Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@02:16:44 GMT

«گویا» از مرکز بیماری‌های واگیر رفت

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۷۴۶۱

«گویا» از مرکز بیماری‌های واگیر رفت


به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، کمال حیدری معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی «شهنام عرشی» را به عنوان سرپرست مرکز مدیریت بیماری های واگیر این وزارتخانه منصوب کرد.

گویا از مرکز بیماری‌های واگیر رفت | وزارت بهداشت سرپرست جدید منصوب کرد

در متن این حکم آمده است: «استاد بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهیدبهشتی، به موجب این ابلاغ با عنایت به تجربه، تخصص، تعهد و سوابق مدیریتی جنابعالی، به عنوان سرپرست مرکز مدیریت بیماری های واگیر منصوب می‌شوید و ضمن آرزوی توفیق خدمت برای جنابعالی امید است با توکل به یاری خداوند متعال و بهره گیری از توانمندی نیروهای متعهد و متخصص در حوزه مربوطه در جهت به انجام رساندن ماموریت های مورد نظر کوشا باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

تدوین برنامه راهبردی حوزه مدیریت بیماری‌های واگیر با در نظر گرفتن نقش واحدهای کشوری، دانشگاهی و شبکه های بهداشت و درمان و اسناد بالادستی از جمله سیاست‌های کلی نظام سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، برنامه‌های توسعه و برنامه تقدیمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مجلس شورای اسلامی، تدوین برنامه عملیاتی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر در جهت کاستن از بار بیماری های واگیردار با تاکید بر افزایش آگاهی مردم در گروه‌های مختلف سنی و گروه‌های هدف، تقویت بدنه کارشناسی و علمی واحد ستادی و محیطی در راستای تقویت نظام مراقبت بیماری‌های واگیر تا سطحی‌ترین واحدها و بهره‌مندی حداکثری از مراکز تحقیقاتی مرتبط و تشکیل گروه‌های علمی و مشورتی با بهره‌مندی از نخبگان کشوری و دانشگاهی مرتبط از ماموریت‌های مورد نظر در این حوزه است.

در این حکم بر توسعه هر چه بیشتر همکاری‌های بین بخشی مرتبط و بهره مندی از ظرفیت سازمان جهانی بهداشت و سازمان‌های بین المللی در راستای کنترل و پیشگیری بیماری‌های واگیردار، تقویت تیم‌های واکنش سریع در کشور و پایگاه‌های دیده‌وری جهت تقویت برنامه‌های تشخیص و مقابله با بیماری های واگیر، ایجاد نظام اطلاعاتی جامع با بهره‌مندی از سامانه‌های مراقبتی سطح یک و شبکه آزمایشگاهی دولتی و خصوصی و تقویت زیرساخت‌های لازم در امور تشخیص، پیشگیری، ایمن‌سازی، درمان و شناسایی بیماریهای واگیردار تاکید شده است.

پیش از این محمد مهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم امامزاده داوود عادل آذر شب های محرم عاشورا تاسوعا کمال حیدری معاون بهداشت وزارت بهداشت گویا محرم امامزاده داوود عادل آذر شب های محرم عاشورا تاسوعا مرکز مدیریت بیماری های واگیر بهره مندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۷۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کد خبر 6095221

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • این ویتامین چربی کبد را دفع می‌کند | روش‌های کاربردی برای تقویت سلامت کبد
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند