Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@12:18:46 GMT

«گویا» از مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر رفت

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۶۹۹۰

«گویا» از مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر رفت

کمال حیدری طی حکمی شهنام عرشی را جایگزین محمدمهدی گویا کرد.

به گزارش مهر، محمدمهدی گویا، یکی از قدیمی ترین مدیران وزارت بهداشت است که سال‌های زیادی به عنوان رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت مشغول به کار بود.

عرشی استاد بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

مأموریت معاون بهداشت وزارت بهداشت به سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر

تدوین برنامه راهبردی حوزه مدیریت بیماری‌های واگیر با در نظر گرفتن نقش واحدهای کشوری، دانشگاهی و شبکه‌های بهداشت و درمان و اسناد بالادستی از جمله سیاست‌های کلی نظام سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، برنامه‌های توسعه و برنامه تقدیمی وزیر بهداشت به مجلس شورای اسلامی

تدوین برنامه عملیاتی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر در جهت کاستن از بار بیماری‌های واگیردار با تاکید بر افزایش آگاهی مردم در گروه‌های مختلف سنی و گروه‌های هدف

تقویت بدنه کارشناسی و علمی واحد ستادی و محیطی در راستای تقویت نظام مراقبت بیماری‌های واگیر تا سطحی‌ترین واحدها

بهره مندی حداکثری از مراکز تحقیقاتی مرتبط و تشکیل گروه‌های علمی و مشورتی با بهره مندی از نخبگان کشوری و دانشگاهی مرتبط

توسعه هر چه بیشتر همکاری‌های بین بخشی مرتبط و بهره مندی از ظرفیت سازمان جهانی بهداشت و سازمان‌های بین المللی در راستای کنترل و پیشگیری بیماری‌های واگیردار

تقویت تیم‌های واکنش سریع در کشور و پایگاه‌های دیده وری جهت تقویت برنامه‌های، تشخیص و مقابله با بیماری‌های واگیر

ایجاد نظام اطلاعاتی جامع با بهره مندی از سامانه‌های مراقبتی سطح یک و شبکه آزمایشگاهی دولتی و خصوصی

تقویت زیرساخت‌های لازم در امور تشخیص، پیشگیری، ایمن سازی، درمان و شناسایی بیماری‌های واگیر

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: فرارو

کلیدواژه: مهدی گویا وزارت بهداشت مرکز مدیریت بیماری های واگیر بهره مندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۶۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، زهرا سید معملی اظهار کرد: سلامت دهان و دندان به نوعی منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: سال جاری تمرکزمان این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم و از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌تواند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کند در سایر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری می‌کند، گفت: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد و این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار است، همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سید معملی ادامه داد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند، بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند، همچنین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندان‌پزشکان نیست.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف مشخص در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که بیماری‌های دهان و بیماری‌های دیگر را ایجاد می‌کند، به مسئله بهداشت دهان و دندان پرداخته شود، البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندان‌پزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش‌آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود، دندان‌پزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت می‌کنم.

کد خبر 748389

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد