Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@13:34:58 GMT

۸۰ درصد عزاداران حسینی در کلاله ماسک می‌زنند

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۷۰۷۳

۸۰ درصد عزاداران حسینی در کلاله ماسک می‌زنند

فرهاد شیبک روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در یک ماه گذشته هفت نفر از مردم کلاله بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و هم اینک ۳۴ نفر در بیمارستان این شهرستان بستری هستند که چهار نفرشان به دلیل وخامت حال در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.

وی افزود: به منظور مدیریت بهتر شرایط تیم سیار واکسیناسیون در کلاله تشکیل و تیم‌های نیز با استقرار در مساجد عملیات تزریق واکسن کرونا به عزاداران حسینی را انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار کلاله سرکشی و نظارت بر محل‌های پخت و پز نذورات توسط تیم بهداشت محیط شهرستان را از دیگر اقدامات در حال اجرا برای حفظ سلامت مردم اعلام کرد و گفت: در تمام این بازدیدها نکات آموزشی لازم توسط همکاران بهداشت محیط به افراد شرکت کننده در امر پذیرایی عزاداران حسینی ارائه و در صورت لزوم تذکرات لازم به مسوول هیات امنا داده خواهد شد.

شیبک ادامه داد: نتیجه این بازدیدها تا به این لحظه رضایت بخش بوده و حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد عزاداران حاضر در فضای مسجد در این روزها از ماسک استفاده می‌کنند و به عنوان پیشنهاد از هیات امنا مساجد خواسته شد میان سایر افراد هم ماسک توزیع شود.

وی جمعیت بالای پنج سال واجد شرایط واکسیناسیون کرونا در کلاله را ۱۱۳ هزار و ۴۶۳ نفر اعلام کرد و گفت: تاکنون ۹۹ هزار و ۷۹۳ نفر از آنان معادل ۸۷.۹۵ درصد نوبت اول و ۸۴ هزار و ۴۸۲ نفر معادل ۷۴.۴۶ درصد نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کردند.

فرماندار کلاله افزود: همچنین از مجموع ۷۹ هزار و ۹۸۰ نفر جمعیت بالای ۱۸ سال این شهرستان تاکنون ۳۱ هزار و ۹۲۶ نفر معادل ۳۹.۹۲ درصد دُز سوم و ۹۰۹ نفر معادل ۷.۱۹ درصد دُز چهارم واکسن کرونا را دریافت کردند.

شیبک میزان استقبال مردم کلاله از تزریق واکسن کرونا را رضایت بخش ندانست و از آنان خواست در کنار رعایت شیوه‌نامه بهداشتی مورد تاکید ستاد کرونا از جمله استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، تزریق واکسن کرونا از جمله نوبت‌های سوم و چهارم را جدی‌تر بگیرند.

شهرستان کلاله با بیش از ۱۳۰ هزار نفر جمعیت ساکن در ۲ نقطه شهری و ۱۲۰ روستا و هزار و ۷۵۲ کیلومتر مربع وسعت در شرق استان گلستان واقع است.

برچسب‌ها ویروس کرونا گلستان کلاله بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا گلستان کلاله ویروس کرونا گلستان کلاله بهداشت و سلامت واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۷۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است

بهزاد شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به تشریح آمار مقایسه‌ای وضعیت زنان سرپرست خانوار در استان کرمانشاه پرداخت و اظهار کرد: بر اساس نتایج سرشماری‌های عمومی نفوس و مسکن در ۱۳۹۵ درصد زنان سرپرست خانوار با افزایشی معادل ۶.۲۱ برابر به ۱۲.۷ درصد رسیده است.

وی افزود: این درصد در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۹ معادل ۱۳.۱ درصد بوده که نسبت به با میانگین کشوری ۰.۴ بالاتر است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ آمار زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد حمایتی در کرمانشاه پنج هزار و ۷۸۰ خانوار معادل ۷.۶ درصد کل زنان سرپرست خانوار استان است.

شهبازی مهم‌ترین دلیل تقاضای حمایت از سوی زنان سرپرست خانوار این استان را فوت سرپرست خانوار با بیش ۵۲.۶ درصد و بعد از آن به ترتیب طلاق با حدود ۲۲.۴ درصد، از کار افتادگی سرپرستان خانوار با ۱۵ درصد، دختران خودسرپرست و سرپرست خانوار هشت درصد و همچنین اعتیاد و زندانی بودن با حدود ۲ درصد اعلام کرد.

وی به مشکلات مسائل مبتلا به زنان سرپرست خانوار کرمانشاه پرداخت و افزود: اساسی‌ترین آن، مسئله مسکن است به طوری که ۲ هزار و ۹۵۵ بانوی سرپرست خانوار در این استان فاقد مسکن شخصی هستند.

شهبازی اضافه کرد: بالا رفتن هزینه‌های اجاره‌بهاء و خرید مسکن، این زنان را مجبور به زندگی در حاشیه شهر خواهد کرد که آسیب‌های اجتماعی را برای این گروه افزایش می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به دیگر مشکلات زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: بیکاری و یا اشتغال کاذب، مشاغل فصلی، کشاورزی و فعالیت‌های تولیدی و خدماتی در منزل بدون چتر حمایتی قانون کار و بیمه و در محیط‌های بعضاً نامناسب و ناایمن از نظر استاندارد با دستمزد ناکافی از دیگر مشکلات این قشر است.

وی تاکید کرد: همه این مشکلات موجب پس‌رفت رفاه زندگی و کاهش سلامت جسم و جان زنان سرپرست خانوار می‌شود که چالش توانمندسازی پایدار را به همراه خود دارد.

کد خبر 6088566

دیگر خبرها

  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد