Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید از ظرفیت جهادگران و گروه‌های جهادی در استان مرکزی بیشتر استفاده کرد گفت: زیرساخت‌های موجود در استان مرکزی پاسخگوی بحران‌ها و حوادث طبیعی نیست. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم ازاراک، محمدحسن آصفری ظهر امروز در جلسه پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی با اشاره به وضعیت استان در سیل اخیر اظهار داشت: متاسفانه در کشور به سبب اینکه در یک منطقه حادثه‌خیز قرار گرفتیم هر چند وقت با سیل، زلزله و حوادث طبیعی و غیرطبیعی مواجه هستیم که اگر آمادگی وجود نداشته باشد خسارات بیشتری شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر اکنون در اراک شاهد زلزله باشیم نمی‌دانیم که مردم را در کجا مستقر کنیم به طوری که زمانی سپاه اردوگاهی در جاده خمین ساوه در اختیار گذاشت اما رها شده و اقدامی انجام نشد، بنابراین نمی‌دانیم مردم در چه مکانی چادر بزنند و خدمات آب آشامیدنی و بهداشتی، آب، جاده‌های دسترسی و سایر موارد باید مورد توجه باشد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حوادث مختلفی از جمله رودبار، بم، سیل و سایر موارد در کشور بوده بنابراین باید برآورد اطلاعاتی در سطح کشور داشته باشیم تا بتوانیم جانمایی کنیم تا در زمان بروز حادثه مردم در مکانی مستقر و جانمایی شوند به همین سبب این موضوعات باید مورد توجه قرار گیرد و برنامه‌ریزی شود تا خدمات‌رسانی به موقع انجام شود.

آصفری تصریح کرد: اتفاق بارندگی و سیل در کمتر از 20 دقیقه همه شهر را گرفت و اگر طولانی‌تر می‌شد باید پرسید آیا در سطح استان جایگاه‌های سیار پمپ بنزین جهت سوخت‌رسانی به مردم وجود دارد؟ 

وی ادامه داد: باید بررسی کرد که کدام سازمان و کارخانه‌ها موتوربرق‌های ژنراتور قوی در استان دارند که در صورت نیاز برق‌رسانی به چادرهای مردم و امدادرسانی انجام شود همچنین ظرفیت تلفن رادیویی و بیسیم هم باید مورد توجه باشد تا همه دستگاه‌ها این ظرفیت را داشته باشند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اتاق بحران در بسیاری از مناطق مشکل دارد به طوری که اتاق بحران استانداری از استحکام کافی برخوردار است اما اتاق بحران در بسیاری از فرمانداری‌ها سست است و با کوچکترین حادثه‌ای از بین می‌رود و نمی‌دانند جلسات و هماهنگی‌ها در کجا برگزار شود.

آصفری عنوان کرد: یک ساختمان نیمه‌کاره در کمیجان وجود دارد که تقریبا 10 سال نیمه‌کاره رها شده و در برخی شهرستان‌ها نیز ساختمان وجود ندارد که باید مورد توجه قرار گیرد همچنین باید برای برآوردهای اطلاعاتی، نظامی، عملیاتی و غیره در حوزه بحران برنامه‌ریزی و ایده‌پردازی شود تا بتوانیم روز به ‌روز شاهد آمادگی بیشتر باشیم.

وی افزود: پیشگیری مقدم بر برخورد در همه حوزه‌ها است بنابراین سازمان مدیریت بحران باید برنامه‌ریزی و ایده‌پردازی کند و باتوجه به اینکه بخشی از منازل مردم در این سیل از بین رفته و حدود دو ماه آینده هوا سرد می‌شود باید در این فرصت دو ماه کارها انجام شود.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: باید از ظرفیت جهادگران و گروه‌های جهادی سپاه بیشتر استفاده کرد زیرا آنها از آمادگی لازم برخوردار هستند و اگر به دنبال پیمانکار باشیم با گذراندن تشریفات حدود یک ماه زمان می‌برد درحالیکه با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی منازل مردم در آهنگران و سایر مناطق سریع ساخته می‌شود و مردم قبل از فصل سرما اسکان داده شوند.

سیل‌اخیر استان مرکزی به بخش کشاورزی و دامپروری خسارت جدی وارد کرددرگیری 26 استان کشور در سیل اخیر/ رئیس سازمان مدیریت بحران: برآورد خسارات نیازمند 2 هفته زمان استتعیین تنخواه برای استان‌های درگیر سیل در کشور/ آمار کشته‌شدگان سیل به 78 نفر رسید

آصفری ادامه داد: برخی مردم تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و غیره هستند که در این شرایط گرانی و غیره لوازم برقی مردم از بین رفته که باید هر چه زودتر تامین اعتبار شود و به مردم خدمت‌رسانی شود.

وی افزود: بسیاری از موکب‌داران به روستای آهنگران و سایر مناطق به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند که باید از آنها تقدیر کرد و هر زمان بحرانی اتفاق می‌افتد در کنار نیروهای امدادی و خدماتی از جمله هلال احمر و غیره پای کار هستند و باید از ظرفیت آنها استفاده و شناسایی شوند تا در زمان بحران نخستین نشست با آنها برگزار شود تا بتوانند خدمات‌دهی به مردم داشته باشند.

انتهای پیام/713/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نماینده مردم اراک باید مورد توجه استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۷۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است

دریافت 45 MB

بابک مومنی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به فرصت ها و ظرفیت های موجود در بخش کشاورزی استان اظهار کرد: محصولات اقتصادی و راهبردی زیادی در استان تولید می شود و از این رو ظرفیت های بالایی در توسعه صادرات و تولید محصولات دارای مزیت های صادراتی داریم.

وی با بیان اینکه تاکنون انتظارات در زمینه صادرات برآورده نشده است، گفت: مهمترین فرصت های موجود در استان نگاه ویژه به توسعه اقتصاد دریاپایه است و نیازمند ایجاد پایانه صادراتی مناسب در زمینه محصولات آبزیان درایم.

کد خبر 6093829

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است
  • ارتش در حوادث و بحران‌ها میدان‌دار است
  • ارتش در حوادث و بحران‌ها میدان دار است
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • پاسخگویی مرکز امداد شرکت گاز به ۸۴ هزار تماس تلفنی مشترکان گاز طبیعی 
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل