کار است.

باباخانی افزود: به طور مثال هیأت‌هایی هستند که گروه سرود راه‌اندازی کردند که توانسته استانی را تحت تاثیر قرار دهد یا در حوزه کتاب و کتابخوانی کار ویژه‌ای انجام داده‌اند. فعالیت در عرصه مقابله با آسیب‌های اجتماعی، تهیه جهیزیه و آزادسازی زندانیان از دیگر اقداماتی است که در این طرح مدنظر است.

۳ ملاک انتخاب رویدادها و کنش‌گری‌های اجتماعی هیأت‌ها

رئیس سازمان هیأت و تشکل‌های دینی با اشاره به اینکه در این برنامه ۵ هزار کنش و رویداد متمایز در سطح استان‌ها شناسایی شده است که این متفاوت با برگزاری ۱۰۰ هزار مجلس عزاداری در دهه اول ماه محرم در کشور است، گفت: تیم‌های استانی در سطح کشور مشغول شناسایی این اقدامات هستند که با ۳ رویکرد امیدآفرینی، درگیر کردن نوجوانان و جوانان و مردمی بودن، اتفاقات و رویدادها را انتخاب می‌کنند.

وی افزود: امیدآفرینی یکی از ملاک‌های انتخاب است زیرا در عرصه جهاد تبیین، یکی از نقاط مورد هدف دشمن بحث امید در جامعه است. شامل شدن و درگیر شدن جوانان و نوجوانان ملاک بعدی است و در نهایت کار باید مردمی باشد زیرا در این صورت است که دوام خواهد داشت.

کنشگری‌ها را روایت می‌کنیم تا الگویی برای دیگر هیأت‌ها باشد

باباخانی با اشاره به اینکه مرحله سوم این برنامه روایت اتفاقات و اقدامات هیأت‌هاست، گفت: در فضای آپارات و اینستاگرام و همچنین سایت با عنوان «حماسه هیأت» ئ همچنین رسانه‌ها، این اقدامات روایت می‌شود. اقدامات هیأت‌ها ممکن است در دهه دوم محرم و حتی ماه صفر و اربعین هم ادامه داشته باشد. این اقدامات را روایت می‌کنیم تا برای دیگر هیأت‌ها الگو شوند و کمک‌های مردمی بیشتری دریافت کنند.

حمایت و کمک به اجرای بهتر برنامه‌ها، هدیه برگزیدگان است

رئیس سازمان هیأت و تشکل‌های دینی با اشاره به اینکه تجلیل از برگزیدگان این برنامه، همان حمایت‌هایی است که از آنان صورت می‌گیرد گفت: در سطح استان، تجلیل‌هایی از این اقدامات و رویدادها خواهیم داشت و در سطح ملی نیز آنان را حمایت می‌کنیم. به طور مثال در دهه اول ماه صفر در برخی از استان‌ها برنامه دختران حسینی برگزار می‌شود که بنا داریم با رویکرد تجلیل و تشویق دختران و زنان به حجاب، از آنان حمایت کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هدیه برگزیده‌ها، حمایت‌ها و کمک‌هایی است که برای اجرای بهتر برنامه‌ها رقم می‌خورد که یکی از آن‌ها حمایت رسانه‌ای از آنان است. در روزهای گذشته در همین قالب به چند استان کمک‌رسانی شد که برنامه «احلی من العسل» یا «شبیه قاسم» را با قدرت بیشتری برگزار کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ماه محرم سازمان هیأت و تشکل های دینی هیأت جهاد تبیین حماسه هیأت هیأت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۶۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«هلال» و دنیایی که از خرده فرهنگ می‌سازد

ویژه برنامه «هلال» با اجرای محمد دلاوری و همکاری باشگاه مخاطبان همسفر همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان به روی آنتن شبکه یک سیما رفت.برنامه «هلال» کاری از گروه اجتماعی شبکه یک سیما و مشارکت مرکز هنری رسانه‌ای نهضت با حضور مهمان‌هایی از ملیت‌های مختلف، دریچه‌ای به سبک زندگی مسلمانان جهان اسلام در ماه امت باز بود و پیوند‌های مشترک امت اسلامی را از دل قصه و سرگذشت مهمان‌ها به تصویر می‌کشید.

۳۰ مهمان از کشور‌های مختلف، قصه خود را از زندگی شخصی، فرهنگ و آداب و رسوم در برنامه «هلال» روایت می‌کنند. اوقات جذاب برنامه وقتی به ثمر می‌نشیند که محمد دلاوری به عنوان میزبان به روایت مهمانان واکنش نشان می‌دهد. او با تسلطی که بر بخش عظیمی از فرهنگ غنی ملت مسلمان ایران زمین دارد، با روایت‌های آشنا، هم‌ذات پنداری می‌کند و در واکنش به آداب و رسوم شنیده نشده، به بیان آداب و رسوم مشابه در ایران اسلامی می‌پردازد.

پخش مجدد برنامه «هلال» با تهیه‌کنندگی مجید ظریف و اجرای محمد دلاوری به علت بازخورد بالای مخاطبان از شنبه تا پنجشنبه هر روز حوالی ساعت ۱۲:۴۵ پخش می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • «هلال» و دنیایی که از خرده فرهنگ می‌سازد
  • روایت ژنرال اسرائیلی از برنامه 3 میلیارد دلاری برای بمباران ایران!
  • پلیس در اجرای «طرح نور» هوشمندانه و با ظرافت اقدام کند
  • ارسال فایل ۱۰۳ هزار تن گندم خریداری شده به بانک کشاورزی ایلام
  • جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • کار خوب پلیس در حمایت از شهروند خبرنگاران
  • لفاظی وزیر دفاع انگلیس در واکنش به تحریمش از سوی ایران
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد